Промоции на книги - тема 21

• 48 300
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Като влезете на профил има нов раздел “лоялна програма” и там всичко е описано Blush

Аз още не знам какво ми се купува, но подозирам, че ще отидат за книги накрая Grinning

Този месец май малко попрекалих с книгите, затова ще оставя най-вероятно за другия.
Много се блазня за сборището заради корицата, че ме грабна, но смятам смело да удържа фронта Joy

# 151
Аз виждам 0 точки като ида на лоялната програма, чак пък толкова да не съм писала??? Затова попитах от кога брои?

# 152
Не бих се сетила да си гледам профила, имам над 10 хил точки, сложих веднага 60лв в озон, другите ще помисля къде да мушна
Много благодаря 🙂

# 153
  • Разпиляна във въображението
И аз вложих пари за ваучер в Озон, но нямам ваучер, нямам точки, имам пропадане на транзакцията - разбира се съм вече без точки.

# 154
И аз вложих пари за ваучер в Озон, но нямам ваучер, нямам точки, имам пропадане на транзакцията - разбира се съм вече без точки.
Пиши на някой от модераторите ако може да ти съдейства. А може да е бъг и да се оправи.Аз снощи много трудно успях. Явно имаше пренатоварване на сайта защото всички се юрнахме за ваучери 😃

# 155
  • София
Не на модераторите, там където се обменят точките има възможност за съпорт. В момента не мога да дам скрийншот, обаче. Всичко ще ти възстановят, не се притеснявай.

# 156
В промо кодове се вижда, от там се копира.

# 157
  • София
А това лилавото в дясно е мястото, откъдето може да пишете на съпорта.

# 158
В друга тема писаха, че ваучерът ще се появи - имаше друг такъв случай.

# 159
  • в сърцето на един мъж...
Аз имах проблем с ваучъра и точките и писах на съпорта. Докато им пишех, се появи. Веднага отговарят.

# 160
И аз съм с 0 точки, макар че само  миналата седмица писах в 3 теми. В съпорта да не са хората на Сиела? Не че ми е много важно. В Озон и без това съм на 15% намаление за книги, но ми стана смешно. 🤭

# 161
  • Разпиляна във въображението
Да, писах. Ще видим.

От Сиела все още не съм получила поръчката.

# 162
До кога важи прехвърлен ваучер към ozone, нещо не намирам, помня 2025....?

# 163
От Сиела миналата година по това време чаках 3 седмици, та не се надявайте скоро. Аз само се моля да дойдат преди Коледа, че има подаръци.

# 164
Някой беше писал ноември 25-та, но не знам дали е така.

Аз от Сиела имам само имейл, че поръчката е потвърдена и повече нищо. Май поръчах в събота (или петък).

Общи условия

Активация на акаунт