Промоции на книги - тема 21

• 48 283
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Сега видях, че наистина има наличности. Благодаря pppqqq! Взимам си Озонския ваучер!

# 136
Здравейте, някой поръчал от промоцията на Пан има ли движение?
Поръчах на 01.12 и още нищо
Две поръчки направих и двете бяха изпратени на следващия ден и на следващия бяха при мен. Аз и за друго щях да пиша да ги похваля. Бяха объркали една от книжките, писах им снощи по това време и сутринта в 8ч. имах отговор, че ще я заменят и да предам на куриера сбърканата. Книжката е вече в офиса на Спиди.
Редактирам се за да благодаря за информацията за лоялната програма - грабнах два ваучера х50лв за FD, имах един маратонки в кошницата и вече са поръчани. Ей на това се казва Коледен подарък!

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 23:36 от Freyaaa

# 137
След 20 опита успях да взема ваучер за 30лв за Озон. Явно не съм много активна тук,ще гледам да пиша повече 😄.
Благодаря за информацията, която споделихте!

# 138
Хора, мерси за инфото за тези ваучери. Явно аз бая съм писала във форума, взех си няколко ваучера от Озон Grinning

# 139
Благодаря за информацията за лоялната програма. Взех си ваучер за Озон. Веднага ли се отразява сумата, защото портфейлът ми там е празен?

# 140
  • в сърцето на един мъж...
Хора, мерси за инфото за тези ваучери. Явно аз бая съм писала във форума, взех си няколко ваучера от Озон Grinning

И при мен така се оказа Simple Smile

Веднага се отразява, да. Общият брой точки се намаляват с толкова, колкото точки струва ваучъра.

# 141
Аз взех за Сиела, но не виждам къде е отразено.

# 142

И при мен така се оказа Simple Smile

Веднага се отразява, да. Общият брой точки се намаляват с толкова, колкото точки струва ваучъра.

Точките ми ги взе, но в Озон къде трябва да е отразено, че имам ваучер, защото там портфейлът ми седи на 0лв?

# 143
  • София
Благодаря за информацията за лоялната програма. Взех си ваучер за Озон. Веднага ли се отразява сумата, защото портфейлът ми там е празен?

Трябва да копираш кода на ваучера и да го сложш после в портфейла ти в Озон.

# 144
Оо благодаря! Ще чакам намаление и с радост ще го оползотворя за себе си. Този път няма да гледам книжки за децата. Grinning

# 145
Сериозно ли е това? Аз чак не мога да повярвам... 😃 Заредих и аз 60 лева за Озон...
Много благодаря на всички, които писаха и дадоха насоки как става. 🍀

# 146
  • в сърцето на един мъж...
Аа, аз мислех, че в самата програма питате, не разбрах. За там са отговорили

# 147
  • Варна
Взех и едни 30лв за Озон. Явно ще се харчи през новата година Grin

# 148
Момичета, ако не бяхте вие в тази тема, изобщо нямаше да разбера за тази програма. Благодаря ви, взех ваучер от озон За 60лв. Ще се поглезя с някоя книжка.

# 149
Какви са тия ваучери?
Има ваучери за различни магазини. Профила се свързва със сайта и може да се обменят точките.
Верси, но как се свързва, влязох в някакъв сайт "AI", но не намерих инструкции.

Общи условия

Активация на акаунт