BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 066
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 735
Много ми е тъпо, че тук има хора, които смятат, че Ванеса "претопля манджата". Всеки, който мисли така, го обявявам за турбо дебил.
Ако мислите, че е нормално да се шляпа жена по задника, без значение дали си пиян, не пиян, приятел, непознат и т.н. , това НЕ Е ОК!
Тоя олигофрен Виктор каквото и да каже, се задълбава още повече.

Представи си, че е пълно с жени, на които пък им харесва или им е безразлично да ги
шляпнат по задника. Атижа не е няма, има си глава на раменете, ако е имала претенции да беше казала.
Ако й е станало обидно/неприятно напълно очаквано е да има такива реакции, но в случая няма нищо такова.

За пореден път тук някой ме кара да си представям нещо си.
Атижа е много тих и колеблив характер, просто защото не е много умна. Каквото ѝ каже компанията, това прави. Не намеквам, че е глуповата, сигурна съм в това.
Това е жена, която не може да се защити в нито една ситуация, защото толкова ѝ е акъла. Та тя се заби с Петър, защото ѝ обърна внимание, нищо че е противен. Същото щеше да се случи с който и да е мъж от къщата.

# 736
Ванеса принципно е права, но чак такова преекспониране на случката с Атижа не беше необходимо.

# 737
Дъщеря ми ще ги ошамари, ако я пипнат. Както и аз. Който си трае, да се оправя.
Чудесно. Който го изнасилват, и е в ступор, да го изнасилват?

# 738
  • София
Първоначално помислих, че Ванеса е подпийнала и затова така пресилено реагира. Но на сутринта тя отново е във вихъра си.
Баща й ще гледа, да му се извини, брат й ще гледа, да му се извини, а майката, приятелките, братовчедките на Атижа нямат ли нужда от извинение?
Представям си, ако нея я бяха пошляпнали така, какво щеше да стане.
Не ми харесва някой да пляска задници на познати или непознати жени, но след като всички обясниха, че това не е форма на насилие и Атижа дори не разбира какъв пък чак толкова е проблемът, Ванеса трябваше да престане и по-тихо да си изживее драмата.
Това нямаше как да стане! Представлението е за зрителите! 

# 739
Ванеса се държи като мнозинството лигави жени в БГ. Само че за разлика от другите лигли, все още няма семейство и си запълва времето до тогава с лиготии в реалити предаване. Отдаде и се шанс да си покаже лиготиите.
Нищо ново

Флиртува със сина си, но иначе много морална.
Всеки човек мери с двоен аршин, според случая и ситуацията

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 23:45 от dsfds

# 740
Ето Атижа си каза ,че като ходи по Гей клубовете ,редовно там си я барат.

# 741
Говорим за това, че в нашата страна се счита за ОК мъж да направи това, което пияният Виктор направи. Още по-зле - жената, чийто задник е бил обект, го смята за нормално.
Какво има да говорим?!
Гледам как първоначално освиркалите Ванеса тук постепенно се светнаха, че не нормално и започнаха да променят мнението си.

Ами не е нормално! Това е насилие. И ако ще ни пука само за себе си и децата ни, но не и за другите, ще си я караме както досега - окопали се в дупката си и гледайки сеир.
Нищо няма да променим в страната си. Какво, ако преиграва Ванеса?!?! Тя е в шоу, но поставя реални, генерални проблеми пред обществото ни.

# 742
В какви клубове е ходила Атижа?

# 743
Ако реагирате на момента, и не седите като Атидже, няма да ви изнасилят. Атидже е мекушава, хихика се. Не е в ступор.

# 744
  • София
Няма нищо нормално нито в шляпането на Виктор, нито в опипването на Мамасита.

За съжаление Ланеца обобщи народопсихологията ни: Атижа нито му е жена, нито дъщеря, че да го интересува кой я шляпа по з@дника.

Тъжно.

# 745
  • София
Да, явно се сблъскват две ценностни системи.Тази на Атижа и тази на Ванеса.

# 746
Ако реагирате на момента, и не седите като Атидже, няма да ви изнасилят. Атидже е мекушава, хихика се. Не е в ступор.

А ако не мога, защото съм замръзнала? Защото нямам глас? Тогава заслужавам ли си го???
Не смятам това за нормално, нито Вашето отношение.

# 747
А Георги си обясни - "Момичето си го иска" Mask

# 748

Също каза, че все пак не е ок. Може да не се обижда, но основната идея е да не се игнорира поведение като на Виктор, който след шамара се оглеждаше да види позитивна реакция от останалите.

Ефектът на страничния наблюдател е в пълна сила.

# 749
Къде беше Ванеса, когато Ивонне натискаше и опипваше мъжете? Това по-приемливо ли е или тук се демонстрира двоен аршин? И между другото Ванеса ми е симпатична, но тази истерия ми напомня на Петър, когато се караше на Веселка, Марио и бай Георги. В крайна сметка Веселка и Атижа са големи хора и няма нужда някой да им чете морал как е правилно да реагират в дадена ситуация. От цялата дандания и раздухване на случките на финала точно момичетата се чувстват най-унизени. Нека да четат морал на Ивонне ако посмеят..

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 23:30 от Catfish

Общи условия

Активация на акаунт