BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 124
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 870
# 871
Ясно. Не е спирало предаването там, всяка година си има сезон - било то Биг или Вип. Може би се е обсъждало да го спрат, но не са го направили.

# 872
Виктор наистина ли не се е извинил на момичето? Гледах го, че се въртеше покрай нея после и тя беше спокойна, но с намален звук заради данданията съм си помислила, че й е казал единственото логично нещо.
Не се извини. Проведе се някаква странна комуникация. Преразказвам по спомен, беше нещо от сорта на:

Виктор: Ама с тебе сме ок, нали?
Атижа: Ох, ами не знам, то много ескалира…
Виктор: На мен ми е важно с теб да сме ок.

При това положение щеше да е интересно, ако са номинирани тези тримата, хората кого биха изгонили: мъжът с пиянската просташка проява, момичето със свръх реакцията или момичето с пасивното поведение.

# 873
[Сигурен ли си, че е Испания? Предаването никога не е спирало, даже в момента се снима поредният сезон.
Тъкмо се разрових. Вярно е, снима се в момента. Но е вярно и другото - случаят е описан в BBC. https://www.bbc.com/news/world-europe-65301799

edit: Писали ли сме едновременно.

# 874
Villanell, с най-добри чувства и респект към Вас, но замисляла ли се, че дори чисто статистически жертвите от всякакъв вид агресия са имали половинка с агресивна професия - охрана, спортисти по бойни изкуства, войник от специални части и т.н.
Разбира, че си има изключения, пълното ми уважение към горните професии, но процентно в пъти е по-малък шанса ако до себе си имаш лекар, архитект, учител и т.н.
Според моето скромно мнение, предпочитам социалният ми кръг да бъде именно от хора, с подобни професии, ако целта ми да е се сблъсквам с минимално количество агресия не само срещу мен, но и към околните.

# 875
Според мен Виктор е влезнал в къщата да си търси жена. Ако не беше Теодора, той би се лепнал за Атижа, сам си го каза, че щяла да "изгори".

# 876
Villanell, с най-добри чувства и респект към Вас, но замисляла ли се, че дори чисто статистически жертвите от всякакъв вид агресия са имали половинка с агресивна професия - охрана, спортисти по бойни изкуства, войник от специални части и т.н.
Разбира, че си има изключения, пълното ми уважение към горните професии, но процентно в пъти е по-малък шанса ако до себе си имаш лекар, архитект, учител и т.н.
Според моето скромно мнение, предпочитам социалният ми кръг да бъде именно от хора, с подобни професии, ако целта ми да е се сблъсквам с минимално количество агресия не само срещу мен, но и към околните.
Бях чела подобна статистика, но за Щатите. Наистина 5 от 10-те професии с най-голям % насилници, са различни видове силови спортове. На първо място обаче бяха полицаите, следвани от войниците и затворничарите. Изненадващото за мен беше, че медицинските сестри (и от двата пола) бяха веднага след това.

# 877
  • София
Имам чувството, че Атижа не знае къде се намира, и не разбира половината разговори в къщата. Само гледа и кима, ок, ок, друго не знае. Ванеса и тя, като зацикли на ок и като развалена грамофонна плоча.
Да не се притеснява. Ще я вземат пак за някое предаване на продуцента. Сетих се за серията на Приятели, в която се жениха Моника и Чандлър. Джоуи, за да се хареса на един продуцент, изигра набързо няколко емоционални състояния. Поведението на Ванеса на това ми прилича.

# 878
Аз и Вие какво сме се замисляли и каква компания предпочитаме не е предмет на разговор тук. Факт е, че съществуват И хора, които се чувстват сигурни в компанията на някой "опасен" или поне опасно изглеждащ, не може да не познавате такива хора, въпреки старателно избраната си компания. Дали Ванеса е от тях - надали някой оттук знае със сигурност, както казах, коментарите на всички ни са плод на някакви догадки и предположения и моят не прави изключение.

# 879
Villanell, не знаех, че темата не е място за изразяване на лични мнения. Извинявайте, че Ви и ще Ви ангажирам с моето.
Повечето мисли, решения и действия, които взима човек в своя живот са продиктувани от неговата ценностна система. Като гледам решенията и действията на Ванеса, мога да си направя обоснован извод за нейната ценностна система, което ми е достатъчно, за я критикувам открито, а не да бъде плод на въображение и догадки, както Вие предполагате.

# 880
Villanell, не знаех, че темата не е място за изразяване на лични мнения. Извинявайте, че Ви и ще Ви ангажирам с моето.
Повечето мисли, решения и действия, които взима човек в своя живот са продиктувани от неговата ценностна система. Като гледам решенията и действията на Ванеса, мога да си направя обоснован извод за нейната ценностна система, което ми е достатъчно, за я критикувам открито, а не да бъде плод на въображение и догадки, както Вие предполагате.
Беба, ти ли си? Хвърлайки кал по съперничката си, няма да излезеш чиста. Не работи така.

# 881
Бях чела подобна статистика, но за Щатите. Наистина 5 от 10-те професии с най-голям % насилници, са различни видове силови спортове. На първо място обаче бяха полицаите, следвани от войниците и затворничарите. Изненадващото за мен беше, че медицинските сестри (и от двата пола) бяха веднага след това.

Все професии при които се упражнява власт чрез монопола над насилието който упражнява държавата за да има ред в нея. Органите на реда и силата в една държава, полиция, армия, надзиратели. Това поведение контрол чрез насилие, което изисква държавата от тия органи за поддържане на реда, се пренася после обаче вкъщи във връзката. Та е логично, тия професии да са най често срещани в домашните насилници. Интересно защо медицинските сестри и от двата пола са следващите. При тях е обратното, държавата ги призовава по професия не да упражняват насилие за налагане на ред, а да упражняват грижа към други хора. Така че наистина е странно.

# 882
Аз съм да, как ме разкри?

# 883
Бе какво всички сте обсебени с идеята съквартиранти да пишат във форума? Боли ги ку4а-5атката за някакви мами и 20 годишни

# 884
Не знам дали някой от вече изгонените съквартиранти пише, но изобщо не е нечувано участници в риалити предавания да следят религиозно какво се пише в бг-мама и дори директно да влизат в пререкания с хора в респективните теми, така че и тук не би ме изненадало да се случи/случва. Не говоря за конкретния момент между другото 😁

Общи условия

Активация на акаунт