BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 028
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 960
Ивоне ли ще гледаме тази вечер да се кара?А Виктор кога пак ще реве на снимката и халата ,че ми домъчня.

# 961
Aз съм малко по̀ в настроение за изненади днес и бих казала, че Мамасита е набрала на Виктор.

# 962
  • София
Сега видях късото промо, май на Ванеса се кара 🤣

# 963
Ивонски много ще се вихри в таз вечерния епизод. Подозирам че едната жертва ще е Ванеса, единствената жена в къщата която му е на прицел от първа номинация още. Тогава с Косара и мисля Анджела номинираха Ванеса без всякакъв повод. Време е да завърши започнатото и да намери повод да вкара Ванеса в капана на и без това крехката й емоционалност и да настрои съквартирантите. Голям питон е този Ивонски, усуква се гальовно около жертвите и после хруска..🐍

# 964
На Гошо ЛАнеца се кара мислА.

# 965
На мен ми се струва, че Мамасита се кара на Ванеса заради случката с Атижа. Може обаче и да заблуждават в промото. Дано номинациите да са очи в очи, това винаги създава материал за гледане.

Ако са очи в очи обаче не знам, дали ще номинират Виктор, че нали го видяха как откача за номинациите...

# 966
  • София
Да, очи в очи ще са номинациите.

# 967
  • Сф
Според мен се кара на мъж. Ланеца примерно.. а дано! Изобщо мен ме дразни като двама се карат примерно или има някаква очевидна неправда или плюене и всички мълчат и не вземат никаква позиция. Пазят се от камерите.

# 968
На Ванеса се кара, че не пипат нищо в къщата.

# 969
Според мен се кара на мъж. Ланеца примерно.. а дано! Изобщо мен ме дразни като двама се карат примерно или има някаква очевидна неправда или плюене и всички мълчат и не вземат никаква позиция. Пазят се от камерите.
Мълчат докато се карат и после започват да обсъждат. Примерно ланеца и пацул като се караха , стана голям скандал ,но никой не се намеси. След това мъжете голямо плюене по Георги,ама пред него нищо!

# 970
А, дано! 🙏🏼

Сега видях късото промо, май на Ванеса се кара 🤣

# 971
Не е Ланеца, чува се как той се опитва да я успокои.

# 972
Има някакъв Мачкаст с Беба, ама сигурно няма да имам нерви да я слушам. Ако някой се прежали, да пише..

# 973
Няма да си причиня Беба, но видимо имаше голяма разлика в поведението й вечерта след излизането в подкаста на Голямата сестра и след това при Гала 2 дни по-късно.

# 974
Има нещо при Ванеса. Подкрепям мненията, че вероятно тя самата е ставала жертва на подобно насилие и никой не я е защитил.
Първата реакция на Ванеса съвсем не беше възмущение, чак след известно време прозря благодатността на ситуацията за себеизява. И намила, намила, намила, тръшка се, рИва... изчерпи я до дъно. Никой тук не мисли, че това шляпване е приемливо, но нейното преиграване го омаловажи, като премести темата върху собственото ѝ поведение.

Общи условия

Активация на акаунт