Отговори
# 705
  • София
Явно за да спечели ЦСКА голям/важен мач отбора трябва да е наказан и да играе без публика...
За трети път армейците наливат гипса пред ключов/важен мач и губят, два пъти от Лудогорец, два пъти с едно на мъка!
Много, много съм разочарован. Бях сигурен, че печелим купата. А сега дори без Европа можем да останем ако загубим баража срещу Черно море или Арда.

Уникална атмосфера на националния ни стадион. Над 35 000 човека, истинско червено море. Фантастична хореография и нон-стоп пеене през целия мач и какво, за какво? Разни наемници без душа и сърце се мърдосваха по терена, без изобщо да им пука за свещената червена фланелка.
Жалко.

На полувремето сектор Г отдаде специална почит към великия ни спортист и шампион, Карлос Насар, който е болен цесекар.
Мернах и Кумбата с голяма компания, както и Наталия яйцата от Игри на волята сезон 7, както и Люси и Боряна, ергенките от сезон 1.

Стоичков беше бурно аплодиран, Гонзо освиркан, ами нормални неща, какво да ви кажа. Но Гонзо може да е всякакъв, но беше мъжкар. А в сегашния отбор на ЦСКА, няма нито един такъв!

# 706
  • Другата България
Аз мога да кажа само едно - тази публика не заслужава този отбор!
Това е.
Такава атмосфера, такъв “червен“ стадион, най-добрата хореография до момента, за изпълнението на която са вложени толкова труд, време и средства, близо 40000 “червени“ сърца от цялата страна бяха на стадиона, цял ден пътували, за да видят как любимият отбор вдига купата, и накрая - това.
Не ни заслужават, дори не ми се пише повече.

"Привържениците на ЦСКА обичат ЦСКА, сигурен съм. Тия млади, луди глави ме радват много и ме тревожат много със своето недобро поведение понякога, но съм им го простил, защото знам, че го правят от сърце и с любов",
"Няма да бъда по-щастлив от това да видя стадиона пълен. Елате бе, елате да видим, без да се съобразяваме дали ще победим, дали няма да победим. Ние ще победим, ако сме заедно всички там. Това ще бъде победата. Да сме живи и здрави, оптимистично настроени и да крещиме здраво "ЦСКА, ЦСКА"
Стефан Данаилов.
Завинаги един от нас!

# 707
Дори и не знам за каква говорите. Ама да напиша нещо и по темата "минали, настоящи и бъдещи тв формати". Аз съм си леко в шок от финала на Ергена. И едно голямо БРАВО, че този път във финалните надписи информираха обществеността какво се случва с двойките 3 месеца по-късно, към днешна дата:
Скрит текст:

Наум анонсира и сезон 5 Grinning

# 708
  • Другата България
Grinning
И аз не знам тези кои са.
И не ме интересува.
Но щом има хора, на които им е интересно - нека.

С Дяволо също бяхме по темата "минали, настоящи и бъдещи ТВ формати, участниците в тях, и не само."

След финала на този Ерген остана ли формат, който не е приключил?

# 709
И аз не знам тези кои са.
И не ме интересува.
E, най-гледаното предаване на БТВ.
А формат, дето не е приключил… май не остана. От “Домът на мечтите” останаха 5-6 епизода, ама той започна през май, така че не се брои.

# 710
  • Другата България
Само Мартин "познавам", и то от ИВ.
Ергенът не е моето.
Но ми е ясна концепцията. Blush
Благодаря.

# 711
  • София
Марто ми беше фаворит в ИВ, но дори и неговото присъствие не успя да ми задържи вниманието в другия формат.

# 712
След малко се очаква да гостува в "Преди обед" по БТВ, да видим как ще се оправдава и евентуално извинява. 20 души му казваха, че Даниела е измамница, той не им вярваше. Снощи в надписа призна, че всички в Шри Ланка са били прави, само той не видял истината. Ееемиии....

# 713
  • София
Пиши, ако имаш възможност тук какво е казал, темата за Ергена няма изчитане. Grinning

# 714
  • София
Дяволо, Мери - даже аз се изкефих пред екрана (фен съм на отишлия в ЛЕ след победата на Лудите) като гледах картините/панорамите от стадиона... С ръководствата, които имаме, с футбалерите, които взимаме, с "концепциите" и интервютата - които се дават от всякакви знайни и незнайни функционери в червено и синьо..., ами..., дори да вземем да се "обединим", Горските пак ще са шампиони.
И тук (за мен) въпросът не е само в това да заиграят българи - вместо анонимни печалбари от Буркина фасо или О-ви С.Гренадин (ама национали!, хе-хе), а най-сетне да има визия за българския футбол. Но къде ти...
Чудя се и кое от двете би се случило първо (или изобщо нито едно от двете вече с манталитета на манипулирания до тотално изпростяване народ): червени и/или сини фенове атакуват централите/стадиона на отбора си и чупят с камъни главите на "дейците", или БГ-електоратът изважда от Бялата сграда ония 240 продажни малоумници и ги конвоира до Централния...
Вие двамата сигурно и си го знаете този исторически факт за ЦСКА и Домуса, но понеже онзи ден излезе статия, ето възпоминание за поредните ваши "управленци" от недалечно минало. Не че, нашите не са същите горе-долу.
История за алчност, чревоугодство и как ЦСКА беше лишен от стотици милиони левове, а друг клуб удари джакпота
https://www.actualno.com/bgfootball/istorija-za-alchnost-chrevou … news_2449500.html

Дизи вече е публикувал финалните екрани от снощи - и аз поне тях видях в ок. 20-30 минутното ми прехвърляне из епизода (последен, финален, малко да видя и аз кой с коя - глупости пълни!!!). Днес има текст по темата в 24часа онлайн, но практически е същото, като скрийншотовете на Дизи. Няма да я линквам. Кой каквото си направи, никой не може да му го направи, както се казва... Но добра ваканция си спретнаха на ТВ-разноски нЕкои мераклии/мераклийки. И тук си представям съвсем утопично как организирани теле-зрители посрещат двойките на Терминал 2 у нас - както някога "народът" - националите ни след Второто Мексико...

ПП. "Има нещо гнило в Hell's Kitchen..." пише М.Геренова в уебкафето. Слагам линка в темата там.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 10:21 от EmBrother

# 715
  • София
E, най-гледаното предаване на БТВ.
За Ергенът става дума, нали?
Категорично НЕ е. Далеч пред него са "Бригадата" и "Кой да знае". Дори новините имат по-висок рейтинг.
А за "грандиозния финал": още ги няма данните за отложените гледания (все пак едва вчера се излъчи), но от снощи на живо резултатите хич не са впечатляващи. Не ми се търсят данни за предни сезони, но съм почти сигурен, че този сезон е бил най-слабият от всичките.

# 716
И аз чакам рейтингите, но ще е са по-следващия понеделник явно.
Иначе Ники Николов говори от 15 мин, водещата не може да го прекъсне, а той си говори бавно бавно... как били кастингите за "Ергенът", кой с кого се познавал отпреди това, как  им писали по инстаграм, а не били истински кастинги като при другите риалити формати. След рекламите продължават.

Пиши, ако имаш възможност тук какво е казал, темата за Ергена няма изчитане. Grinning
По-скоро ще пусна линк с видеото, като го качат в страницата на "Преди обед".

# 717
  • София
И аз чакам рейтингите, но ще е са по-следващия понеделник явно.
Достатъчно е да знаеш, че финала на Капките по Нова е гледан в реално време от два пъти повече (всъщност 2.2 пъти) хора, отколкото този на Ергена.
Сега обаче вече е време да започнем да гадаем коя известна личност ще ходи лятото до Дуранкулак JoyJoyJoy

# 718
И какво оспорваме в момента? По Нова ТВ най-гледаното нещо е "Капките" и това никой не го оспорва.  А днешният епизод на Преди обед, особено последният половин час беше по-интересен от целия сезон на "Ергена".

Не ми се търсят данни за предни сезони, но съм почти сигурен, че този сезон е бил най-слабият от всичките.
Гледал ли си 4-те сезона "от-до", за да казваш, че е най-слабият от всички или се позоваваш само на някакви цифри от 600 телевизора в страната? За мен това са стъкмистики. Показват тенденция, но не могат да претендират за точност. И Ники Николов го е казвал това в "Надкаст" как се правят тези рейтинги.
Аз съм изгледал 4-те сезона на "Ергенът" и мисля, че последният беше най-силен от всички. Това го пишат много хора и във ФБ, и в БГ мама. Беше направен по най-интересния начин.

А Ники Николов днес призна в студиото, че не са имали намерение да вкарват трети ерген, но на Ден 9 (24 януари) е осъзнал, че Виктор не се справя и по спешност е звънял в БТВ с молба да вкарат още един ерген, за да му спаси сезона и от кастингите са взели Васил. И заради това епизодите станали повече от предвиденото. Сезонът продължи 3 месеца и половина. Той каза фразата "трябваше ни мъж", което беше меко казано обидно. Каза "видяхме, че Виктор не се справя". Последната част на "Преди обед" със скандалите между Мартин и Даниела, заплашването със съд и вадене на кирливи ризи, чатове... беше...  уникум. Това трябва да се гледа.
В Надкаст ще е интересно също.
Достатъчно е да знаеш, че финала на Капките по Нова е гледан в реално време от два пъти повече (всъщност 2.2 пъти) хора, отколкото този на Ергена.
И какво от това? Те не се конкурират пряко, не се излъчват в един ден. А и никой не оспорва огромния успех на Капките.

За @sea.sea
Ники Николов: https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-kakvo- … noto-realiti.html
Мартин и Даниела: https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-kakav- … jstvitelnost.html
Виктор и Любомира: https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-zashto … -predavaneto.html
Васил и Адриана: https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-zashto … mo-projateli.html

Видеата са под текста

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 13:26 от Не се сърди, човече

# 719
Не ми се търсят данни за предни сезони, но съм почти сигурен, че този сезон е бил най-слабият от всичките.

Само дето Наум снощи каза, че това е най-успешният сезон на Ергенът.

Не претендирам, че е най-гледаният формат, но може би наистина от всичките 4 сезона досега, този е най-гледаният. Аз също си мислех, че това ще е най-слабият сезон, но явно не.

Общи условия

Активация на акаунт