BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 057
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 705
Яко се борят за роли в проектите на продуцента. Joy
Ванеска... само като й погледне човек инстаграма, и му става ясно, че доста са я шляпкали... и не изглежда като да е ронила сълзи.

# 706
Очаквах Виктор да ревне , но ме изненада .

# 707
Айде оправете си форума, адски тъпо е да има ограничение на харесването!

И на мен ми изглежда, че Ванеса има близък с проблем с алкохола.

# 708
  • София
Виктор си има фетиш към дупета...даже към Атижовото...Не подбира.

# 709
Виктор и на финала няма да е разбрал, че името й е Атижа, а не Атиша.

# 710
Малко си личи, че на Атижа не й е приятно, но просто не е човек, който да се изкаже. Някакси се радвам, че Ванеса изкара нещата от релси, за да се случи този разговор.

# 711
Чудя се Ванеса какво е преживяла, за да се държи така. Имам чувството, че я хвана страх, та чак на рев я избива..

Помислих си абсолютно същото нещо. Какви връзки, какви пет лева? Виктор не е официално с Теодора и Петър не е официално с Атижа. Може Ванеса да е преживяла тип насилие, за да предизвика едно пляскане по гъза такива силни реакции в нея.

# 712
Чудя се Ванеса какво е преживяла, за да се държи така. Имам чувството, че я хвана страх, та чак на рев я избива..

То с нея колко пъти чухме досега "семейството ми ще гледа", "извинявам се на семейството си" и прочие все едно, че цял живот е живяла в затворено общество със строги ценности. А като и погледнеш Инстаграма е толкова напудрен сякаш скача от купон на купон.

# 713
Че Ванеса преиграва, така е. Но донякъде е права. Неприятно ми е някакъв мъж да си мисли, че е редно като се напие да шляпа по задника жени. Няма значение има ли умисъл или не. Ми за мен не е мъжкарско, както се опитват да го изкарват.

# 714
  • София
Струва ми се, че Ванеса е имала близък със сериозен проблем с алкохола… И тази ситуация ѝ повлия много. Не ми се вярва да е толкова добра актриса, че да го изиграе.
Да, съгласна съм с това. Не е актьорска игра това. На някаква травма ми прилича!

# 715
Ако Петър (или който и да е друг мъж в къщата) беше праснал така Теодора дали щеше този така да говори хмм Grinning

# 716
Предпочитам  Ванеса пред полуголата Атиджа, която с кравешки поглед се пита дали случайно не се облича вулгарно като ходи полугола с нелепите си тоалети.

Виктор пък не я шляпнал “целенасочено”..

# 717
Ванеса преиграва.
Атижа може да се защити, ако иска. И на момента – бие шамар. Или после – казва и обяснява. Тя и сега ската.
Викчо просто се напи. И се разпищоли. Мъже.

# 718
Ванеса и Атижа са ми фаворити отдавна казах…
В тази ситуация не подкрепям нито едната страна… Ванеса преувеличи, но все пак Виктор пиян или не трябваше да се съобрази

И все пак можехме да се разминем и без това

# 719
Виктор можеше просто да каже “Извинявай, че си се почувствала обидена” и да се приключи с темата. Видимо по някаква причина това му действие я жегна, видимо изплува някакъв спомен… Той пък баш сега реши да се прави на мъж и да се кара, а иначе циври за било и не било. И да, ако Петър беше праснал Теодора по дупето, сто процента щеше да скочи на бой.

Общи условия

Активация на акаунт