BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 441
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 320
Никой не искал да е финалист, пък всичките драпат със зъби и нокти към финала. 😁

# 1 321
Поредна серия от дечко със снимката...и поредна театрална сцена от Ивоне...

# 1 322
Всички почти със самочувствие до небето. Как се получи това, изолирано ли живеят вече хората, че им се губи реалната представа.

# 1 323
И аз имах някакво очакване, макар и малко, че Виктор ще покаже по-адекватно поведение, без Теодора да му казва постоянно какво да прави, да се изяви малко. А той просто удари Атижа по задника, напи се и говори на снимката. Това е цяла седмица...

# 1 324
Виктор говори за "нас" и "ние" на снимката. Отчайващо! Да си ходи утре и да се приключва с този цирк.
Абсолютно. Мислех си, че като остане сам ще покаже себе си най-после, а той като трябва да вземе решение все говори какво ли би казала Беба сега…. просто е жалък.
“Аз не харесвам безхарактерни хора!” - каза Виктор, докато чакаше Беба да му даде разрешение да яде бургер.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 00:46 от Lilly_85

# 1 325
И кой каза, че Марио не псувал? Rolling Eyes

# 1 326
Ауу големии цирки от Ивонето и Гошу! Чак реве за него, щото заслужавал да е финалист. Извинява се на Марио, не заслужавал, минути след като го номинира.

# 1 327
1 седмица остава, а пък за салата викат…

# 1 328
Ивоннето седнала да убеждава Марио, че цигарите са по-важни от зеленчуците за салата. Ето видяхме нагледно защо не ядат плодове и зеленчуци, беше станало на въпрос преди време в темата. Не поръчват плодове и зеленчуци, за да има за брашно, олио и яйца.

# 1 329
Ивоннето седнала да убеждава Марио, че цигарите са по-важни от зеленчуците за салата. Ето видяхме нагледно защо не ядат плодове и зеленчуци, беше станало на въпрос преди време в темата. Не поръчват плодове и зеленчуци, за да има за брашно, олио и яйца.
Ивонне не пуши. Точно Марио най-много се оплаква, като няма цигари.

# 1 330
Гого към Виктор: Е, нали имаш апартамент?
Виктор: То не е съвсем така

# 1 331
  • Sofia
Изключително жалки са всички! Това предаване е жесток социален експеримент! Разбираемо е всички да изтрещят, но до последно съм за Марио, този уж "изтрещял" човек, се справя най-нормално.

# 1 332
  • София
Имам черпак, 3 чаши и една тенджера под налягане JoyJoy Заможна съм..

# 1 333
Предполагам апартаментът на Виктор е на родителите му.

Много ме кефи тази мисия как се правят на бедни

# 1 334
  • на брега на морето
"На мое име нямам нищо мою" Веселка

Общи условия

Активация на акаунт