Отговори
# 15
  • София
Нещо кроят нашите, наговорили са се сякаш. Много ми стана любопитно какво ще има във втория фраг. Явно никой не знае за годежа освен СейФер.
И сцени изглежда да имат повече.

# 16
Еве, чак пък толкова от Ферит, не вярвам. Да запази челното място за каката и да игнорира Сейран.
Дали пък не иска Серайн да дойде с него  при каката, като е решил да скъсва с нея, или пък на
свиждане в болницата. Нали Сейро е състрадателна , може да се наложи и на тази да дарява кръв.

# 17
Благодаря за новата тема 💐!
То какво да се коментира, констатации.
След обаждане по телефона, Сейран защо изпуска халката, дали след новината, че Дияр идва...

# 18
Мотористът може да е бившия на Дияр. Коментираше се, че ще се появи и бившия на Бетюл. Разтягат яко. Хареса ми, че Кязъм каза на Дияр- отдръпни се. В трейлъра изглежда все по - ужасена .

# 19
Катерина, ами кака отива до колата доста нахъсано и гледа настойчиво Сейран. Ферит прави знак с глава, вероятно иска да каже на Сейран, че кака идва. Това е моят прочит на случката и то още от първото гледане Sunglasses

# 20
# 21
Добре се веселят! Как тогава на нас да ни е тъжно, като знаем и какъв ще е резултата от "мача". Защото никой не може да устои на такива очи, най-малко пък Ферит. Поздравления на авторката на "Очите ти". Страхотно е! Да, навремето за жени като Афра са се водили войни, но сега поне могат да се напишат произведения с обема минимум на Илиадата.

# 22
Катерина, ами кака отива до колата доста нахъсано и гледа настойчиво Сейран. Ферит прави знак с глава, вероятно иска да каже на Сейран, че кака идва. Това е моят прочит на случката и то още от първото гледане Sunglasses
Еве, поправям се. И аз след това го видях на забавен  каданс, но в бързането ....
Добре, ама къде ли отиват с кака.

# 23
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Еве🤍🧿🤍,дано да счупиш каръка.
(Мистери 🤗)

# 24
Благодаря за новата тема,Еве 🤗
И за превода😍
Тази тема си е къртовски труд.Толкова бързо се изписват..Благодаря, момичета за всичко споделено 🤗
То е ясно,че ще разпъват локуми сега,но дано поне е нещо интересно и смислено.Определено Дияр ще избухне,но защо трябва Сейран да го отнася…От друга страна,ако е толкова глупава открито да нападне Сейран и с думи, и с действия Ферит това няма да го търпи.

# 25
Според мен Сейран изпуска пръстена ,защото Ферит и звъни и и казаа,че Синан я е блъснал с мотора и е в Болница или ,че е умряла.

# 26
Струва ми се, че нашите се крият и имат заговор, говорят си само с очи при колата, крият се до арката в двора на имението в последната сцена. Да не са усетили нещо за кака и да й правят капан.

Дияна, от твоята клавиатура в тази на сценаристите. Дано това последното да чува по телефона Сейран.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 08:53 от ani.zaiche

# 27
Благодаря за новата тема,Еве🌹🤍

# 28
Добро утро, мацки! 🫶

🪬🧿🤍🧄♾

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 09:08 от BELL-

# 29
Добро утро!🌷🍀🌞 Гуруто в действие!🤗

Общи условия

Активация на акаунт