Отговори
# 720
  • Другата България
Дидо, твоето отношение към БТВ го знаем, всички, които се четем по тези теми от години.
Ти нямаше да гледаш и О100Г, но го изгледа, че и доста хейт “хвърли“ по него.
После се зарече, че и “Ергенът“ няма да гледаш, сега се оказва, че и него си гледал, че и по този формат хейт....JoyJoyJoy дано разбираш защо никой не те взема насериозно с тези мнения по БТВ и всички техни рИалИтИта. Толкова си пристрастен към НОВА, че това определено изкривява всяка трезва оценка, която някой може да даде не само на ТВ предаване.
И да, и аз ЧУВАМ от хора, които са ГЛЕДАЛИ сезона, че в сравнение с предишните този е бил най-добрия.
Не знам защо това за теб е проблем и не пропускаш да осмееш всичко, което се прави от НН, след като после губиш време да го гледаш. Но дано ти си знаеш. Blush

Да не говорим колко нелепо е сравнението с “Капките“. Да, да, и това знаем - формат на НОВА е Joy, никой не им оспорва рейтинга, но Дизи говореше за формати на БТВ, не е споменавал НОВА.
Все едно да сравняваме ябълки с круши.

Емо, знаем, знаем, и още неща знаем.....уфффф.....

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 14:43 от Merri_An

# 721
  • София
Ето, че другарския съд дойде точно навреме JoyJoyJoy
Мери, да кажеш, че съм пристрастен към Игрите, ще го приема, но да казваш глобално за "Нова", пепел ти на клавиатурата (Ши, мъ убидиш) Joy
Но все пак някой да започне със 800хиляди и за нула време да падне на 440хил само показва моята липса на трезва преценка. ОК, какво ли разбирам аз от "рИалИтИта"? Все пак съм един прост програмист JoyJoyJoy

И да, щом Наум преди три месеца е записал пред камера, че това е "най-успешният сезон", се съгласявам напълно, че това е абсолютно чиста монета. Все пак, той освен ясновидец (все пак си е прибрал вкъщи боба на Андромеда Joy) е също така напълно безпристрастен, защото няма нищо общо с продукцията, а вместо това в момента пише "map-reduce"-ите на данните от устройствата на кабелните оператори.

Хайде със здраве на всички(YNWA), наесен пак да си чешем клавиатурите JoyJoyJoy
И за да не стават обърквания: от всичките планирани формати, най-много очаквам "The Traitors", който о, УЖАС щял да бъде по БиТиВиТо, което аз толкова мразя:joy:JoyJoy

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 15:36 от dido2k

# 722
  • Другата България
Joy Няма другарски съд, просто си спамим и чешем клавиатурите.
Това не е нещо, което не съм ти казвала многократно, защото твоето поведение е абсолютно последователно - в момента, в който някой напише нещо за формат на БТВ, или на НН, ти веднага се явяваш с контра пост, в което няма лошо, пак казвам, но не хваща “дикиш“ поне при мен, а и явно не само точно заради тази твоя пристрастност.
И продължавам да не разбирам защо гледаш нещо, което не харесваш, риторично си питам, винаги съм се чудила на хора, които си причиняват това.
Нито знам какво е казал някъде някога Наум, Иван, Петкан или който и да е, свързан с продукцията, нито ме интересува. Именно защото не гледам Ергенът, не съм и смятала да го правя. Но явно ти му следиш изявите, тъй че вярвам, че може да го е казал. Това, което казвам аз е, че от всички хора, с които съм говорила, а и чела, и които са гледали всички досегашни сезони, съм чула именно това, което каза Дизи - че бил най-добрия сезон до сега. Аз самата няма как да правя такъв паралел.
Не разбирам сарказма ти, но и не искам да го разбирам, за мен той говори /вероятно/, че все пак съм на прав път, не, че съм се съмнявала. Blush
Вероятно нямаше и да коментирам ако не беше намесил “Капките“, ябълки с круши, както казах.

А иначе относно ИВ знам, да, и това сме го коментирали, чудя се сега какво ще правиш ако се излъчва по време на "The Traitors" и о, УЖАС, има по-висок рейтинг Joy, нещо, което не вярвам, защото хората си искат и хляба, и зрелищата.
Иначе ще си спойлваме, както всеки път, аз ИВ може да не гледам, но ако имам инфо - знаеш, че не ми пречи да го споделям.

И понеже още съм на тази вълна, поздрав за Дяволо и всички “червени“ сърца.
Още от дете......Heart

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 16:08 от Merri_An

# 723
  • София
Защо да са "ябълки и круши"?
86% от гледалите снощи финала на Ергена, са гледали и този на Капките, т.е няма как да се отрече припокриване на аудиторията.
А също така, началото на дискусията беше нелепото твърдение, че Ергенът бил най-гледаното предаване на БТВ. Ами НЕ Е, на 4-то място са (след Бригада, Кой да знае и новините в 19) Joy
Радвам се, че на Дизи толкова му е харесал сегашния сезон, аз почнах да го гледам (заради my better half), ама много бързо окапах, така че, Мери, да те успокоя: не съм си го причинявал всичкото това Joy
А за рейтингите наесен, ако "The Traitors" бие Игрите, обещавам да почерпя Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye
П.С. Още държа на идеята да направим поне един сезон чист от спойлери, но да видим.

# 724
  • Другата България
Защо да са "ябълки и круши"?
Скрит текст:
86% от гледалите снощи финала на Ергена, са гледали и този на Капките, т.е няма как да се отрече припокриване на аудиторията.
А също така, началото на дискусията беше нелепото твърдение, че Ергенът бил най-гледаното предаване на БТВ. Ами НЕ Е, на 4-то място са (след Бригада, Кой да знае и новините в 19) Joy
Радвам се, че на Дизи толкова му е харесал сегашния сезон, аз почнах да го гледам (заради my better half), ама много бързо окапах, така че, Мери, да те успокоя: не съм си го причинявал всичкото това Joy
А за рейтингите наесен, ако "The Traitors" бие Игрите, обещавам да почерпя Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye
П.С. Още държа на идеята да направим поне един сезон чист от спойлери, но да видим.
Защото Дизи казва, че е най-гледаното предаване на БТВ, а ти даваш пример с формат на НОВА.
Що се отнася до “Капките“. Затова.
Иначе с другите предавания на БТВ може да се правят сравнения, но поне според мен само с такива със същата насоченост, каквото нито един от изброените от теб не е - (Бригада, Кой да знае и новините в 19).
А пък и още повече, че “не си си го причинявал“ /вече съм спокойна, макар че не съм била неспокойна Joy/. Че то е същото аз да кажа, че последният сезон на ИВ е бил най-калпавия, да не говорим за т.нар. Турнири на волята, които бяха пълен провал /от хора, които са ги гледали съм чула/. Как да го кажа, като не съм гледала?
Сравнение се прави, когато си гледал всички сезони, както съм аз с ХК. Виж, там вече мога много да говоря, всичко съм писала в темата за предаването. От сезон на сезон все по-зле, типично за формат на Тупарев. И не говоря за официални рейтинги, а за чисто зрителско мнение, макар и субективно такова вероятно.

Не вярвам в сезон без спойлери, не само за ИВ. Това е Mission Impossible.

# 725
Някой знае ли кога ще продължи "Дом на мечтите", че за следващата седмица го няма.

@sea.sea, ако си изпуснала, ето част от скандала, 25 мин. Иначе беше към час и половина:

# 726
  • София
Благодаря, Дизи. Върнах си го. Нямам търпение за подкастите вече. 😂

# 727
Качиха подкастите с Виктор и Любомира в Надкаст, но са скучни. А и са записани преди да се излъчи последният епизод по телевизията, където накрая пишеше и каква е развръзката при всички.

# 728
  • София / Пловдив
..... Нямам търпение за подкастите вече. 😂

Аз с нетърпение чакам Надкаст с Мартин 🤣

# 729
  • гр.София
Някой знае ли кога ще продължи "Дом на мечтите", че за следващата седмица го няма.

В неделя май ще е финала.

# 730
  • Другата България
Стана ми любопитно, то цялата мрежа, навсякъде е “Ергена“, където и да отвориш - Мартин и Даниела, и в БТВ ходили, някакъв скандал спретнали.....шок и ужас, знаех си, че хората искат и предпочитат зрелищата, ама БТВ май им осигуриха двойна доза с този скандал.
Та, попрехвърлих каквото можах, и ми се искаше да питам запознатите.
Мартин наистина ли е бил “лапнал“ по тази жена /тя прилича на Майкъл Джексън, не знам на друг прилича ли му/?
Защото от това, което прочетох и видях, на мен така ми се стори. Ако е така, жална ѝ майка, същото нещо беше с Денислава, толкова му личеше, че е хлътнал по нея, после тя го изработи, а Мартин е толкова отмъстително човече, с такова голямо его, че ако верно тази Даниела го е врътнала /четох, че със собственика на Хепи била/, най-добре ще е да емигрира.
Тоя ще ѝ стъжни живота.

# 731
  • София
Не знам дали е бил влюбен в нея, обаче много я харесваше. 😀

# 732
😂😂😂 Мери,моето мнение е ,че абсолютно си хлътна Марто. Много хора останахме шокирани от избора му и не само заради външният й вид ,а и заради начинът й на виждане за живота. Знаеш го Марто - той е абсолютно директен и нямаше причина да играе театър в предаването.
 Доказателство за мен е и факта ,че в момента е като луд с картечница ! Направо е полудял от наранено его 😂😂😂 Прелъстен и излъган .

# 733
  • Другата България
Е то е същото, и след като се е оказал излъган, сега вероятно месеци ще ѝ “отмъщава“.
Наистина ми е жал за тази жена.
Отмъстителността му е пословична, как се е захванала с този “нарцис“ и защо не знам, и не искам да знам.
😂😂😂 Мери,моето мнение е ,че абсолютно си хлътна Марто. Много хора останахме шокирани от избора му и не само заради външният й вид ,а и заради начинът й на виждане за живота. Знаеш го Марто - той е абсолютно директен и нямаше причина да играе театър в предаването.
 Доказателство за мен е и факта ,че в момента е като луд с картечница ! Направо е полудял от наранено его 😂😂😂 Прелъстен и излъган .
Именно, именно.
Аз не съм гледала формата, опитах да надникна в темата - тя е нечетима, но понеже отвсякъде ми изникват те двамата, се позачетох в мрежата....буквално луд с картечница.

# 734
Тази жена и тя не е за жалене - абсолютен играч.. Денислава може само да й диша прахта !😂Интернет е пълен с информация за Даниела и няма нужда да ти я описвам подробно.
Супер смешна беше динамиката между тези двамата ,защото всъщност много си приличат . Марто доброволно се нахендри на  най- големия червен флаг в предаването и сега не може да си намери място от яд !😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт