Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 69 778
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 15
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
благодаря за темичката, кло!
и аз като донси ще река - само за добро да пишем в темата.

# 16
Добър ден и хубав ни нов месец, любими хора.
Кло, благодаря за темата!
Що сънища сънувах аз снощи... отивам да чета какво ще каже ai като звездоброец. Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 11:48 от zlatenceto

# 17
Благодаря за новата тема, Кло. 🌹❤️

Събрахме се най - накрая всички и от снощи сме в новата квартира. Багажът още не ни е пристигнал и сме малко като бежанци, но ми е хубаво. Успяхме да направим малък пазар с основни неща. Малкият дивее в апартамента, всичко му е любопитно, а аз треперя да не счупи нещо. 😄

# 18
  • София
Добро утро.
Благодаря Кло.
Сега ставам аз.

# 19
# 20
  • Somewhere in the World
Добро утро и честит нов месец.
Кло, Благодаря 🌹
От вчера сме без газ в квартала и ми е леко кофти- имам климатик, но не и бойлер.
Та по тоз повод ходих на фитнес да ползвам душа, и ако до довечера не отстранят аварията ще трябва да взема бойлер…
Утре се навършват 15 год от както тате отлетя- Душата ми кърви, но не ми се ходи по гробища. След малко отивам при мама и после в центъра до Света Неделя да го почета.
С подаръците за Коледа трябва се занимая…

# 21
  • France
Тежки са тези годишнини  Hug

# 22
  • София
Прити, Гуш!

Лав, да изпълните квартирата с щастие пожелавам!

Измих пода и поседнах докато изсъхне.

Зеленчукова супа ми се върти в главата. Не баш зеленчукова, защото в хладилника има парче наденица, което смятам да метна вътре преди да се скапе.

Опитвам се да смеля една служебна новина. Ту я приемам, ту отричам, но и в двата случая промяната ме притеснява. Така или иначе тя е факт и трябва да свикна.

# 23
  • София
Прити, гуш!

# 24
Прити, прегръдка! ♥️

Сири, пиши моля те, съвсем ни изостави 🥹

# 25
  • Наблизо
Здравейте!

Благодаря за новата тема.

Прити,гуш за теб.

Лав,радвам се че ви се подреждат нещата.

Аз не съм много добре психически,много смазана се чувствам,недооценена на работа и непрекъснато ми се плаче.Мислите ми се блъскат една в друга,водя монолози със себе си в главата ми..тиковете ми се засилват..Чакам моята терапевтка да ми отговори може ли да ме вземе тази седмица,защото имам крещяща нужда.Тя имаше съмнения,че имам ДВ и вече и аз съм май май натам като идея.

# 26
  • Варна
Лав, много се радвам за вас, на хаирлия да ви е, както се казва!

Сири, пиши по някоя дума, моля. Много ни липсваш.

Гуш за тези, които се чувстват тъжни. В този месец все по-често ще се сещаме за любимите хора, които вече не са с нас.
Дано всичко ви се нареди, Панди и Бюти.

# 27
Кло, благодаря за темата Flowers Hibiscus
Да я пълним само с хубави неща и да изпратим месеца и годината спокойни!

Прегръдка за всички в нужда.
Лав, честито ви ново местенце!

У нас е мазало, реве ми се. Не се отпушва тръбата, какво ли не пробваха и не и не Head Band

# 28
  • sf
Бърд, много кофти, дано отпецне!/дали има такава дума!!/😃
 Нищо не видяхме от Пловдив, само мола и няколко кръчми 😆

# 29
  • София
Бюти, така искам да мога да ти помогна. Не потъвай, тук сме! Знам, че нищо не казах стойностно, но те мислим.

Бърди, уДЖасТ! Егати и тръбата, с камъни ли се е запушила. А ТМ как е днес?

Днес извадих едно палто на майка ми и ще го облека. Донесох торби с нейни дрехи, не можах да ги изхвърля, не исках да ги оставям. Седят си по кутии и чували, дори не мога да ги погледна нормално. Но... Е, днес изпитвам остра нужда от прегръдката на мама (сигурно от над 30 години не съм получавала качествена такава) и ще си го облека.

Общи условия

Активация на акаунт