BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 70 886
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 75
Толкова е миличка Атиджа

# 76
А Ивонне как ги подгрява младите дами с интригантство, почвал да я сваля с масажи Марио... Щото пък тя не се навира сама.

Ивонне ще излезе истинския злодей 🫣

# 77
Тези трите направиха световен проблем от тия чехли. Веса и Ванеса груби с Марио и насъскват и Атижа да е груба към него.
Веса наистина си фантазира, че Марио я сваля. Много е зле тази жена.

# 78
Благодаря за новата тема!

За Теодора правилният избор е Виктор. Не знам кой друг мъж ще я гледа по този начин. Те са си един за друг. Онзи малкия да ходи да си пише домашните. Подиграваме му се тук на Виктор, обаче като двойка не виждам кой би й паснал по-добре на Теодора.
Теодора не би понесла Виктор в живота си. Тя обича да доминира, но такъв михлюзин като този не би могла да търпи.
А Веселка копае дъното. Груба, арогантна, безчувствена към чуждите емоции... В компанията на Атижа и Ивонне се опитваше да оправдава поведението си спрямо Марио и непрекъснато се обръщаше за одобрение към Ивонне, но тя не реагира. Вероятно и Ивонне вижда колко грозно е отношението й към Марио и запази мълчание. Може би си дава сметка как изглежда в очите на публиката това. А Атижа побърза да се оттегли. Веселка беше се разчекнала на дивана, гащите й се виждаха даже. Обаче се оплака, че Марио я бил огледал.Тя не си ли дава сметка, че той може да не я гледа похотливо, а да отбелязва с неприязън тия преливащи, набухнали телеса на млад човек.
Марио, въпреки някои свои негативни качества, и като израснал на улицата, неглижиран, се изразява много добре, служи си умело с езика и думите, говори осъзнато за това, което изпитва, схватлив, буден, остроумен, изслушва опонента.

# 79
Направо мие  неудобно да гледам как Пацо се излага , голям селянин е

# 80
Веселка не знаела, че “ходи се прегледай” е обидно, Пацо не знаел че “да ти ударим една лопата” е обидно… 🙄

# 81
  • София
В първата тема някой май каза, че познава човек от продукцията. Чух, че сезонът свършва на 30ти ноември, вярно ли е?

# 82
Паци да си пие хапчетата и да си ходи най-добре.

# 83
Георги: не ми вкарвай думи на устата 😀😀😀

# 84
В първата тема някой май каза, че познава човек от продукцията. Чух, че сезонът свършва на 30ти ноември, вярно ли е?

Финала трябва да е през първата седмица от декември…

# 85
Къде е Виктор да хлопне по масата и да ги успокои - някъде е забегнал в някой ъгъл с халата на Беба ли.

А - ето го - мина и замина и си хвана бебената снимка.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 23:36 от pril

# 86
  • София

Финала трябва да е през първата седмица от декември…

И аз така знам, но това е казано от един от вече излезлите. Няма да споменавам имена, Косара се казва 😃

# 87
  • София
Може ли с правата лопата да ги цапардосам и двамата, че ми надуха главата..

# 88
  • SF
Ванеса: гуменА чехлА 

И други шедьоври ще има от Ванеса.
Сараево, Дубровник, Синеморец... Ще покаже доста от себе си.
Жалко, защото ми беше симпатична.
Вече не ми е. Барабар с Гого.
Неуки хора!

# 89
Правилно скача тука Ланеца. Пацо не се търпи. Егати бъзика…

Общи условия

Активация на акаунт