BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 178
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 855
На ръба сте да докарате 1:1 сюжета на филма “Да спиш с врага" (1991 г.) с Джулия Робъртс.
Днеска сте в кондиция всички Blush
Ще загърбя за момент случващото се, защото имам въпрос който не ми дава мира.
Флавио Бреаторе познава ли въобще Ивонне Рей, имат ли нещо общо или както е най-често истината, човечеца си живее хайлайфа с манекенките, а тука се дига излишна пушилка и лъжи от нашето момче/момиче?

# 856
Според мен е истина. Щом е била на частно парти с Енрике Иглесиас (въпросната целувка я има на видео) и е била репортер на първа линия на F1 (и на това бях видяла снимки някъде), хич не ме изненадва, че се движи все покрай известните.

# 857
Може пък наистина да й е било все тая, въпреки че според мен има вероятност и да не ни е показан сегмент, където Атижа се оплаква на Ванеса, за да излезе, че Ванеса е направила от мухата слон, а и за да не трябва продукцията да предприеме действия срещу Виктор

Има такъв случай в испанският Биг Брадър. Там двойка в къщата след пиене и купон, жената се напива до безпомощност, и гаджето и в къщата, се възползва от ситуацията, и почва да прави секс с нея, докато тя е в полубезсъзнание. На другият ден я извикват в изповедалнята, и и показват кадрите. Тя повдига обвинение към вече бившето си гадже, зарязва го след тая случка, Брадъра го изгонва от къщата, а прокуратурата повдига обвинение за изнасилване. Тъй като има смекчаващи вината обстоятелства, били са гаджета по времето когато е станало, го осъждат на година и половина затвор и парично обезщетение за нанесени психически травми, въпреки че самото изнасилване не е излъчено естествено на зрителите, а е показано само на нея, тъй като не си спомня за случката.

Но става голям скандал в испанското общество, че целият случай става публичен, не и зачетено правото на анонимност като жертва на сексуално престъпление, и Испанският СЕМ спира излъчването и налага забрана повече на територията на Испания да се организира и излъчва шоуто. Заради това в Испания не може да се провежда Брадъра заради забрана от властите.

Но в случая с Виктор, никаква обвинения не могат да му се повдигат ако Атижа не каже това беше сексуално насилие, и да му повдигне обвинение. Но трябва тя да го реши, не може Ванеса да се меси между тях, да и навлиза в личното и пространство и тя да определя какво е сексуално насилие, в отношенията между други хора.

# 858
От снощния епизод ,ама те наистина все едно фелацио правиха на стъклото Smile Ивоне най-добра беше ,Пацо също .Виктор и той не остава по-назад с уменията си .От Радо очаквах повече да се раздаде Wink Марио и той бая даде на стъклото от себе си .Другите бяха по-свенливи Sweat Smile

# 859
Ще си станал свидетел/жертва на психически или физически тормоз и ще избереш в живота си партньор ММА боец, вие сериозни ли?
Защо не? Може да се чувства по-защитена по този начин.
Сериозно ли прочетох това и сериозно ли написахте това?
Аналогичен пример е да сте с изналсивач, за да не ви изнасилят, убиец, за да не ви убият.
Ей, бога ми не съм видял агресор да мрази агресията. Недейте така моля Ви.
Да, напълно сериозна съм.
Няма никаква аналогия между нещата. ММА боец нито е равно на изнасилвач, нито на убиец. Някои жени биха го приели за човек, който може да се противопостави на агресор. А за да защитиш някого, не е нужно да мразиш агресията, защото защитата също е вид (контра)агресия.

ММА боецът няма как да ѝ носи усещане за защита. Силата и агресията му може да се насочат против нея. Не ми се мисли какво може да ѝ се случи, ако се стигне до раздяла с ММА боеца и той не е съгласен, започне да досажда, преследва, използва сила и пр. Докъде могат да ескалират нещата. Никой няма да може да ѝ помогне.
Няма как да знаем на нея какво усещане ѝ носи. То си е нейно, ние тук сме само в някакви догадки, което е и чарът на форума.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 12:11 от Villanell

# 860
Но става голям скандал в испанското общество, че целият случай става публичен, не и зачетено правото на анонимност като жертва на сексуално престъпление, и Испанският СЕМ спира излъчването и налага забрана повече на територията на Испания да се организира и излъчва шоуто. Заради това в Испания не може да се провежда Брадъра заради забрана от властите.
Сигурен ли си, че е Испания? Предаването никога не е спирало, даже в момента се снима поредният сезон.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 12:19 от Lilly_85

# 861
Виктор е такъв недорасляк, толкова лишен организъм от задръжки и мъжественост, скрит зад лозунги за мъжкарство, емоционалност и прочие измишльотини, че няма накъде повече. Обърнахте ли внимание на момента, когато разговаряше със снимката на "принцесата" и я питаше "Не знам сега какво да правя, дупе, АКО БЕШЕ ТУКА, ЩЕШЕ ДА МИ КАЖЕШ".
Значи в един брачен съюз се случва всичко - болести, катастрофи, фалити, предизвикателства цял живот.. И А се спече положението, А се е разплакало мъжлето, женичката да го спасява как ще го оправят .
Иначе е гръб. На думи и кухи обещания е всичко.
Освен еднодневки Виктор едва ли е имал сериозна връзка, при положение, че не знае какво значи това.
Батки с матки.
Беше сгоден по едно време.. профила му беше пълен със снимки с една руса мацка.

# 862
Виктор наистина ли не се е извинил на момичето? Гледах го, че се въртеше покрай нея после и тя беше спокойна, но с намален звук заради данданията съм си помислила, че й е казал единственото логично нещо.

# 863
  • София
Направо ме убивате с коментари. По логиката на част от коментарите, Хитлер и той е бил любящ съпруг, приятел, грижовен син, ма виждате ли извън вкъщи - диктатор и масов убиец.
Дай боже всекиму по един мини Адолф, та да сме защитени и щастливи.
Хубава полемика стана, ма то тъй като нищо кий знае какво не се случва в къщата.

Какво общо има Хитлер с Валентинов? И как това доказва, че един ММА боец не може да бъде любящ и закрилящ към партньора си?

Всъщност, реалният проблем с логиката е да се приравняват неща, които няма как да бъдат приравнени, и нищо не доказват.

А проблемът на Ванеса не беше само подшляпването, ясно е, че то не заслужава чак такава реакция.

Силната реакция беше провокирана от това, че 6 човека виждат подшляпването и избират да мълчат.

# 864
Изключително грозна изцепка между Виктор и Атижа. Айде той сие селянин,но тя как може да реагира толкова спокойно,не й хареса , но и не реагира. А Ванеса, изобщо защо се меси ,това е между тях а тя направи драмата на къщата. Може да е права , но не тя трябваше да реагира така а Атижа

# 865
Извини ли се вчера Виктор?  Той е доста тъп , не разбра къде е проблемът ,да беше казал едно извинявай и това е .Ванеса тотално откачи  или го прави умишлено.

# 866
Сигурен ли си, че е Испания? Предаването никога не е спорало, даже в момента се снима поредният сезон.

Може и да бъркам за държавата, но в една от държавите в Европа е забранен по тая причина. Преди години беше гръмнал тоя скандал, и се разчу и тука, че се налага от властите забрана на Брадъра заради изнасилване в къщата и не запазване на правото на анонимност на жертвата.

# 867
Този Виктор е толкова примитивен... Дори тялото му отразява това. Късокрак, кривокрак с малко чело и голяма челюст..Прилича ми на питекантроп.
Удари две водки и стана още по-първичен и невъзможен! Абсолютно губи контрол и е неадекватен в това състояние. Чудя се колко ли бой е изял по дискотеките и коя жена ще го изтърпи. Добре че Беба не беше там, с пистолет даже нямаше да може да го изпъди от себе си.

Щяхме да станем свидетели на първото изнасилване в ББ

# 868
Виктор наистина ли не се е извинил на момичето? Гледах го, че се въртеше покрай нея после и тя беше спокойна, но с намален звук заради данданията съм си помислила, че й е казал единственото логично нещо.
Не се извини. Проведе се някаква странна комуникация. Преразказвам по спомен, беше нещо от сорта на:

Виктор: Ама с тебе сме ок, нали?
Атижа: Ох, ами не знам, то много ескалира…
Виктор: На мен ми е важно с теб да сме ок.

# 869
Да не забравяме Джени Суши и Пулев за едната целувка.

Общи условия

Активация на акаунт