Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 61 611
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 45
Аз от такива материи зимно време много се наелектризирам и бия ток Simple Smile
Не че не нося изкуствени, нося - често, във всички сезони, купувани откъде ли не, включително Тему. Но в последните няколко години обръщам все по-голямо внимание на състава. За зимните гледам да има някакво съдържание на вълна - имам пуловери с минимално съдържание, с вълна и алпака, както и такива със 100% вълна.  Тази зима подмятам и едно домашно долнище 100% вълна. Бях скептична като го купувах, мислих си, че няма да го изтърпя, но много го нося, оказа се топло и удобно. Скоро коментирахме прането, действам с препарат за вълнени тъкани, пера на програма за деликатно пране, не ми представлява трудност, досега не е имало фал, пу-пу. Пък и да стане фал, голяма работа, тъкмо извинение за нов пуловер Simple Smile
За завалването, скоро се оплаках от един пуловер Бенетон - памук и вълна. От две пробвания успя да се заваля тук-там, но го подносих, много ми допада материята и как стои, затова гледам да не се втелясвам, че се топчи. Като стане непоносимо натопчен, ще си замине по реда.

# 46
Мерси, Кло! 😊

# 47
  • Варна
С това яйце няма топчета, ползвам го като гладя, където има заваляно.
Върши работа, от Технополис, около 50 лв беше:

# 48
Току що поръчах от Шейн едно такова зверче за топчета!
На мястото , където си нося чантата любимото ми палто се е стопчило 😔

# 49
Каква е разликата в резултата между такъв уред и самобръсначка?

Кло, благодаря за новата темичка!

# 50
Аз все се каня от Лидл да взема такова и все забравям. Със самобръсначка не ми се получава.

# 51
Сравнително скоро си взех от Лидл една пилинг джаджа за 7 лв. Върши работа. Със самобръсначка и аз не се справих.

# 52
Имам от Лидл, но му се изхабиха ножчетата и яде много батерии. Сега поръчах с кабел. Със самобръсначка и аз не мога.

# 53
Аз май нямам дрехи,които стават на бобпета.Ако се случи,просто ги пенсионирам.
   Спах до 18.30.Правя един миш-маш сега,с прясно мляко.
   ММ е поканил децата утре на обяд,да съм ги черпела за РД.Голям зор да се черпим.

# 54
  • Euskal Herria
Дано февруари да ви е кратък - не само като брой дни, ами и като усещане.  Да са по-малко трудностите и болестите, да имате повече поводи за смях и добро настроение.
За мен времето направо лети, не усетих как се изниза първия месец от годината. Като имам малко свободно време, предпочитам да си почина, да почета... Почивам само един ден седмично. Затова, когато мога, попрехвърлям темата по диагонал. А последните дни въобще не съм чела - хиляда и кусур поста ме чакаха, ама не би.
Сега набързо ще стегна вечерята, малко телевизия, докато вечеряме и по леглата. Че алармата в 5 като задрънчи... Simple Smile
Наспорт, общество!

# 55
Бяхме навън преди обяд, времето наподобяваше пролет. После поспахме с Минито, след което с мм ходихме до няколко магазина. Започваме вече да оставяме по малко детето самО вкъщи, когато иска разбира се. Лепнах едни намалени чехли от Дайхман на Фила.
Сега започваме да си стягаме вечерята. Пържоли, свински ушички и салата, в която искам да сложа пушена сьомга, ноо "нямало да си отива".
Наспорт, готина да ви е съботната вечер!

# 56
Белушани, на колко е минито?

# 57
  • Пловдив
Ако имате БТВ Стори и ви се гледа гръцко лято на Санторини си върнете филмчето Любов по гръцки Simple Smile Ех...Heart

# 58
Сиси, 7 без някой друг ден.

# 59
Водолей 🥰!
Само не ми казвай, че е на 5 февруари ?!

Общи условия

Активация на акаунт