BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 70 865
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 60
Айде сега и Адел Joy

# 61
А тоя алфа-ревльо изтри Тити Папазов от аналите

# 62
На финал трябваше да останат трима. Какво значи половин къща финалисти. Защо е това претупване, можеше поне месец още да изкарат успешно

# 63
Веселка първа я изгониха в първото предаване, не знам как още не са я махнали от тук

# 64
Не мога да преценя кое ще е по-съсипващо за Виктор. Това, което му се случва сега, че Теодора излезе от Къщата в събота или това, че много вероятно, когато Виктор излезе, тя ще го прегърне и ще му каже "много те обичам, ама като семейство, като приятел".

# 65
  • София
Айде разчепете това пиле Joy

# 66
Атиша поне е миличка , май е единствената нормала вътре

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 11:52 от Candy_girl

# 67
  • София
Ванеса: гуменА чехлА 

# 68
За какво е оставил Марио тези чехли на Атижа?

# 69
Това беше първият нормален разговор между Марио и друг съквартирант от не знам кога

# 70
Веселка каква е хиена, как казва на Атижа, че тя се поставяла в такова положение, не била твърда и всевъзможни простотии. А Атижа просто е мила и не искаше да засегне Марио. Получи им се една съвсем нормална комуникация.

# 71
Чуеци, със съжаление трябва да призная, че никой не ми е подарявал носените си гумени чехли. Явно мъжете покрай мен не разбират от свалки като Марио. 😁

# 72
  • Някъде в Матрицата
Виктор да гушка халат - страдание висша степен.
Каква е тази драма с чехлите? Марио е искал да подари чехлите си?

# 73
А Ивонне как ги подгрява младите дами с интригантство, почвал да я сваля с масажи Марио... Щото пък тя не се навира сама.

# 74
Бат Жо много тънкообиден.

Общи условия

Активация на акаунт