Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 61 601
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Dobri, така е, но сякаш носи.
Ето дилемата ми:

или

или

Има още, но те са за мен Simple Smile

# 31
Първата и втората ми харесаха много.

Руса съм и повечето нюанси бежово и екрю ми стоят добре. Някои не, правят ме бледа.

# 32
  • Пловдив
Мира, от де са тия блузи? Харесват ми и на мен. Искам черната Simple Smile

# 33
  • Наблизо
Добро утро през февруари,месецът на любовта!

Мира,прекрасни животни!!!

На мен нещо ми прилоша,но май защото не съм яла и се набухах с антибиотика.
Сега отиваме на китайски ресторант ,нали им е новата година..
Хубав следобед момичета!

# 34
  • Варна
Мира, от де са тия блузи? Харесват ми и на мен. Искам черната Simple Smile

Mystic, ето я https://uniquefashion-online.com/product/15151/damski-pulover-v- … i-aplikatsia.html
Физическият магазин е само във Варна, но дрехите са изненадващо добри, ще ти я наснимам по-подробно ако искаш.

Аз ги загледах защото моделката е руса и всичките ѝ стоят добре Simple Smile

# 35
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Всичките ми харесват.

# 36
  • Пловдив
Всичките ми харесват.
и на мен.

# 37
И на мен ми харесаха. Но този "универсален размер" ме отказа. И състава.

# 38
  • тук и там
Зайчето Питър? И на мен ми харесват.Скарахме се с мъхът,за пълно глупости,разбира се.Отдавна не се беше случвало.Ся не си говорим.Мисля да направя един фитнес ,да разтоваря,той да мълчи като иска.

# 39
На фасон са симпатични, но съставът наистина е много компромисен. Аз пък си търся жилетка за пролетта, нещо с повече памук, което да става за връхно в по-топлите дни.

Поработих малко, но ми стана студено вътре на едно място и се врътнах по двора. Направих няколко курса до контейнера да изхвърля малко орязан розмарин. Една съседка ме видя и поиска да й дам, щяла да си прави отвара за косата, розмаринът бил много полезен. Чак ме замисли и мен. Сега кафе и още тръстика.

# 40
  • Варна
Я кажете кой състав е ок за зимата? Лятото знам и нося само лен, сега обаче след капризни вълни, кашмири и памуци, искам нещо по-неангажиращо.

# 41
Кюнефе обожавам! В Азия като живеехме в близкия супер имаха тяхно производство, като го изнесат топло- топло, примирах. Но взимахме адски рядко. От тогава всъщност май не съм яла, не искам да се разочаровам.

КадаЙф Blush последно преди месеци сме взимали, освен ако не е било и за някои гости като сме имали, но аз със сигурност несъм яла от доста време. ММ и баклавички си взе. Да си ги яде, аз имам с какво да си изпия чая.

Добре, колкото и да ми е странно, изпитаната и любимата ми рецепта, по която вече 10+ години правя бътър чикън, е свалена и не мога да я намеря. Та карам по памет. Оригиналът е с пилешки филета, но аз взимам обезкостени пържоли от бут, нарязвам и запържвам- или в кокосово мАсло, или в авокадово олЮ. Също така- глава лук наситнена, няколко скилидки чесън- също запържвам, вече може и в масло ,може и не. Добавям подправките след това- масала, къри, куркума, джинджифил, гарам масала, чили, доматено пюре- да се омесят хубаво вкусовете, накрая- консерва кокосово мляко, аз от хладилник я вадя, защото така мазинната, която се отделя остава на дъното и аз я хвърлям; да стане на хубава еднородна смес, мятам при мръвката в пота, разбърквам и пускам или на 3 часа бързо, или на 6 бавно готвене. към края на програмата добавям и кисело мляко (може и скир)- в зависимост от количеството между 200 и 400 грама, разбърквам. Това е. За гарнитура- ориз, може и във вариации, булгур също е подходящо се оказа.
Ето по- конкретни рецепти: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=577bb66 … &bih=703&dpr=1.25

# 42
Я кажете кой състав е ок за зимата? Лятото знам и нося само лен, сега обаче след капризни вълни, кашмири и памуци, искам нещо по-неангажиращо.
Специално за теб погледнах състава на любимия ми пуловер от тази зима, който пера в пералня, суша в сушилня, не се налага да гладя, топли без да запарва, не се завалва и обезформя. Та той е 27% полиестер , 23% полиамид, 50% вискоза. Вторият ми любим е със същия състав. Тоест посипвам си главата с пепел заради изказването ми за състава по-горе.

# 43
  • Варна
Душа златна Simple Smile Недей Simple Smile
Тези ще се завалят така като ги гледам, или поне някои от тях, но аз имам един дзвер за пилинг на дрехи и съм готова Simple Smile

# 44
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Горинич е с алергия към вълна, пера и още незнайно колко неща.
Взимам памук и лен за лятото, тук това е 11 месеца в годината, има и няколко пуловера алпака и още нещо, за зимата.
Не мога да им бая толкова. Като се степат или проскубят ще заминат.
Нищо вечно няма.
Предпочитам да ми е комфортно на допир и лесно за поддръжка.

Общи условия

Активация на акаунт