Отговори
# 450
Есме каза , че причината за болестта на Сейран е Ферит Не си спомня сигурно вече живота , който е живяла с Кязъм и дъщерите си
Всъщност причинителят е известен , но болестта не

Здравейте, момичета. 😊

Есме да вземе да замълчи, че няма два грама мозък тази жена. Кязъм години наред я е спуквал от бой, Сейран и Суна и те какво преживяха видяхме, а Есмето накрая забременя от него. 🤐 Когато трябваше да действа се кри като мишка, а сега много й знае устата.

# 451
Ето го подаръкът за Есме,ама за Нова Година
😄

# 452
# 453
# 454
  • София
Ето ги клипчетата и в Х

https://x.com/urazbulbeni/status/1860616148510781620

Афи носи Наги, доста й е пораснала косата

# 455
❤🔥❤🔥❤🔥

🤍🧿♾🧄🪬

# 456
Как расте тази коса с часове??? С какво в маже/пие?

# 457
Как расте тази коса с часове??? С какво в маже/пие?
С екстеншъни се храни Joy

# 458
В очакване на новия АфРам момент! ❤🔥

# 459
Може би вече е обсъждано, но от началото на сериала се питам как щеше да се развие семейният живот на Ферит със Суна. Как щеше да реагира на Пелин? Тя се влюби във Ферит когато го видя на снимка, но дали щеше да го обича после, а когато разбере за Пелин дали ще го обича пак? А Ферит дали би обичал Суна?

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 13:41 от ani.zaiche

# 460
В следващия епизод ще видим и Мемо. 😉❤️Актьорът, който играе героя, също е на сета. Този образ ми стана много, много любим.

# 461
В следващия епизод може да обявят ден на отворените врати в работилницата, че нали Дияр и Синан вече ги няма, а пък СейФер се изясниха...

# 462
Есме не е казала, че Ферит е причина за болестта на Сейран. Каза, че всички помнят само любовта на Сейран и Ферит, но не помнят какво е преживяла Сейран и се е върнала от смъртта. Тази любов не се отразявала добре и на двамата.

# 463
Мараба в неделя след обяд!🍸Четох обсъждали сте сюжета занапред. Аз мнения не чета отдавна, освен споделени в нашата група, но имам усещането, че следва голяма драма. Лекотата на последния епизод не е на добре. Спомнете си гората и палатките, колко беше хубав епизода, и бам, Фуат умря в следващия. Не искам да съм черногледа, но гледаме драма, така че, както каза някой вече, няма да е цветя и рози. Разведрихме се малко, и айде пак в дълбокото. Предполагам, лично усещане, не съм го чела, ще върнат болестта на Сейран на дневен ред. А Ферит ще страда. Това, което трябваше да гледаме още в началото на трети сезон. Да видим ще позная ли.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт