Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 61 618
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 60
Хаха 8ми:)) Беболина ли е на 5ти?

# 61
Да, точно две години по-мъничка 😃

# 62
  • Наблизо
Марулка,много ти отива да си водолей!
Много харесвам зодията Simple Smile
Сис,беболинка колкото моето Simple Smile ама със сигурност говори много по-добре..

Днес ме таксуваха два пъти по картата в магазина и ме е яд.Трябва да чакам до понеделник-вторник ,за да видя дали ще го оправят.
Аз гледам Астерикс и Обеликс Мисия Клеопатра и се спуквам от смях.

# 63
Днес няма такова готвене и най-вече ядене. Отчитам се с немска палачинка за закуска, лимоново пиле с картофи по гръцки за обяд (не знам дали е по гръцки, но е по рецепта на една гъркиня, която следя в инстаграм) и завърших с камамбер с чери домати, изпечени в питка. Заслужаваше си чувството, че качих поне 5кг. за деня.

# 64
Бюти, говори много и ги ръси едни 🤣! А как се разправя с мен и баща ѝ като иска да стане на нейното…кошмар! Млъква само докато спи и то не винаги 😂

# 65
  • Варна
Еййй пък аз днес доживях да "намажа" отстъпка от магазин! Сложих си приложението на DM и днес чисто 11,49 лв съм на кирия Simple Smile - намаление от сумата в касовия бон. Но пък малко ми стана тъжно: явно съм назад с технологиите, наложи ми се дамата на касата да ми обясни къде да цъкна на телефона...
Наспорт с моето бяло винце с лед! Ще ми липсва в следващите 3 дни, щото пак ще сме на вода. Но истината е, че чакам с нетърпение усещането за лекота и чистота.

# 66
  • sf
Добро утро! Други луди в неделя по това време? 😆
Ама така е, като цяла седмица ставах принудително в 5ч, днес се събудих в толкова сама. 🥴 Даже кучо още спи.
Ще готвя винен кебап. Не сега, де, след кафето. 😃
Мислехме с приятелка да идем до Панчарево, ама май ще е кофти времето .

# 67
  • Mediterraneo
Неделя ли е? Няма 6 часа, а съм будна.
Снощи рано окапахме, утрепани сме от ходене. Той ММ не е глупав като ме иска културен туризъм, за него идеалната ваканция е на ОИ, цял ден от плажа на басейна, не да го карам да препуска по исторически забележителности. Мхм.
Днес наобратно, 500 км до вкъщи. Сестра ми ще прибере кученка тази сутрин от хотела да й спестим някой и друг час извън сигурността на дома й.

# 68
Добро утро!
  Водолей съм ,Бюти,да. И аз си харесвам зодията.Щеркятс е на границата на Козирог и Водолей,но мисля,че е Козирог.
Чудо -чучулято е.
   Станала съм рано,гости за обяд чакам.Мъх ги е поканил,ама спи сладко сладко.
   Пия първото кафе на тишина и без никой да ми щъка.Усещам горчиво -сладкия вкус,който се разлива в гърлото и ми става добре.На третата глътка вече отварям едното око.
   Във фурната се пекат кроасан чета,на котлона вече ври агнешки кокал за супа, чакам си тиквения медал 🏅.
   Пръв свободен уикенд без никакви наследници у дома и той поканил гости!!!!! Това няма да му се размине.

# 69
  • sf
Може би не иска да сте сами 😃
Подремнах малко между 6 и 7, разходих куч, сега пия кафе и като си догледам ИТ , ще метна един винен кебап.

# 70
Не иска.Обича децата да са покрай него,да има шум,глъчка,20 човека около масата.Като една голяма италианска фамилия. Снощи се кахъреше,че дворът е подреден,къщата е в ред,няма играчки ,кукли,колички по земята.И е много тихо.
   На мен ми е добре.

# 71
  • sf
Аз съм като теб. Не обичам да ми се мотаят хора вкъщи. Самодостатъчна съм си.

# 72
  • Пловдив
Добро!

# 73
  • Наблизо
Добро утро !

Няма отърване от детето,слагам го в леглото му и пак пристига..Ще спи с нас до бала.

На мен хората не ми пречат,стига да има къде да се усамотя при нужда.ММ е друга бира,той хем обича да е с нас,но да не са прекалено много хора.Обича най-вече вниманието.
Котка повърна в стаята ни,но не знам къде.Чакам да станат момчетата,за да чистя.
Утре е понеделник.Нямаше ме цяла седмица и ме е страх да ида..На всичкото отгоре взимам отпуска седмицата след това.

Имам да пера,да пускам миялна…В някой момент.

# 74
Изпратих моите на ски, поошетах малко из нас, първа пералня за деня върти.
Второто кафе е към края си, сега малко ще помързелувам с шийт маска на лицето и после- постелката.
За днес поръчката е мусака.
Вчера взех много хубаво месо от турците, замислила съм винен кебап и аз тези дни.
От няколко дни ми е влезнала мухата да направя манго стики райс, в издирване на най- елементарната рецепта с уау ефект съм.

Общи условия

Активация на акаунт