BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 094
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 720
Една жена сама може да вземе отношение. Една съфорумка каза, че би ударила
шамар след такова удряне, аз също. Тогава разбираемо е да има такава реакция от Ванеса и други съквартиранти. В случая обаче нещата съвсем не стоят така. Атижа няколко пъти каза, че на нея това не й е проблем и се е вдигнал твърде много шум.

Такива квалификации като “турбо дебил” са откровено просташки. Blush

# 721
Видяхме, че Атижа е мекотело, не влиза в конфликти, наивна е, глупава. Само си хубавее и пее.

# 722
Много двойни стандарти. Ако Атижа е дъщеря ви?

# 723
  • SF
Първоначално помислих, че Ванеса е подпийнала и затова така пресилено реагира. Но на сутринта тя отново е във вихъра си.
Баща й ще гледа, да му се извини, брат й ще гледа, да му се извини, а майката, приятелките, братовчедките на Атижа нямат ли нужда от извинение?
Представям си, ако нея я бяха пошляпнали така, какво щеше да стане.
Не ми харесва някой да пляска задници на познати или непознати жени, но след като всички обясниха, че това не е форма на насилие и Атижа дори не разбира какъв пък чак толкова е проблемът, Ванеса трябваше да престане и по-тихо да си изживее драмата.

# 724
А защо никой не коментира колко пъти Ивонне хваща Марио за пакета ,уж да му наместила чорапите вътре.Айде сега ,голяма работа станало.

# 725
  • Някъде в Матрицата
Е, сега вече съм съгласна с Ванеса, че Виктор трябваше да се извини. А той взе, че им се накара.

# 726
  • София
Ванеса много претопли манджата.
Не вярвах, че ще стигне до реване, ама тя надмина дори Виктор... Драма... JoyJoyJoy

# 727
Дъщеря ми ще ги ошамари, ако я пипнат. Както и аз. Който си трае, да се оправя.

# 728
  • София /Абсурдистан
Веска с какво е облечена?

# 729
Ванеса няма да спечели злителските симпатии по този начин,  ако на това се надява.

# 730
Ванеса е нетърпима. Истерична жена. Само чака една грешна стъпка от някого и започва с четене на морал. Не е добре с нервите. Търси поводи за скандали. Характерът й е истеричен. Ден не минава без панаирите й, все засегната все разстроена... Много напряга атмосферата, много опъва нервите на всички.
На маратона в стаичката трябваше да вкарат Веселка. Да танцува 6 часа нонстоп. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ланеца като радиоточка. Няма затваряне устата му.
Виктор няма какво да го коментирам. Елементарен човек.

# 731
Много ми е тъпо, че тук има хора, които смятат, че Ванеса "претопля манджата". Всеки, който мисли така, го обявявам за турбо дебил.
Ако мислите, че е нормално да се шляпа жена по задника, без значение дали си пиян, не пиян, приятел, непознат и т.н. , това НЕ Е ОК!
Тоя олигофрен Виктор каквото и да каже, се задълбава още повече.

Представи си, че е пълно с жени, на които пък им харесва или им е безразлично да ги
шляпнат по задника. Атижа не е няма, има си глава на раменете, ако е имала претенции да беше казала.
Ако й е станало обидно/неприятно напълно очаквано е да има такива реакции, но в случая няма нищо такова.
На Атижа понятията ѝ са размити от живота в Америка, патриархалното семейство, скучната ѝ работа и мечтата да бъде различна от всичко, което е там, в България тя е чалга певица, няма надзорник за облекло и поведение и мисли, че е попаднала в точната за нея среда, която не разбира особено. А и при цялата си безхарактерност, хич не я виждам да поиска обяснение от Виктор.

# 732
Гнусна мисия... Неудобно ми беше да гледам. Виктор въобще не разбра какво има предвид Ванеса. Ама изобщо, той си каканиже, че Теодора нямало да се впечатли. Даже не се извини. А Ванеса за мен бая преигра, може би умишлено, заради публиката, да дискредитира Виктор и т.н

# 733
Това, което показва Ванеса в Къщата като визия и поведение грам не кореспондира с профилите й в социалните мрежи.

# 734
Минусите на негледането, но явно нещо не разбрах - значи, не е ок Ивоннето майтапчийски да намества някакъв бутафорен “пакет”, ама…кво толкова станало някой нерез да те плясне по дупето?

Общи условия

Активация на акаунт