🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIV 🎬

• 39 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
 А аз съвсем съзнателно си причиних ,,Носферату"   https://www.imdb.com/title/tt5040012/
 и съвсем искрено давам +1 за старателните актьори, + 1 за оператора и + 1, че все пак , макар и на бързи обороти, гледах до края. 3/10

# 451
Аз го отбягвам, защото според ревютата е чист хорър. Без усложнения и отклонения.

# 452
# 453
  • София
За оскарите да споделя и тук, че съм 5 от 10 за най-добър филм и като цяло тази година имам бая да наваксвам, но за това са виновни нашите киноразпространители, защото аз съм сред най-редовните клиенти на кината и това е така от години. Т.е. не е в мен грешката (явно)...

Подробно инфо с всички номинации тук:
https://bg-mam.ma/p/1428718/49200589

Очаквайте (но няма да е тази дни, има време, а и знаете, че изчаквам да изгледате повече филми) и традиционните ни, Бг мама номинаци за най-добър филм и малинка + играта с прогнози за Оскари' 2025. Simple Smile

# 454
Аз нещо не съм в ред..гледах Анора, на 2 пъти Wink
Първо го загледах и на около 15мин. загубих интерес, минаха 3-4 седмици страшни отзиви тук! Казвам си, хм я пак да се пробвам да го изгледам..еми изгледах го, нещо не ме грабна, даже бих му дала 5 от 10.
Сега чета, че ще обере Оскарите..явно пак политическокоректни ще са !

# 455
Божке, "Емилия Перес" с най-много номинации?!?!? Тия не са добре! И за музика имат номинация, ако след Ханс Цимер те спечелят..........
Вилньов си заслужаваше номинацията за режисьор, тъпо че за втори път го режат.

# 456
Аз не му се мръщя, просто при никакви обстоятелства не бих го гледала. Дори по тв.
Ако става дума, за мен и Конклав е прекалено либерален, но ето - пожелавам му успех.
Истината е, че не съм католичка, не съм фен на папата, не се асоциирам със западноевропейската религия и култура, затова ми е все едно кой или какво ще цанят за папа.

# 457
  • София
Моля, гласувайте за своите фаворити за оскарите в специалната анкета в оскаровата тема малко по-надолу във форума. Simple Smile

https://bg-mam.ma/p/1428718/49201080

# 458
Днешната филмова препоръка :

"Без звуци в живота" (2019)
"Sound of metal" (2019)

За какво се разказва?
За барабанист, който губи слуха си и опитите му да се справи с новата реалност.

Кой играе?
Риз Ахмед, Лорън Ридлоф, Матийо Амалрик

Защо да го гледаш?
Защото Риз Ахмед е повече от страхотен в история, която очарова с емоционален заряд и е чудесно разказана от Дариус Мардър.

Филмът е достъпен в hbo max

# 459
Соник 3 вече го има по торентите.

# 460
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Време е за най-любимите ни екшъни!

Ето и резултатите от допитването за най-любимите ни криминални филми. Кой е големия победител в жанра и кои три филма се класират за големия финал.
1. Седем - 26 гласа!

2. Бандата на Оушън 19
3. Обичайните заподозрени 17

Резултатите от анкетата
Скрит текст:

# 461
Мъж под прицел го има и в новата, и в старата анкета.

# 462
  • София
Брей, тук не ми стигнаха 7 гласа, а уж не съм маниак на екшъни. Но татко беше едно време и съм израснала с тия филми. 😃

# 463
  • Галифрей
Аз гладувах за Леон и Никита

# 464
  • София
Мъж под прицел го има и в новата, и в старата анкета.

Е, нищо, здраве да е.
Силно се съмнявам да попадне в топ 3. Явно при криминалните не беше оценен, втори шанс получава. 😉
Извинявам се, но при толкова много филми, заглавия стават и някои дребни грешки.

Общи условия

Активация на акаунт