Отговори
# 45
Възможно е Айше да е разбрала за това,че Ферит и Сейран се сближават и да е казала на Синан
Та,този,с мотора май е Синан и определя среща на каката.
Ако искат да е бяла,то тя ще му откаже и той ще я нарани

# 46
Аз също си мисля, че с мотора е Синан, но допускам, че сценаристите ще ни покажат, че просто чрез кака той ще иска да изведе Ферит от имението, а може би и Сейран, защото ми се струва, че той и се обади. Ако това е така, то може Дияр и нищо да знае или да прави и ще остане "бяла" и "добра". И още нещо... пак гледах сцената, в която Ферит спира Сейран да се качи в колата. Не ви ли се струва, че Феро е уплашен и ядосан едновременно, сякаш ако Сейран излезне с него може да пострада. За мен това е причината да я спира, а тя от своя страна да не иска да го оставя сам.

# 47
Здравейте!

В продължение на мислите за Синан и Дияр. Може пък да стане така: Синан е с мотора, дава бележка на Дияр да се видят, тя му прави капан, като отива на определената /примерно/ от него среща и казва на Ферит и Сейран за това.
Така, че е твърде възможно Ферит да иска да отиде с Дияр на срещата и тогава Сейран също да се натиска да отиде и Ферит я спира, за да я предпази.
Това е някакъв друг вариант, но да почакаме до петък.

# 48
Айде, случи се и тоя сезон! Ялъто! 👑

# 49
Това е велика развръзка- каката със Синан , като й хвърля  бележката, тя изглежда изненадана и сякаш го позна....иначе нашите любими все нещо мъдрят и все се наговарят , това действително ги сближава... хайде за Коледа пожелавам да организират същата вечеря като миналата година!

# 50
  • София
Има спойлер от фъстъчето

Скрит текст:
Синан и Дияр ще си сътрудничат.

Тази вечер се очаква клипче от филма на Мерт

https://x.com/yalicapkinieng/status/1858912409424961900

# 51
Единственият начин Дияр да остане бяла и същевременно да се опита да си реши проблема със Сейран е да издаде Синан и да го заловят, с което отпада опасността за Сейран и съответно основанието за пребиваването й в ялъто. Някъде го четох това като възможно развитие, но ще видим.

# 52
# 53
Сюжета на новия филм 🤗

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 19:24 от Dichkata

# 54
Принцеса Афра! 👑

# 55
Ако ще я белят кака се питам:човек,който манипулира друг със страховете,съвестта му трябва ли да го възприемам като добър и праведен,аджеба.Нали уж психологическа драма с цел да си учим житейските уроци.

# 56
Успех на филма на красивото ни момче! Рамо 👑
#МертРамазанДвмир

Сладурчетата си тръгнали заедно от Ялъто с колата на Рамо! ❤🔥
https://x.com/yalicapkinieng/status/1858923863460970753?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w
Синго, имал сет около Ялъто! 🥺
https://x.com/yalicapkinieng/status/1858934294389158372?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 57
Нямам търпение да се запознаем с Баран и да видим Metruk Adam!🥹🥹 Много хубави промоционални снимки от Нетфликс и разчувстващо резюме! Мерт трогва само от тях толкова, а за целия филм не искам и да си помислям колко ще плачем.

# 58
  • Ямбол
Добър вечер мацки.От толкова много работа на работа не мога да сварвам.Та по същество..Еве благодаря ти превода и за темичката 😘. Mystery ха да видим дали наистина ще се счупи каръка..Честно казано не съм впечатлена от фрага като цяло понеже е доста накъсан.Не се знае дали всичко е така както изглежда.Този моторист май ми се струва,че е Синан пък може и да е бившия и.
От толкова разтягане на тази раздяла между наш Феро бей и Дияр започва да става банално вече.Поне има напредък в отношенията между нашичките ❤️‍🔥💋.Татко Кязъм подпали моторетката пак.Много ме кефи 😁 Да разкаже как се играе игра на кака ти Дияр.Все пак има само едно 1-во място.
Чакам фраг номер 2 поне в него да има повечко яснота.
Афра е огън в новата реклама.Много яка мацка 🧿🥰 На Мерт му пожелавам да пожъне големи успехи с новия си филм.Нямам търпение да го гледам.И впрочем Миленка стихотворенията ти са 💯🔝

# 59
От Х ✌🏻
MetrukAdam MertRamazanDemir

Общи условия

Активация на акаунт