BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 046
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 765
Ама вие сериозни ли сте? Аз не съм била жертва на насилие, но бих реагирала точно като Ванеса и даже отгоре.
Напълно съм съгласна.

Много тъпо оправдание на Виктор - той нямал нищо към Атиджа, хората са видяли как се държи към жена, която харесва. Пълни глупости, значи може да пошляпва жените, ама няма проблем, защото не е сексуално. Трябваше да се извини на Атиджа. Колкото до нея - израснала е в Америка, очаквах повече от нея, но мисля, че езиковата бариера много я спира да се изкаже както иска.

А най-тъпото обяснение беше на Георги - Виктор не е ударил жена му или дъщерите му - значи няма проблем.

# 766
  • София
Седите и чакате да ви бият по задниците. И после ревете по форуми вместо да се защитите на момента ли? Оооо, изнасилиха ме, а аз бях в ступор. Потрес.
Наистина ли мислиш, че момичетата в темата, щом считаме, че Ванеса играе театър, за да блесне с борбената си невинност, означава, че ни "бият по задниците" ???
Глупостта за изнасилването дори няма да я коментирам!

# 767
  • София
Виктор не се извини сутринта, което наистина обръща ситуацията и прави поведението му тотално неприемливо. При Ванеса най-вероятно е травма, видя се в един момент, че беше искрено разтърсена.
Ланецът е типичният ненамесващ се, сакън да не го почне и него някой. Това е голям проблем и е добре, че се повдига като тема.

# 768
Ивоне най -перверзно си целуваше огледалото /с херпеса/ ,чак на мъжете в къщата им стана.....неудобно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 769
  • София
Ванеса се потресе не от отношението на Атижа към случката, защото такова нямаше, а от отношението на Виктор... Как смее да пошляпва жени??? Без значение е дали го има Пешо, дали я има Теодора .... Поведението му е недопустимо и тя е права.

# 770
Е, сега вече съм съгласна с Ванеса, че Виктор трябваше да се извини. А той взе, че им се накара.
Явно навън е свикнал, като пийне да целува и пошляпва жените по задните части и сега не разбира защо му се карат.

# 771
Аз пък се питам какво ли мисли Теодора за случката? Тя си каза, че нейният мъж не може дори да следва други жени в СМ, да им лайква снимките и т.н. Представям си ако шляпне някоя по дупето. Виктор каза същото, между другото. Не иска приятелката му да гледа мъже даже на снимки, пък после коментира, че хората били закостеняли. Ахх, Вики, Вики…

# 772
  • София
Е, сега вече съм съгласна с Ванеса, че Виктор трябваше да се извини. А той взе, че им се накара.
Явно навън е свикнал, като пийне да целува и пошляпва жените по задните части и сега не разбира защо му се карат.
Не просто не разбира, а е възмутен, че го коментират!
А Ивонката какво разказваше накрая-че трябвало да кара мъжете да поръчват алкохол!

# 773
  • София
Ванеса се потресе не от отношението на Атижа към случката, защото такова нямаше, а от отношението на Виктор... Как смее да пошляпва жени??? Без значение е дали го има Пешо, дали я има Теодора .... Поведението му е недопустимо и тя е права.
Разбира се, че е права! Без съмнение!
Но не мисля, че беше толкова възмутена, колкото го играе! Това, което тя прави в момента е театър и нищо друго!

# 774
  • София
На Ванеса май първите й думи бяха Ами Пепи!?! - не че В е ударил А, а че Пепи ще гледа и как може като му е приятел и т.н. После премина на удрянето по принцип.

# 775
Ивоне най -съблазнително си целуваше огледалото /с херпеса/ ,чак на мъжете в къщата им стана.....неудобно Stuck Out Tongue Winking Eye
Ивоне не целуваше огледалото, а му правеше фелацио.

Това засрами Виктор, който реши да се отсрами, като шляпне Атижа.

На Атижа задникът подхвръкнал и я заболяло, но тя нали е мълчалива, се наложи Ванеса да обяснява какво е Ок за Атижа, роднините, съседите и изобщо всички гледащи.

Аз лично не бих тръгнала да защитавам някого, който не само не иска сам да се защити, а и се опитва да потули нещата.

Има един основен принцип, който Ванеса май още не е проумяла - не прави непоискано добро.

# 776
Марио нещо се кротна, но хареса таз прахосмукачка, и с този бандаж...

# 777
Ванеса се излага.  Тресе я луда надпревара да спечели стоте хиляди, ама няма да е тя. Марио ще е. И на финала като разбере, че е Марио, ще истеряса.

# 778
Виктор по- рано, докато се наливаше с алкохол на масата,  се опита да опипа Марио. Посегна отпред. Стана много бързо, за секунди. Марио го перна и не си остави магарето в калта. Ванеса не беше впечатлена.

# 779
На Атижа може да ѝ е харесало пошляпването и да го е приела като комплимент за 'скъпото' си дупе, но да ѝ е неудобно да го заяви директно... в крайна сметка и двамата са свободни, и ако утре се натиснат и целунат Атижа и Виктор, тази Ванеса пак ли ще изтерясва и реве, че е недопустимо?! Първият ѝ довод беше, че е унижена и злепоставена пред Петър, но тя на практика нищо интимно няма с него засега..че е просташко изпълнение и ако е нежелано си е проблемно, така е, но може въобще да не е такъв случаят, а Ванеса зорлем да го изкарва така, за да привлече публиката и подкрепа от жени..
според мен тя, просто видя минутка за реклама и се възползва от нея..

Общи условия

Активация на акаунт