Отговори
# 30
На вниманието на сценаристите - идея за поне един епизод с пълнеж, ама шоколадов! След като нашите хора приготвяха наскоро дубайски шоколад, сега е време да минат на измитски, който вече измествал дубайския. За целта обаче трябва да изгонят Шефика и щерка й от кухнята, а Сейран да заключи отвътре, за да не влезе уж случайно Дияр, и да започват...

Със измитски шоколад
искам тебе да намажа
Ще ми бъдеш вместо блат
и няма на Дияр да кажа

Вратата здраво заключи,
да не вземе да довтаса
И повече не ме мъчи,
а легни на тази маса

Ще те мина с две ръце,
за да хванеш ти глазура
Шоколадово сърце
най-отгоре ще ти тура

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 10:52 от Милна

# 31
  • Пловдив
Привет мили дами!
Ей, човек да не отиде малко на ваканция, че след това нямате стигане:sunglasses:
Heart Благодаря на Еви за прекрасната тема и за превода на фрагмана.
Едва снощи успях да изгледам серията и какво да кажа... малко скучна и много пълнеж, но за сметка на това пък нашите са божествено красиви.
Милна, уникални произведения Flowers Hibiscus винаги ме разсмиваш и ми повдигаш настроението след като ги прочета. Продължавай в същия дух Heart Eyes
Усмихнат и ползотворен ден!

# 32
Рамо днес

https://x.com/mervenrydn/status/1858803329289097232?t=T-HumPPF8kNKn2waMm-A0A&s=19

Много красиво са заснети кадрите, браво Heart Eyes

Широ мамин златен Grinning

# 33
Прави ли ви впечатление, че в лице Мерт е по-отслабнал за тези 10 серии, но все го обличат с пуловери. Като че ли искат да изглежда по-пълен в сравнение с 2 сезон.  Това за да са минали уж 2 години, но ако теорията за прословутата кома ще се използва, затова ли така расте бързо косата на Сейран и се променя теглото/визията на Мерт.

# 34
  • София
Емрулах отговорил на "фенките" на Мерт, дето от една година се молят сериала да свърши. Не, че е сигурно, но тези прекаляват с техните молебените за край.
Определено ми е много интересно какво ще има във втория фраг. Дано успеят феновете да снимат нещо интересно. Вчера беше много забавно и с това видео зад кадър.

# 35
Сигурна съм, че и те се чудят. Докато не подпишат договорите за реклами за следващия сезон, ще ни носят вода от девет кладенеца.

# 36
Леля ми се струва много изтормозена на кадъра от фрага в който идва пред колата при Сейро и Феро. Joy
Защото е без грим ли ,не знам..
Според мен обаче е имало халвет ,но няма да го покажат в следващата серия ,а ще дадът как се будят на сутринта в едно легло. Heart Eyes
А някой забеляза ли ,че в последната сцена от фрага когато  си говорят зад къщата,цветът на косата на Сейран е променен.

# 37
Здравейте,момичета.
Еве,благодаря за новата тема Heart
Нося ви едно мнение.
Скрит текст:
"Нека се опитаме да разберем какво се случва от началото на трети сезон.
 10 епизода
 5 епизод (74-78): Всичко, от което Ферит се страхуваше
 5 епизод (79-83): Всичко, за което Ферит е мечтал преди
 Сякаш наблюдаваме събитията от 1 и 2 сезон , но от различен ъгъл.

Епизоди (74-78): Най-лошите страхове на Ферит:

Тези епизоди въплътиха всичко, от което Ферит се страхуваше през последните два сезона (независимо от причините):

💠 Сейран го премахна от живота си
 - Тя се довери на друг мъж, обиколи света с него, научи се да плува и шофира с него, предложи му  брак, искаше деца и накрая се ожени.

💠 Абидин, дясната ръка на Ферит, го напусна.

💠 Родителите му се разделиха.

💠 Баща му доведе бременната си любовница.
 - Друг брат идва да замени Фуат.

💠 Халис Ага отсъства.
 - Няма защита, няма насоки.

💠 Спасяване на семейният бизнес.  📉➡📈
 - Ферит сам понесе бремето на спасението.

Накратко, повечето от това, от което Ферит се страхуваше, вече се случи.
 Епизоди (79-83): Мечтите на Ферит :

Тези епизоди ни дадоха възможност да надникнем в идеалния свят на Ферит... най-смелите му мечти се сбъднаха!

🟢 Сейран не беше истински щастлива без него.  Тя не може да бъде с никой друг.
 - Всъщност тя се преструваше, а всичко беше лъжа.

🟢 Ферит спаси Сейран 🦸‍♂ (В последния момент, без да я нарани.)

🟢 Сейран се бори с всички за Ферит 🥊

🟢 Всеки персонаж стана ангел: 😇

+ Халис подкрепя и дава съвети на Ферит, дори помага на връзката му със Сейран.

+ Сейран и Халис обединяват сили в името на Ферит.  🤝

+ Ифакат е на страната на Сейран.

+ Гюлгюн дава съвети на Ферит ?! 
 - Кога е била истинска майка?
 (Ферит: „Наистина ти беше толкова лесно да ме оставиш?“) Епизод 53..

Сега възниква въпросът:

Ферит, повечето от това, от което си се страхувал, вече се е случило, а сега се случва и невъзможното - всичко в живота ти е станало почти перфектно.

Майка ти, дядо ти и други се борят за теб.

Какво ще правиш сега, Ферит?

Мисля, че когато видим какво прави Ферит в епизоди 84 и 85, най-накрая ще разберем защо станахме свидетели на всичко това. 

Забележка: Не подкрепям нито една теория или идея тук;  Просто се опитвам да анализирам събитията, за да разбера какво се случва. 

Не виждам Ферит между две жени.
 Сейран не е от едната страна, но Дияр е от другата.

Както каза Халис... "Вселената е от едната страна, а Сейран е от другата."

Страните тук са Ферит срещу Дияр, със Сейран в средата.

Ако Ферит избере себе си и действа самостоятелно, той ще избере и Сейран, защото тя е неговата половинка и неговата светлина.

Ферит трябва сам да избере.

„Не знам дали ще бъда с теб или не... но съм сигурен, че няма да бъда с Дияр.“

Източник : Х

# 38
Цитат

Sikorski, извинявай, ама... Че и "както каза Халис", а двете казвания нямат нищо общо...  Joy

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 13:48 от Katya_I

# 39
Цитат

Sikorski, извинявай, ама... Че и "както каза Халис", а двете казвания нямат нищо общо...  Joy
Това и аз не го разбрах,противоречие се получава,ама нали метнахме пръстена та не задълбавам.

# 40
Ами не знам колко да ги водим тия страни и кой къде се е позиционирал, но изглежда между Сейран и Ферит има нещо като договорка тя да му помогне да се раздели с Дияр, понеже явно той сам и с една цупеща се и ревнуваща отстрани Сейран няма да стане. И това би било много хубаво - най-накрая да действат заедно, защото имат една цел и тя си струва борбата. Ако е така, трябва Сейран и Ферит вече да ги броим за една страна.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 15:12 от Милна

# 41
Еве,благодаря за новата тема и превода:hibiscus:
Имам чувството,че Ферит отново ще е без вина виновен,ако жертва себе си за да спасяв Диар
Същото,както с Пелин
Дано този път обаче,Сейран да горазбере и да е заедно с него.

# 42
Красивото момиче! 🤍

🧿🤍♾🧄🪬

# 43
Няма да има халвет. В началото на фрага Суна е отишла при Сейран и тя е със същите дрехи и картината е свалена.

# 44
Здравейте !  Heart
Еве  мерси за новата ни тема и за превода на трейлъра.  Flowers Rose   Flowers Rose  Flowers Rose   Kissing Heart
Харесва ми трейлъра ,но както винаги е объркан заради  различните сцени които не се знае коя от кой момент от епизода ще е .Но май Ферит и Сейран този път ще са заедно и ще се подкрепят докато той успее да се раздели с Дияр.Поне от последната сцена където са на вън така ми се струва. От другия трейлър ще стане малко по-ясно ,а най-ще ни се изясни всичко в петък.  Simple Smile
Но даже и всичко да не е ясно кое как ще е едно е ясно ,че ще гледаме мноооого красиви Сейран и Ферит.  Heart А Дияр ,тя просто е една малка подробност която скоро няма да бъде от никакво значение за живота им.
Харесва ми решителността на Ферит с която тръгва да се разделя с кака си.Е сега все не му се получава де ама нищо важното е  че иска защото тя кака му е обиграна ,лъже ,манипулира и се възползва от него като му вменява чувство за вина .Ноооо нищо и това ще  мине и скоро Сейфер ще са заедно съвсем официално ,а Дияр само може да се хапка от зад от яд , защото нищо няма да може да направи.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 18:06 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт