Може ли да се обърка на ехограф бременност с киста

• 1 209
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте момичета, днес бях на преглед и докторът ми видя на видеозона образувание като плод, веднага ми даде тест за бременност, но беше отрицателен. МЦ ми закъснява с 5 дни, прати ме утре на кръвен тест, но просто се чудя ако не е бременност има ли вариант да се обърка дори и от лекар с киста?

# 1
  • София
С киста не, но с миома. На моя приятелка точно така един "велик" доцент я обърка.
Изпрати я на кръвен, а беше човече от ясно, че не е. В нейният случай уж беше видял в матката ембрион, а аз като раждала мога да кажа, че нямаше нищо общо. Накрая се оказа наистина миома. Разбира се тя смени АГ.

# 2
Аз като бях бременна си направих тест,беше отрицателен и отидох на лекарката помисли ,че е киста и ми изписа дуфадтон 7дена ,след което каза,че трябва до няколко дни да ми дойде. Започнах да го пия след около 5 дни имах леко зацапване,обадих и се и тя каза да го спирам да ми дойде цикълът. Спрях го , минаха няколко дни цикъл няма и отидох отново лекар и тогава се видя че съм бременна.. така че нищо не може да ме учуди

# 3
Колко време може да се отчете бременност

# 4
  • Sofia
Колко време може да се отчете бременност
Не знам дали разбирам правилно въпроса.
1) с тест - в деня на очакваната М,
2) с ехограф - около седмица до 10 дни закъснение.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 22:35 от Brin de muguet

# 5
Аз бях след спонтанен аборт и нещо много ме наболяваше ниски долу и отидох на лекар да видим какво става и ми казаха, че съм бременна, а аз обясних всичко, че имам спонтанен аборт преди месец, но не тя беше категорична и аз изпратих изпратих снимката от видеозона на моят доктор в София гинеколог - онколог и той ми каза върни се й кажи на въпросната лекарка да си скъса дипломата, защото това е киста която е 8 см., така че вече нищо не ме изненадва.

# 6
След 3 + теста днес лекаря ми каза че това е сакче и е маточна бременност! Може ли и вашето мнение?

# 7
  • Sofia
3 положителни теста, потвърдена бременност от АГ... Какво повече можем да кажем ние?
Честито!

Общи условия

Активация на акаунт