BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 145
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 995
Подкаста с Виктор

Виктор е бил избран за най-еротичен модел и фитнес модел.Имал и парично предложение от по-голяма дама ,да го подпомага ,но той е отказал.Имал е дълга връзка 5 години.Разделили са се ,защото винаги той първи е ходил да  и се извинява и да я търси,а и  е бил хазартен половин година и бившата не искала такъв мъж.Мислил е като излезе от къщата да се опита да се събере с бившата ,но след срещата с Беба се е отказал вече.Елена го бъзикна за халата ,защо не го носи ,а само снимката е в джоба и Виктор се смее.Той смята ,че Беба не е влюбена май в него,но ако тя пожелае да е с него ще направи всичко възможно да иде при нея.Елена му подари синьо перо от корсета на Беба и той си го прибра в джобчето.Виктор си е набелязъл Теодора  още на кастинга на ББ .Относно Велин , Виктор каза че "красивите жени се крадат".Мениджърът на Велин написал писмо,че иска да се направи ММА мач между двамата за сърцето на Беба.После Беба влезе в студиото и Викчо загуби ума и дума.Теодора направо взе думата в студиото.Относно пошляпването на дупето на Атижа,Теодора каза ,че Ванеса е преекспонирала случая.Елена искаше да покани и Велин в студиото ,за да каже дали е ок с тази ситуация и Виктор изтръпна направо Laughing

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 19:17 от Еlpida

# 1 996
Благодаря за преразказа. 🌹

ММА мач за сърцето на Беба? Тя да не е предмет?

# 1 997
Бьеба кат вльези в студиото и Виктор виднага съ просълзи

# 1 998
С тази джентълменска „покана“ за ММА мач между Велин и Виктор (от страна на първия споменат) за пореден път си проличава, че 19-годишният сякаш си драпа за известност на всяка цена.

Премахването на снимките и името му в Инстаграм 100% е било с цел манипулативно „доказване” пред Теодора, която не е напълно неориентирана и го е приклещила в ъгъла.

# 1 999
ММА мач за сърцето на Беба? Тя да не е предмет?
Да. И невероятно, Виктор беше почти адекватен по въпроса. Всичко останало - клише след клише. Не го изтраях, гледах първите 15 минути и след това с превъртане, епизодът е повече от час. Елена направо се изтърва, като им каза, че ако вземат да станат една двойка, тя би искала да им е мениджър. Та може и двете гълъбчета да се усетят и да завъртят една публична "льобоф".

# 2 000
Мен интервюто с Виктор ми говори, че може и да не епреодолял напълно бившата, затова се беше вкопчил в Теди. Беше ясно, че не е любов, а фикс идея. Теодора намери повод отново да захапе Ванеска, не че не е права.
Не харесах играта му , защото много пъти излъга и то за всякакви неща. Между другото, гледала съм подкаста 3 пъти, но водещата не беше толкова развълнувана, както при гостуването на Виктор. Дори рекламата на саламите направи с кеф и широка усмивка, получи и се този път.

# 2 001
Марио тук е в компания. Разгледах Инстаграм профила.Това го показва в нова светлина.Човекът  явно е добре реализиран в професията.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 14:50 от хихихи

# 2 002
Марио добре си играе играта.

# 2 003
В подкаста Виктор казва, че и той е бил хазартаджия. Интересно, все повече имам чувството, че някак режисират нещата.

За съжаление, хазартната зависимост е доста сериозно застъпена в българския съвременен нрав — наблюденията ми са и що-годе професионални, и лични. Така че, не съм никак учудена (особено и предвид характеровите черти на Виктор).

Склонността към хазарт се е превърнала в едно епидемично състояние на духа, което вече се е стандартизирало като „нормално” (културата ни го (из)проповядва). Според младежи под 20 години е напълно прието/приемливо те да залагат за мачове, спортни събития и т.н. Обикновено това е стартовата точка, по-нататък се преминава към всякакви хазартни онлайн игри (едното не може без другото). Родителите даже не предполагат, че синовете и дъщерите им са със сериозен проблем, докато не се стигне до изключително неприятни последици.

Обществото спи, рекламите са навсякъде, изводите са за нас (и не само от социален експеримент като ББ).
Подкрепям поста, защото е в големи размери тази зависимост сред младото поколение... лошото е, че няма превенция...

# 2 004
Беднякът май ще се окаже милионер. Салон на топ място, има известни клиенти, има персонал, давали са го по телевизията през 2023-та… Браво. Талантливо момче и се радвам, че е успял. Само не ми е ясно защо тогава му трябва голямата награда, за да направи баня на баща си. Явно и той играе.

# 2 005
Какъвто и да е, Марио не го слуша главата.

Много бръснари този сезон в Биг Брадър. Scissors

# 2 006
Какъвто и да е, Марио не го слуша главата.

Много бръснари този сезон в Биг Брадър. Scissors
Стана модерно хора от този бранш да влизат в риалитита. Сещам се за последния сезон на Ергенът. Две сестри със салон, трета със салон, четвърта и тя със салон. Използваха 15-те си минути слава да се саморекламират и да надуят цените до безбожие. Помня, че Надежда по едно време взимаше 250 лв за грим. 😁 Може би затова в Биг Брадър не излъчват много за бизнесите на съквартирантите. Така де - защо да им прави безплатна реклама? 😁

# 2 007
Преди 5 години...

# 2 008
Марио май е успешен коафьор. И се движи в артистични среди. Не се учудвам, че е особняк. По принцип хората на изкуството и занаятите са особняци. Художници, скулптори, коафьори, моделиери са си чалнати малко, да ме извинят за израза, използвам го в положителния смисъл на думата. Точната дума е ексцентрични. Те са над нещата и с по- различен поглед към живота.

# 2 009
Беба казва, че Велин си е променил името в инстаграм и си е изтрил всички снимки, за да не си помислили хората случайно, че той се възползва от нейната известност и един вид.. да трупа популярност на нейн гръб.  И тя не му е повлияла за това решение.  Доообре.

Ама допълни "Когато имам сериозен човек до себе си, ще разберете"

Общи условия

Активация на акаунт