Пак тези хемороиди

• 4 055
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Вие имали ли сте ефект? Аз си бях купила кремът пайлекс и около 2 седмици мазах, но май нямаше резултат. Мога да опитам отново. Сега правя компреси с лайка в момента и йога за хемороиди.

НЕ искам да те отчайвам.
Тоя проблем не минава.

Много е просто заболяването.
Слабост на стената на вените.
поддръжка с упражнения, диета и изписани от лекар лекарства.
Не минава но става много по-добре.
Да на мене ми помогна пайлекс. 
Ефект след 12 часа. Ако няма значи не е твоето.

# 16
Продължава същото положение при мен. Пробвах да пия сурово яйце, но буквално го върнах… 😁 Пробвах около 10-Тина дни с тампон със смрадлика, но май нямаше особен ефект..защото са вътрешни ли, не знам. Ще се побъркааам… От седмица се мажа с един крем хеморокан на богатина (българска натурална малка), който съдържа невер, бял равнец, лавандула и подобни природни съставки. Взех си и тинктурата на хеморрел, от днес я пия и нея. Започнах да ходя клекнала до тоалетна, на доста места четох за това, даже си поръчах такова столче за краката за тоалетна, утре пристига и то… Всяка сутрин кисело мляко с овесени ядки и ленено семе, не искам да го виждам вече, ама продължавам 😁 вода - минимум 1.5 на ден, леки тренировки и няма промяна за сега… Моля, ако още някой е успях да излекува тези гадове вътрешни да сподели. Четох за мед и сода, или мед и пудра захар, или пък само мед. Имам си домашен вкъщи, някой пробвал ли е да се маже с това?

# 17
Лекар? Оперативна интервенция- пръстени, рязане, лазер, макар че не е гаранция, че няма да има рецидиви, но пак е някакво спасение, дори за известно време.

# 18
Лекар? Оперативна интервенция- пръстени, рязане, лазер, макар че не е гаранция, че няма да има рецидиви, но пак е някакво спасение, дори за известно време.

Посетих доста лекари, даже колоноскопия правих. Всички твърдят, че не трябвало операция...някои даже твърдяха, че няма хемороиди, няма нищо...а то си боли, кърви и т.н. След последните прегледи и ужасното отношение към мен реших да изпробвам всичко възможно като народна медицина поне за облекчение.

# 19
Ако имаш вътрешни и са 2- ра степен банд легиране ще те спаси от мъките. Смени лекаря.

# 20
Ако имаш вътрешни и са 2- ра степен банд легиране ще те спаси от мъките. Смени лекаря.

Смених 7 лекаря, току що си ги преброих. Grinning Вие правили ли сте банд легиране и имате ли препоръки за място?

# 21

Смених 7 лекаря, току що си ги преброих. Grinning Вие правили ли сте банд легиране и имате ли препоръки за място?
При д-р Матев в Ст. Загора ходи ли?

# 22

При д-р Матев в Ст. Загора ходи ли?

Не, чудя се много за него, имам роднини, които изобщо не са доволни и за това още ми е под въпрос клиниката там.

# 23

Пробвай он клиник

# 24
Хора, моля ви помагайте...от 2 дни има и доста кръв в тоалетната...направо ми става лошо като я видя. Пия хеморрел тинктура и започнах да мажа Пайлекс. Чудя се да взема ли и таблетките на пайлекс, някой пробвал ли ги е? Едвам работя...а у дома мъжът ми направо не го знам как ме издържа...то е рев, паники..

# 25
Привет, някой пробвал ли е сироп - Hemoferol? Има го само онлайн, не се продава в аптеките.

# 26
Здравейте,

Ще ви споделя аз страдам от външни хемороиди и фисура. Хемороидите ги успокоявам, като правя бани със смрадлика. За фисурата с какво не съм пробвал и ефекта не е траен докато не отидох при един лекар, който ми предписа едно лекарство и всичко приключи. Най-важното е по време на лечението, да не допускате да имате запек. Вече една година нямам проблем нито с хемороидите, а от фисурата няма и помен. Лекарството е по-скъпо, но при мен нещата приключиха. Името на лекарството е Левораг/Levorag то е гел в тубички на дози. 

Надявам се, да ви помогне.
Поздрави.

# 27
Търся мнения конкретно за този продукт

# 28
Здравейте,
по повод хемороидите, които ме мъчат повече от три месеца се замислям за операция, но ме притеснява да не ги предизвиква нещо друго. Болки големи нямам но постоянен дискомфорт почти 4ти месец. Незнам дали е нормално друг път са ми минавали до седмица. Бях на лекар и след туширане каза, че са  2гр. вътрешни и външни, изписа крем и това е. Сега се чудя пак.

Общи условия

Активация на акаунт