Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 69 676
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Бър, прегръщам те! Не е като прегръдката на мама, но ти изпращам цялата си положителна енергия!

# 31
  • тук и там
Какво е ДВ,Бюти?Надявам се не нещо сериозно.
Бърди,извикайте професионалист.У нас в Бг се беше запушила тръба,намерих в нета и за нула време я отпуши.

# 32
Ох, отпушихме. С хиляда зора, но успяха. Ег@ти тръбата, кривите снадки, завоите, коленете, тапите, затруднения достъп и чудото. Пуснах съдомиялната и наблюдавам, докато чистя. Къщата е дарперан и бомбок, умножено по 100. Ама ако не друго, поне ще си ревизирам и редуцирам посудата и съдържанието на шкафовете. Изчистих ги вече тях, сега петминутка и продължавам с останалото.

Някой попита за МУ - асиметричен е, както казва той. Твърди, че е по-добре уж, все така подут.

Кайс, майстор имаше, МУ само помагаше.

# 33
Бюти,радвам се,че отпушихте.Ние лятото правихме нов път на тръбите,знам какво е.
   Бях на кафе с раздумка у комшийката,синът се е прибрал вече,в София са.Много му е харесал Ниш,ходили по разни исторически и обекти,яли,пили и се веселили.
   Разпечатвам едни служебни документи и ще уча по АЕ за теста,много искам да се представя на ниво.

# 34
  • Euskal Herria
Изтърколи се и тази година,  дойде последния месец. Здрави да сме всички!
Приключих работа, прибрах се. Не ми се получи сиестата, та сега едно кафе за ободряване и ще подхващам задачите. Лаптопът от вчера ми прави някакви номера, не ми остава време да се поровя и да видя какъв е проблемът.
Не съм ви чела от няколко дни, дано няма много болни.

# 35
Нищо съществено не свърших, а се размазах. Украсих, изчистих, сложих супата да се готви в килъра, нарязах зеленчуците за винения кебап, хванах да режа месото и греда, аз съм извадила домашно смляната кайма.... Та тази вечер сме само на супа и баница. Нямам думи за себе си.
Бърд, слагай цедка за мивка, аз съм с две и пак имам проблем, че сифона ми е стар, железен, v -образен и тесен, разказва ми се играта с него. Гледай да не попада мазнина в канала, утайка от кафе също.
Бюти, не си хаби нервите и емоциите напразно. Върши си работата качествено, но след края на работния ден оставяй емоциите и мислите за нея в офиса. Не си струва да изпадаш в депресия заради колеги, шефове и евентуалното им мнение относно теб и работата ти.

# 36
  • Варна
Тюх бре, днеска не ми е готварски ден значи. Вчера как хубаво всичко ми се получи, а днес - карък. Две бели хлебчета с маслини и един постен портокалов кекс направих за постещите. Хлебчетата - тухлички препчени. Кексът се разтроши като го вадих от тавата. За нас си правих пълнозърнест хляб, той пък се изду един такъв красив, красив, па после рече да спада и сега е чак вдлъбнат! Лещата е сварена, не съм я кусала още и чак не смея, да не ме изненада неприятно и тя Simple Smile
Сега ще завъртя един таратор. Таратора белким не мога да го скапя, тъй мисля, пък да видим.

# 37
Ох, Уинд, много внимавам аз. Остатъци от храна изхвърлям в коша и забърсвам съдовете с хартия, ако има повече мазнина. С цедката на кафемашината пак така процедирам. Мои приятелки изплакват директно под течаща вода, втрисам се като ги видя. При нас за първи път такова чудо се случва. Добре че минахме сравнително безболезнено този път, въпреки голямата галимация. Други планове имах за почивните дни, но уви Simple Smile

# 38
Мръх... маркучът на пералнята връща... сифонът в малката баня връща, като пусна мивката в същата баня... миналия месец чистихме мивката в кухнята, щото се събираше водата, явно не сме изчистили както трябва. Водоструйка има ММ, и някъФ маркуч тънък и дълъг, 20 метра, точно за отпушване, към водоструйката се връзва... и ся пак цялата галимация... кой ме проклеееее???? пия и вия

# 39
Оф, Мързи, уелкъм ту дъ клъб. Да идвам направо с кофите и парцалите, маркучите и жилата.

# 40
Идвай, розенце ще поркаме с тебе, мъховете ще ровят в каналите...

# 41
Доста розенце ще ми трябва след днешната каналджийски идилийка Joy
По едно време, насред цялото мазало, засякох на стълбите девойката от горния етаж. Набързо разменихме две приказки, детето попита може ли да помогне с нещо, поне чай или кафе да направи и донесе. Благодарих и отказах, тя ме погледна и попита: "А вино?" Joy Явно много отчаяно съм изглеждала.

# 42
Благодаря, Кло!

Бях на българска вечер с “Три жени на микрофона”. Няма я вече Белобрадова, а заместничката ѝ не кефи толкова, но пак отпуснах душата малко, че нещо събраното напрежение започна да избива. Само и дребната да не мрънкаше през цялото време, че ѝ е скучно. После застанах на входа да изчакам една приятелка и видях има-няма половината българи, които познавам тук. Joy

Бюти, имате ли право на болничен за бърн-аут или депресия? За мен ти трябва поне символичен сабатикал.

# 43
  • Варна
Наскоро имахме такова нещо с отходна тръба в мазата. Връща и наводнява - подгизнаха мазите и стените. Банята на баща ми имаше разлив от... сещате се какво - на първия етаж е.
Съкооператорите се надигнаха да викаме каналджии. ММ им рече, дайте първо да пробваме със сода каустик и ако не стане, ще викаме майстори, няма как. Та сипа той 8 пакета сода каустик и гореща вода. След 20-тина минути се разбълбука тинята и всичкото - вжуууппппп - се пое и се разминахме без майстори.

# 44
Ех, изтърколи се годината!
Благодаря за темата! 🥰
Прибрахме се ний, навъртяхме сигур 1000 км от петък насам, но нас това ни зарежда, разведрява и успокоява. 🚘🛣🌁
Видяхме се с любими приятели, посетихме 3 нови за нас коледни базара, хапнахме чудно вкусни неща, пихме греяно вино, насладихме се на хубави гледки, смяхме се много, правихме планове заедно.🍀❤😇
Другата седмица, живот и здраве- пак!

Бърди, добре, че сте успели! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт