Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 61 609
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!
Кло, благодаря за темата и за разкошното кафе.
Вчера ходих на кино на дългоочаквания от мен филм " Не затваряй очи". Хареса ми много, но аз харесвам всичко на Мартин Ралчевски.
Много ме боли глава тази сутрин.Направих едни палачинки на детето, пих един аналгин и пак легнах.Дано ми поотмине, че ме чака ОИ.
Мира, ти си човек с голямо сърце.Обичам всякакви животинки, но най ми е мъчно за бездомните душици.Heart

# 16
  • Варна
Umi, да ти минава бързо и благодаря за хубавите думи Simple Smile
С голямо сърце съм, обаче нямам средно положение в характера, което за мен е ок.
Последно, септември месец, свекървата се постави в този нюанс на характера ми, изказа се кофти за мм, аз се намесих и ми каза да не се обаждам.
И аз вече не се обаждам, живеем в една къща Simple Smile Някой път, ако искате, ще ви разкажа нашата история, подобна на тази на magdelina.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 14:58 от Мира Иванова

# 17
  • тук и там
Много хубави и сладки другарчета си имаш Мира.
Аз като дете съм имала котки,кучета.После не съм гледала животни.Имах резерви като взехме Майчето(котка),обаче се оказа,че все едно винаги съм имала дом.любимец.Много се напаснахме двете,като детенце ми е.Тя също е най-превързана към мен.Искам да кажа,че много любов и радост донесе в домът ни нашето ушато Майче.ММ обаче не иска други животинки.Иначе бих и взела другарче,  без никакво колебание.

# 18
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В британския съвет в Агуза. Joy

# 19
Благодаря за новата тема! Да я напълним с хубави новини и смях!
Мина най-сетне януари - понеделникът на годината Grinning

Честит празник на всички празнуващи.
Четох и аз за Hell's Kitchen. Никога през живота си не съм ходила на тези борби.

Мира, големи сладури, особено котаците.

# 20

Добро утро!
Кло, благодаря! Heart
Пия кафе, и чакам да се освестя. Банички във фраера правих за закуска(този път са с крема сирене и език), строхотни са. Със синкото ометохме по 3 броя, обаче идея какво ще готвя нямам ни една.
Мира, много са сладки животинките.
За ситуацията със свекървата е кофти.

# 21
  • Варна
Мира, всичките са прекрасни! Дълго да ви радват, както и вие - тях Simple Smile
Надяваме се с ММ, някоя котана или котаран да ни изберат за стопани, когато се пренесем в новия ни дом (живот и здраве).

Добри, ама туй зайци ли са? Hushed Какво символизират?

# 22
Нов месец ли е дошъл? Крайно време беше, тоз Януари ми се видя страшно дълъг.

Изпратих мъжовете на плуване, аз се хванах да се тровя - овършах баня, тоалетна, кухня. Тоз Доместос пусто му много чисти, ама как смърди… Сега поседнах, направила съм течение и се чудя как да си го разкарам по бързо от гърлото. Робота чисти, пералнята пере, аз мисля меню, пак и отново.

Мира, страхотни животинки!

Хубав да ви е денят!

# 23
Знам ли!
Първо реших, че са кенгура и се бият, после видях топката на крака на единия дзвЕр и липсата на торба.
Каквато и да е символиката, убягва ми. А няма и кого да питам.
Телефонът е изтърбушен и висят кабели и платки. Joy чувствам се като у дома.

Това не знам какво е. Бих го направила на музей, но най-вероятно е само джамия.

# 24
Мирра, къде започнахте плуване?

# 25
В Garitage, Ули. Най-препоръчван ни беше и само там има удобни за нас часове.

# 26
Честит да ни е февруари! Не разбрах когИ дойде? 🫣

Боядисвам се на две и половина- три седмици. Не защото трябва, или ще наруша нечии естетически възприятия, а защото аз не се харесвам със сребърни прорасли корени. Рано започнах да побелявам, още като бяхме само гаджета с ММ, на съм свикнала и не ми е дерт.

Тилката отскочи до приятелка в Милано тези дни, днес се прибира и ми е поръчала бътър чикън, аз в крок- пота на бавно готвене го правя, допивам кафето и го отпочвам. Може и до турците за кадаиф за скокнем- много хубав има, чудя де да се радвам или не, че то открихме. 🤣🤣🤣

Хубава да ви е съботата, Общество!

Къде зачезна и Хорнензията? Надявам се да да добре. 🙏

Кло, благодаря за темата!!! 😍😍😍

# 27
Кадаиф, кюнефе, тук го предлагат с шоколад или със сметана, бурма кадаиф с различни ядки, басбоса, което си е нашата грис халва, но не като в детската градинка...  Добре, че търся сладко веднъж на високосна, иначе да съм станала полегнал паралелепипед.

Как се прави маслено пиле в пот? С повече обяснения, като за голяма бяла птица.
Подтикната от вас опитах готовите програми на пота.
Ориз за 12 минути след подгряването.
После още пет с млякото и Горинич имаше мляко с ориз за десерт.
За това време щях да го направя и в тенджерата.
След това опитах и програма соте. Зеленчуците, подправките, маслото, показа, че ще Сотира 8 минути. След четвъртата започна да "пее" изключи и показа грешка Е05. Не знам каква е. Зеленчуците бяха готови, но не посмях да продължа с експериментите.

# 28
  • Варна
Котаракис е обгрижен при вет, изчака ме чинно в багажника докато избера подарък в един магазин за дрехи, купих и за себе си нови неща, сега ще отделям за рециклиране.
Доволна съм, довечера парти Simple Smile
Искате ли да покажа какво купих, пък може и да дадете акъл кое да подаря на руса рожденичка, че имам и бежов и черен цвят от една и съща дреха Simple Smile

# 29
По принцип бежовото не стои добре на руси. Губят се.
Изключения винаги има, може пък твоята приятелка да е от изключенията.

Общи условия

Активация на акаунт