BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 70 759
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 45
Веселка преминава всякакви граници. Не е нормално човек да разговаря с някой по този начин, дори и да не го харесва. Като не го харесва, да му мълчи. Защо търси непрекъснато диалог с него?

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 15:34 от хихихи

# 46
  • София
Еее къв беше тоя ъгъл. Не иска гледам на Веселка гащите 🤢
А аз не искам да гледам всичко около гащите...
Възможно ли е да се разпищолиш така и да обвиняваш някого, който е стреснат  от гледката, че те гледа сладострастно!?

# 47
Никоя жена там, включително и Ивонне, не ходи в подобни неглижета пред мъжете, точно Веселка ми се заизживявала като най-голяма прелъстителка. Алооу, все нещо стърчи, виси, тя си помислила, че я гледат похотливо... Още една яко надценила се.

# 48
Веселка: - Не ми е минало нито през акъла, нито през главата...
Щото акълът й, съдейки по думите й, вероятно е в дирника.
Ебаси булито е тази Imp

# 49
  • София
Веселка: Това не ми е минавало през акъла, камо ли през главата.

Ми то акъл море, глава шамандура.

Веселка: Видя ли тоя как ме огледа?

В тая поза заемаш огромен зрителен ъгъл, трудно е да се намери ъгълче в стаята, където да няма гола Веселкова плът.

Начиии, избягвам да коментирам външен вид на участниците, ама това е чудо. Бива, бива нереална преценка, но такова филмиране рядко се среща.

# 50
  • SF
То пък един диалог, който провежда... Живо заяждане си е, но нека излезе с него на елиминации.
То пък време не остана да ги разкарат всичките.
Ще махнат един и всички останали ще бъдат горди финалисти, смятащи, че мястото им на финала е напълно заслужено.
Весето обаче трябва да изхвърчи.
Първо, че беше най-ненужният персонаж там. И сега като излезе на суша, видяхме едно нахално, невъзпитано, нетолерантно и лъжливо селско дебело момиче. Видяхме го с всичките му комплекси и надежди някой все пак да я погледне с любов.

# 51
И после Веселка обяснява, че хората имат негативно мнение/отношение към нея заради килограмите...

# 52
Веселка е супер противна.

# 53
Това със снимката не е нормално поведение

# 54
  • София
Хора, много съм притеснена за Виктор. Сега на всичката трагедия отгоре остава само хемороиди да си докара от това напъване да реве без сълзи. Сигурно си мисли, че е много романтично да хлипа на колене след любимата, обаче мен ако пита, по-достоверно щеше да бъде да си разкъса и ризата. Нищо де, за някой следващ път ще го оставим. Примерно при някое друго предателство и номинация. Той е отборен играч, чуек, няма да може да го понесе, той си е такъв. Joy
А Веселка е просто отвратително същество. Как лъже и маже, с какво пренебрежение и погнуса гледа Марио и как го обижда, само защото не го харесвала. Ми не е нужно да харесваш някого, за да си възпитан. И ние не я харесваме, но не я храним нонстоп за килограмите и останалите й недостатъци.

# 55
Ама, те по договор ли имат, разните обяснителни режими да се провеждат на диванчето в банята?
Значи, пуснала съм го без звук, че моя човек спи...

Някой може ли да ми обясни какво прави Атижа при Веселка, след като оная я хейти за облеклото? Ей затова я броят за слабохарактерна според мен...

# 56
Теодора е жива и здрава, той направо я погреба… ужас, чак такова преувеличаване

# 57
Много се кефя на Весито. Досега не съм виждал съквартирант, който толкова дълго да минава между капките и който толкова скоростно да се закопава сам. И за капак към Ивонне: "Видя ли как ме огледа цялата?". К'во?

# 58
Имала съм дебели колежки, които просто затвърдиха мнението ми, че пълните хора са неудовлетворени от себе си и злобни.
Нищо лошо и не искам да обидя закръглените дами, просто такива са ми наблюденията.
А Веселка просто се доказва като арогантна, цинична и комплексирана госпожица, която се стреми да блесне за сметка на най- логичната жертва - Марио.
Не се спря това създание да лъже, че не е коментирала майка му.
Винаги съм на страната на различните, неоправданите и аутсайдерите, затова Марио ми е симпатичен.
Недопустимо е да толерират всички нападки, обиди по негов адрес и да няма поне един негов защитник. Тия хора нямат съвест.

# 59
Мъртъвци не оплакват така както Виктор оплаква Теодора...

Общи условия

Активация на акаунт