🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIV 🎬

• 36 402
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
'Карамелка " вместо " Снежанка " трябва да го кръстят . Не знам бих ли  го гледала , харесвам Гал Гадот , но повечето игрални адаптации по филмчетата на Дисни са пълен провал,  оставете и избора на актриси за главните роли , просто не се получава не толкова заради тях .  Разбрах че догодина ще излиза "Шрек" петата част,  него бих го гледала вече .

# 736
Мисля, че това е сериал. И имаше много критики, че са променили външния вид на персонажите, но според мен са си същите.

# 737
  • Галифрей
Тая Зендая я бутат почти навсякъде аман.
Не те си казаха отдавна,че Шрек 5 ще има. Променила са  си защото остаряват а и ползват нови модерни техники. Всички са “ Какво са направили с Шрек”
Изглежда си добре. За мен 1 и 2 са шедьоври. 3 и 4 не ми допаднаха много, но те си бяха забавни. Според трябваше да са три ама айде.

# 738
Аз Зендая я харесвам, един от любимите ми сериали е Еуфория  и то заради нея , но то е за друга тема . Смятам че тя е страхотна певица и актриса за разлика от Ариана Гранде която не спират да я пробутват , по скоро повече важи за нея отколкото за Зендая , смятам че тя проби в Еуфория от колкото в Дюн въпреки че и там ми хареса .

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 19:33 от Жасмина 94

# 739

Общи условия

Активация на акаунт