BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 70 996
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 90
С глас се смея! Паци и Георги се разправят, работата е на бой, а отстрани Виктор седи на леглото с Радо и си целува снимката на Теодора. Хахахахаха!

# 91
Радо вика “кво ме МЕШЕШ” , а той сам се намеШЕ

# 92
Нека мъжете в темата да кажат, обаче аз дори и само от този ъгъл, в който бельото й се вижда, предпочитам да не гледам.
И аз, и аз. Рефлуксът се обажда при тези гледки Wink

# 93
С глас се смея! Паци и Георги се разправят, работата е на бой, а отстрани Виктор седи на леглото с Радо и си целува снимката на Теодора. Хахахахаха!
JoyJoyJoyJoy
В собствен свят.

# 94
  • До сърцето...
Ам Пацо като го натиснат с думи, дава на заден. А на Марио му вика сто пъти "охлюв" и се плюнчи два часа.

Айдееее, и за Марио си го мерят - кой го обижда повече...

# 95
  • Някъде в Матрицата
Те нещо заключени ли са? Защо седят там? Аз при такава караница ще си намеря по-тихо място.
Пацо май крие плешивост зад тоз бретон зализан.

# 96
Ланеца добре нарежда Паци, той тотално е изкуфял и не се търпи. А и Ланеца няколко пъти повтори, че всички си траят, защото бил на 60 години.

# 97
Аууу Георги бил под нивото на Пацо…. Пацо голямо ниво има, най-голямото

# 98
  • София
Пацо ми е крайно неприятен, но серийният младоженец с чувалите пълни с пари не мога да го дишам вече! Rolling Eyes

# 99
Пацо си намери майстора 😂😂😂  Адвокат на Марио стана, пълен отврат 🤮 Пацо с Веселка под ръчичка  и да ходят да си избиват комплексите и злобата навън.. Марио можеше да му отвърне на Пацо в този момент, за всички викове и обиди преди няколко дни, но очевидно няма кураж

# 100
Пацовите букли са боядисани май, чернеят силно.

# 101
# 102
Кой какво прави, струва - Ланеца и Паци се карат, Гого се подхилква, а Виктор пак със снимката.

# 103
Божкееее - не мога да ги изтрая тия.
Толкова прости и двамата.
Това по сценарии ли е - от нищото ей така - избиха им съчмите.
А оня "халатаджията" само се върви със снимката на Теодора. Sweat Smile

# 104
Опитват се да обясняват на бай Гошо що е майтап. То няма чувство за хумор, нали трябва малко интелигентност за това. А Гошо е прост като гъдулка. Интересно ми е какво работи, та се хвали, че носи чували с пари вкъщи. Вижда се, че не е от най-умните, мързелив e и обича да се скатава, та се питам какво точно работи този.

Общи условия

Активация на акаунт