BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 70 863
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 30
Много за важна се взе тая тумба.

# 31
  • Някъде в Матрицата
Ама, те по договор ли имат, разните обяснителни режими да се провеждат на диванчето в банята?

# 32
Айде,да се разкарва тая Веселка.Да не кажа нещо повече.
Палатките и,упс бикините иса изложени на показ,ведно с телесата,таз се възмущава Марио как я погледнал,когато минал.
То,тез телеса не са невидими

# 33
Веселка или Пацо може би ще изхвърчат тази седмица, а номинирани ще са Марио, Веселка и Ванеса/Пацо/Георги.

# 34
Еее къв беше тоя ъгъл. Не иска гледам на Веселка гащите 🤢

# 35
Благодаря за новата тема 🍀 Веселка замести и е на път да задмине Тедата по категоричност 🙄 Няма отърване от злобни наглярки. Дано да е следващата аут. Край и точка!

# 36
Веселка или Пацо може би ще изхвърчат тази седмица, а номинирани ще са Марио, Веселка и Ванеса/Пацо/Георги.
А мисля, че ще им е цел да номинират Виктор пак и то с Марио.

# 37
Веселка и аз бих я огледала…. Как може да заема такива пози? И тука няма нищо общо с това колко килограма е,просто нз как чак толкова изключваш, че има камери

# 38
Нека мъжете в темата да кажат, обаче аз дори и само от този ъгъл, в който бельото й се вижда, предпочитам да не гледам. Не вярвам Марио наистина да е опрял до това да зяпа нея при наличието на млади и симпатични момичета в Къщата като Атижа и Ванеса. Дори Мамасита е добре и става за гледане. Единственият вариант Марио да оглежда Веселка е ако той има фетиш към хора с такова тегло. Имам приятел, който точно такива жени заглежда и жена като Ванеса, която е слаба никога няма да му привлече погледа.

# 39
  • София
Веска се разплула кат тюлен на айсберг по туй комбенизонче и пита Ивонето ..-Видя ли Марио как ме изгледа...и после аз съм виновна.. JoyJoyJoyJoyJoy 
Охх..таз няма връзка с главния, има системен бъг..

# 40
Тя така се е пльоснала по този диван, то няма как да се избегне

# 41
Веска взе да копае дъното доста усърдно.

# 42
  • SF
Еее къв беше тоя ъгъл. Не иска гледам на Веселка гащите 🤢

Ти не искаш, ама тя иска да я гледаме. И аз, и ти, и Марио й се иска да я гледа. Разпльокала се като кит, завзела цялото пространство: Видя ли как ме огледа??? Всички те огледахме. И не харесахме това, което огледахме.
И операторът с камерата те огледа.
Като има на улицата лайно, хората се оглеждат, за да не стъпят в него, а не защото е много яко лайното.

# 43
Няма ли да им омръзне да номинират Марио, като виждат, че няма как да го изгонят? Даже един път им казаха, че има над 50% вот и пак го номинират 😂 пак казвам, не го харесвам но просто няма смисъл да гласуват за него… да гласуват за играчи тип Веселка, Пламен и Виктор за да се отървем от тях, те са ми по-досадни от Марио

# 44
Няма ли да им омръзне да номинират Марио, като виждат, че няма как да го изгонят? Даже един път им казаха, че има над 50% вот и пак го номинират 😂 пак казвам, не го харесвам но просто няма смисъл да гласуват за него… да гласуват за играчи тип Веселка, Пламен и Виктор за да се отървем от тях, те са ми по-досадни от Марио
Именно. Когато сложат някой срещу Марио, той е аут. Това е идеята. Мисля, че ще искат да изгонят и Виктор по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт