BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 596
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 380
Ивонски проучва нагласите за победа 😀 Марио не му беше в сметките, "къде къде сме по-артистични и повече сме дали"
Все едно са на кандидатстудентски за НАТФИЗ. Той и Гошо от Карлуково така мисли...затова по цял ден ту врещи, то цирки, ту скандали. Каталяса 45 дни...,,кой друг е издържал" каза...Свърши му репертоара от номера и песните взе да повтаря даже

# 1 381
Ивоне пък ... много ясно, че никой не гласува за Марио, защото чисти, кой вън го интересува това? Обапе логибата на Ивоне - имало други в къщата, много по-артистични хахаха ами да бяха отишли на конкурс за артисти.
Аз като зрител не търся артистичност.

# 1 382
Имам усещането, че хората които стоят зад сценария на този сезон, истат да ни покажат, че българските жени като цяло не стават. Кратко обобшавам мнения за дамите в къщата..
Кристина- психически лабилна глезла в абстиненция
Анджела- продава голотата си за пари
Козара- психопатка с мания за насилие
Веселка- дебелана и злобарка, която излага на показ комплексите си по вулгарен начин
Теодора-- голямо его за външност, интелект и възпитание, без всякаква реална преценка
Атижа- безгласна буква, глуповата кукла с напомпани задни части, която няма против да ги пляскат приятелски
Ванеса- неуравновесена скандалджийка и драма куин
И на финала трябваше вероятно да излезе, че единствен Ивон е "достоен" за победител и "жена" за подражание
Ами не са далече от истината. Май.

# 1 383
Не успяват дори и малко на напипат идеята защо Марио оцелява. Толкова са самовлюбени. А Ивонне вече реже направо със самурайския меч. Гого пак се върза да говори, докато му пускат малко стръвчица.

# 1 384
  • SF
Абе важното е Виктор да говори на снимката!

# 1 385
Ивонето=фейк

# 1 386
кога ще са номинациите

# 1 387
кога ще са номинациите

Вчера

# 1 388
Чуек, честно аз сА притесних как ша отиди в София кату няма собствьен апарамент? Какво ши продаде?
Как и къдье ши живеят с Беба? Ни знам, ни знам...

# 1 389

Дали влиза с нея и в тоалетната?

# 1 390
Ивонне е неприятно вулгарна и цинична. Показва доста дълбоки и детайлни познания за това как се изкарват много пари. Като за апартамент в Дубай. Не оставя много съмнения за кариерната си пътека.
Бай Гоше Тъпото защо не каза откъде носи чувалите с парите? За НАП щеше да е интересно.

# 1 391
Разглезихме ли се с многото риалити формати , всеки драпащ да покаже максимум цирки. Като си спомня с какво вълнение гледах брадъра. Сега едвам ги изтърпявам. Преди ме афектираха , възмущаваха , караха да харесвам или мразя. Сега изпитвам само раздразнение и досада и истински криндж

# 1 392
Тези на умряло куче нож вадят и се чудят защо не ги харесва никой. Ние сме мачкан народ, и не обичаме да гледаме някой да бъде мачкан всеки ден, безнаказано. В случаят по-голямо наказание от победа на Марио, за тях няма да има.

# 1 393
Ивоне в средата на принца била, изгубила 8000 000€, класна дама и още фантазии, дето една с друга не се връзват, ами най-вероятно още е строга господарка на повикване, както нагледно обясни на Марио с колана как се вадели 50 000.

# 1 394
Георги пак реши да се прави на интересен. Сефте. Явно така си прави като му стане скучно.

Общи условия

Активация на акаунт