BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 300
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 180
Аз превъртях почти целия епизод заради този ревльо. Това не е човешко, голям актьор е Виктор. Не е чак толкова влюбен, просто иска да спечели. Веселка не я понасям, стискам палци тази седмица да я изгонят. Но едва ли ще я номинират. Пак Марио ще е на пангара. Само той ми е симпатичен от участниците.
Актьорските заложби на Викица не са единственият му талант и освен останалите му неизброими добродетели, човекът е завършил математическа гимназия и си е направил добре сметката. Ако съвсем случайно не вярваш на това, перпендикулярните страни и острите ъгли в правилния петоъгълник, дето той го строеше, го "доказват" недвусмислено. А за понятието "правилен ъгъл" и заключението, че "само едната страна е перпендикуляр" аз лично, ако можех, моментално бих го наградил с титлата доктор на науките. Ама иначе е истински. Той е завършил математическата точно както другият интелектуалец е влезнал в СУ. Влезнал е, ама да разгледа аулата. А този е завършил математическата, която е рисувал на някоя салфетка. Еми завършил е рисунката чуекът, що да не го обяви. Марио създава впечатлението, че "минава" през всяка напълно умишлено. Голям дявол е. След снощи симпатията към него е масова и сипват нечовешки на Веселка. Ако тя излезе на номинации без значение с кого - ще е аут. Единственият полезен ход на останалите е да НЕ номинират Марио, но на никого това не му хрумва. Така има нищожен шанс той да се дискредитира по някакъв начин. Изпращайки го нон-стоп на номинации, само "гилотинират" опонентите му.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 09:52 от kaspy

# 181
Не ми е актьор Витьо, а хахо пълно.
Атижа ми е дразнещо глупава, тя питаше другите дали Пепо я харесва, пита дали е вулгарно облечена, пита дали е твърдо отговорила и тн. Тя за нищо не е сигурна как да се държи. И след толкова корекции е съвсем обикновена, а и с този дирник. Дразни ме липсата на характер.
И какво се оказа всички жени около 1,80(със сигурност и манекенките) са недодялани само Ивоне е женствена. Падам от някои коментари в темата. 😁
А Веселата е много весела вечно с наглия си поглед. И на непукист също, смятам че тази девойка не се вълнува от нищо.

# 182
Никой в Къщата не блесна с интелект, ум и т.н, освен способността на Ланеца да запаметява стихотворения и то механично. Та на хора, които ги мързи да мислят, им е по- лесно единият номиниран да е винаги Марио. Така "мислят" само върху другата номинация. Не се напрягат, не се чудят какви аргументи да посочат за номиниране. И цялото свободно време го прекарват в интриги, шушу- мушу на групички и очи втренчени в Марио- кого гледал, ядял ли, чистел ли, чехлите къде сложил, преобул ли се, кихнал ли, пръцнал ли... Какво ли ще правят, ако Марио го няма?! Той осмисля живота им.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 10:43 от DNT177

# 183
Аз пък не съм видяла Марио да минава през всички момичета и да се пробва сериозно. Свободен мъж, пуска им някакви заучени фразички, без особено старание да притежава някоя от тях. Петър и Виктор пристъпиха към директни свалки, докато Марио само се хилеше и потриваше ръце с "ох, мале", но това не е пробване при всяка.
Вчера той каза и на Ивонне, че ако били навън... дрън-дрън, но Марио едва ли мечтае за жена до себе си като Ивонне и не мисля, че му се спи точно пък с Ивонне. Шегува се по начин, по който и с мене се шегуват несполучливо разни познати мъже. Разбира се, ако си падах по тях, щях да подхранвам шегите да се развиват.

Чак Веселка бил свалял. Вероятно се е държал коректно с нея и не е искал да я каже в прав текст да се разкара от погледа му, защото му закрива гледката, което се извърта като похот. Много й се иска на Веселка да е обект на сексуално желание, пък било то и от Марио. То в Къщата няма друг. С Гого се пробва - спукано гърне! Остава да набеждава Марио, защото е миличък и ще я пусне да изтече като вода в канала. Ако подкара подобни обвинения към Пацо, Пацо ще й врътне един шамар даже. Затова Марио. Той е удобничък.
А тя е чудна гледка за оглеждане. Половината от пишещите в темата снощи са си загасили телевизорите с кадрите на Веска, а другата половина съжалиха, че не са.

Веска трябваше да пробва да се сваля или заяжда с бай Георги 😁 Какво ли щяха да й чуят ушите 😄

# 184
Противна ВеселКа. Барабар с името. С всичко. С наглия си поглед, за външния вид ще замълча.

Беше ми толкова забавна с мисията да ухажва Марио, с глас съм се смяла. Но след това само падение.

В общи линии всички тикат Марио към победа. И аз му стискам палци.

Искам да гледам Георги, Марио, Ивоне до края. Другите са ми все тая. Но пък всеки допринася за развитието - и Пацо, и Веселка, и главният шут на републиката. Ако ги изкарат, ще намалеят сблъсъците и няма да е интересно за драгия зрител.
Нищо че се създават нови колизии. Което между впрочем ме навежда на мисълта, че и само Виктор да оставят в къщата, пак ще има титанични сблъсъци Simple Smile
Веска трябваше да пробва да се сваля или заяжда с бай Георги 😁 Какво ли щяха да й чуят ушите 😄

Оооо, искам да видя това! Или с Пацо.

# 185
  • USA
Не съм приключила епизода от снощи, но успях да наваксам коментарите тук.

Не смятам, че Атижа не разбира какво й говорят хората около нея. Аз също съм израснала от дете в друга държава, и аз също имам лек акцент и понякога малко трудно ми тече мисълта на български. При нея лавирането определено идва от мекушавия й характер и нежеланието да влиза в конфликт. Има видна липса на увереност, оттам идват и тъпите въпроси като "Ама аз наистина ли съм облечена вулгарно!?" "Петко вЕрно ли ме харесва!?" и тн.

Другата моя любима тема - Веселка. Пак да споделя от личен опит, както съм казвала и преди - и аз съм била дебела. Не съм се чувствала, че ми липсва мъжко внимание и тогава. Количеството внимание определено е различно ако си 100кг или 50кг, но трудно ще намериш жена, която не може да си намери мъж за секс, дебела или не. Личния ми опит също показва, че и хората не те третират кой знае колко различно ако си дебел или не. Знам, че като цяло това е непопулярно мнение. Най-голямото значение е това как се чувстваш в кожата си, защото всичко минава през твоята лична призма. Трудно ще намериш хора с такова телосложение, които наистина се харесват и се чувстват добре в тялото си, а Веселка определено не е една от тях.

Чудното е, че когато бях пълна, не можех да сложа прилепнали и разголващи дрехи дори вкъщи, защото на самата мен ми беше гадно да се гледам с набъбнал целулит и изхвръкнали меса. Тогава защо тя го прави? При нея най-вероятно е някакъв "коупинг" механизъм, който я кара да се чувства като една "нормална" жена. Несъмнително й се иска да прилича на Атижа, Теодора, Ванеса и тн. и се опитва да го докара поне по дрехи. Много злоба и комплекси са се събрали в това момиче. Жалко.

# 186
Противна ВеселКа. Барабар с името. С всичко. С наглия си поглед, за външния вид ще замълча.

Беше ми толкова забавна с мисията да ухажва Марио, с глас съм се смяла. Но след това само падение.

В общи линии всички тикат Марио към победа. И аз му стискам палци.

Искам да гледам Георги, Марио, Ивоне до края. Другите са ми все тая. Но пък всеки допринася за развитието - и Пацо, и Веселка, и главният шут на републиката. Ако ги изкарат, ще намалеят сблъсъците и няма да е интересно за драгия зрител.
Нищо че се създават нови колизии. Което между впрочем ме навежда на мисълта, че и само Виктор да оставят в къщата, пак ще има титанични сблъсъци Simple Smile

Оооо, искам да видя това! Или с Пацо.

Оооо, Георги щеше да я обара по всички правила на натюрела си за плячка, която сама се е пъхнала в ръцете му, после щеше да ореве къщата, че са осквернили брака му, накрая щеше да ѝ вмени цялата вина и да прокълне мощно Вескиния нагон.
В мисията с Дебелка и Марио той беше най-вдъхновен, та ѝ оправяше позата, та ѝ нагласяше крака и още смели действия, които не помня вече.
Георги е толкова предвидим и натурален.

Diz, лайковете имат лимит тук. Но аз лайквам и в други теми, не само в тази, и вероятно по тази причина при мен свършват бързо.

# 187
За такова предаване Атижа е слаб играч. Знаех си аз, че след Петър почти няма да ѝ чуваме гласа.

# 188
Това поведение на Виктор, ако не е просто стратегия, е психопатско и ненормално. Плашещо ми е, на мен лично.

Да, даааа, много извратено държание, представям се, като го е зарязала бившата му какво е било 😂

# 189
Гледам Теодора в “На кафе”, която каза, че шанс на Виктор няма как да даде. Казала е, че ще даде при Голямата сестра, защото епизодът е заснет веднага след излизането й и тя била емоционална.

# 190
  • София
Гледам Теодора в “На кафе”, която каза, че шанс на Виктор няма как да даде. Казала е, че ще даде при Голямата сестра, защото епизодът е заснет веднага след излизането й и тя била емоционална.
Тоест да разбиране, че се е разбрала с Велинчо. 🤣

# 191
Отказа да каже дали е с Велин, както и отказва да дава информация за личния й живот, защото имало голям интерес.
Изтрил си е снимките и си е променил името, за да не излиза, че той търси популярност около Теодора.

# 192
Атижа иска да е секси и да изпъкне, иска да е нещо като Карди Б, но в същото време я е страх да не се изложи и много се вълнува какво другите мислят за нея.

# 193
  • София
Отказа да каже дали е с Велин, както и отказва да дава информация за личния й живот, защото имало голям интерес.
Изтрил си е снимките и си е променил името, за да не излиза, че той търси популярност около Теодора.

Е, той си набра популярност тя докато беше вътре, излизаше с Ники, пускаше се на лайфове с Петър… и като излезе тя, изведнъж не търси известност на неин гръб 😃

Взела му е страха явно 🤣🤣🤣

# 194
Теодора нали обясни 10 пъти, че е била себе си през цялото време. Вчера като се е видяла с майка си и брат си, изглежда са й казали, че работата не е много добре. Днес вече каза, че майка й е казала, че изобщо не са я показали такава каквато е, а само любовни драми и явно зрителите не са видели нея като човек, а тя затова влязла и смятала, че заслужава да е на финал.

Общи условия

Активация на акаунт