BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 562
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 450
Обаче ВесЪ е поотслабнала.
Да, гледам ѝ Инстаграма и наистина е отслабнала. То и няма как с тези диети, дето им ги налага Биг Брадър. Като им гледам мисията и танците тази вечер, май ще има още диети.

# 451
Теодора днес каза, че на големи лишения са подлагани.

# 452
Абе тази дето целува , прегръща всички ,опипва мъжете,обича ги уж,лицемерничи и се върти като палачинка в тиган,направо си  ми прилича на ошлайфана Маман.

# 453
  • София /Абсурдистан
Безкрайно тъпа мисия. Както и всички други.

# 454
Теодора днес каза, че на големи лишения са подлагани.
Лишения от мозък да

# 455
Какво казаха на Ланеца в изповедалнята сега, преди края, защото без да искам затворих Нова плей?

# 456
За Виктор целта оправдава средствата.  Ще мачка, ще гази закона, Ще реве, ще рита, ще блъска, ще крещи, ще го играе жертва на ББ, на съквартирантите, които са имали наглостта, да го номинират. Ще направи всичко и на всяка цена, за да получи това, което иска. Обсеби и манипулира Теодора, дискредитира я пред гаджето и. Страшен лъжец и женкар(сам се похвали), самохвалко, който се гордее с простотията си. С такъв мъж една жена ще е на емоц. въртележка нон стоп. Правилно е решила Теди, да не му дава шанс за нещо повече от приятелство

# 457
  • SF
Той ако си е така по принцип, досега да си е прерязал вените. Може и да е смесица от хлътване и преиграване, но определено той знае че го гледа, цяла България, та за това изнесе тия монолози. Между другото има актьорски талант много голям ако съм прав. Самият факт че отстрани гледано не е много сигурно че е така, говори достатъчно за таланта.

Няма такъв факт. Малко сте разколебаните.
Преиграва здраво и обсесията му е плашеща.
Има нещо психопатско в поведението му.
Талант, ама друг път. Аз изобщо не го разбирам какво говори. Какво каза на Ванеса? Въпреки субтитрите, не разбрах защо я гушна и й каза нещо и какво.

# 458
Каза й, че оценява това, че тя е била първата, която отиде при него, когато Теодора излезе.

# 459
Какво казаха на Ланеца в изповедалнята сега, преди края, защото без да искам затворих Нова плей?
ББ повтори, че мисията е провалена и го попита дали е щастлив. Той отговори “Да”, защото всички са му повярвали. После ББ му каза да внимават, защото вече са загубили 30%.

# 460
Ясно, очакваше се, че няма да го бъде дори в тази мисия, която е привидно елементарна и не изисква никакви усилия.

# 461
  • SF
Ама те нямат право да казват "аз съм в мисия". Така и баба знае!
Тези мисии нямат никакъв смисъл. Такава беше и мисията на Атижа, която трябваше да подаде листче с отговорите на Петър. Подходи с "аз съм в мисия, вземи тази бележка". Биг брадър можеше съвсем спокойно да си даде бележката на Петър или в изповедалнята да му каже верните отговори.

# 462
На Тоца точно такова зловещо, маниашко, лабилно и драматично отношение ѝ харесва, но няма да е с него защото вижда, че не е харесван от хората и е осмиван..

# 463
  • София
Скучен епизод... Половината време го запълниха с рев и вайкане от страна на психопата, другата половина тичаха към денс-зоните и то безуспешно...

# 464
На Тоца точно такова зловещо, маниашко, лабилно и драматично отношение ѝ харесва, но няма да е с него защото вижда, че не е харесван от хората и е осмиван..

Въпреки, че не вярвам Виктор да спечели след всички излагации и това отблъскващо маниакално поведение, ако все пак е победител дали Беба няма да му се лепне и рязко да го заобича като мъж? Хитра е, оставя си вратички в интервютата и не отговаря директно на такива въпроси. Каквото и да си говорим, на такъв тип жена прилича. Интереса клати феса.

Общи условия

Активация на акаунт