BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 055
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 750
Виктор сега да не се изкарва стратег, който е направил всичко с цел да го номинират?

# 751
Тоя халат не изветря ли вече, та Виктор още го души Joy

# 752
  • София
Дъщеря ми ще ги ошамари, ако я пипнат. Както и аз. Който си трае, да се оправя.
Чудесно. Който го изнасилват, и е в ступор, да го изнасилват?
Ако реагирате на момента, и не седите като Атидже, няма да ви изнасилят. Атидже е мекушава, хихика се. Не е в ступор.
Не е за вярване, че някой може да твърди подобно нещо!

# 753
Има нещо при Ванеса. Подкрепям мненията, че вероятно тя самата е ставала жертва на подобно насилие и никой не я е защитил.

# 754
Опа Ивонето ходила на white party… актуална тема до преди месец…

# 755
Ама вие сериозни ли сте? Аз не съм била жертва на насилие, но бих реагирала точно като Ванеса и даже отгоре.

# 756
  • София
На мен Виктор ми се вижда трезвен, а Ванеса подпийнала.

# 757
Седите и чакате да ви бият по задниците. И после ревете по форуми вместо да се защитите на момента ли? Оооо, изнасилиха ме, а аз бях в ступор. Потрес.

# 758
И това го оневинява?

# 759
Брех, Ивоннето налетяла да целува принца на Монако, добре, че я познавал, защото му била в кръга. Грейс Кели
накрая някой да я замести!
Този така  пуска легенди за себе си и лапнишараните пълнят жълтите сайтове.

# 760
Ванеса търси негативното, чака негативните прояви, за да се закачи за тях и да ги раздуе до истерия.
Не е правилна постъпката на Виктор, но от такъв човек друго не може да се очаква.
Мисълта ми е, че тя драматизира всяка една ситуация- и Виктор, и Марио..., но приема нормално поведението на Ивонне, която опипа всички "пакети" в къщата по няколко пъти.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 00:29 от DNT177

# 761
  • София
И това го оневинява?

Да съм казала подобно нещо? Изказвам мнение за състоянията им.

Виктор беше супер гнусен с това пошляпване, но Атижа не е малка, нито замръзна. Малко ми е прекален този saviour complex на Ванеса. Спасяваше хората от Марио, после от Теодора, сега от Виктор. Никой в тази къща не е малоумен, имат си глави на раменете. Ако на Ати ѝ е било чак толкова неприятно и го беше казала, останалите щяха да я защитят. Не е окей да се възмущаваш и да се обиждаш от името на друг.

# 762
  • I want it all and I want it now.
Виктор е тъпанар от класа.
Умишлено си я шляпна, такъв е и в живота.Пробва се пък където стане.

# 763
Ивоне, обяснява за пиянските си изцепки, а Радо и Гого гледат като “ индианец пишеща машина”.Досещат се те, че Ивоннето е .....не това, което е.

# 764
А ако беше Марио в тази ситуация… не мисля, че само Ванеса щеше да избухне. Веселка щеше да е първата

Общи условия

Активация на акаунт