Промоции на книги - тема 21

• 48 405
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Как е достъпът с бебешки колички вътре в НДК, знаете ли? Дали има асансьори до всяко ниво?

Ходила съм с количка. Само на полуетажите няма достъп.

# 241
  • София
Това издание дали има шанс на панаира да се вземе?
Как се пише? Основни правила за езикова грамотност (2-ро преработено и допълнено издание)[/i]

# 242
Иначе ето тук има списък с участващите издателства:
Скрит текст:
Благодаря много. Това “Да хванеш гората” явно не е към никое издателство. Баба ми е луд фен на предаването (аз не съм гледал нито един брой). И е много доволна от първата част на книгата, сега излезе втора

# 243
Хеликон с код за -20%

# 244
  • Разпиляна във въображението
Иначе ето тук има списък с участващите издателства:
Скрит текст:
Благодаря много. Това “Да хванеш гората” явно не е към никое издателство. Баба ми е луд фен на предаването (аз не съм гледал нито един брой). И е много доволна от първата част на книгата, сега излезе втора

Харесвам поредицата, първата книга, но не е евтина изобщо. Ще чакам някаква промоция, на която да я взема.

# 245
Галя Щърбева сама си я издава, миналата година за първата имаше много приятно оформени подаръчни комплекти включващи освен книгата тефтер, новогодишни късмети и май още нещо.

# 246
Да, това исках да кажа, че миналата година цената беше 39 лв за целия комплект и вътре имаше куп неща плюс книгата, календар, 2 тефтера, карти, разни късмети за баница...

# 247
# 248
С количка и на Алеята е зор, много бутаница :/ Ние отидохме съвсем в началото и беше добре, още отваряха, нямаше хора, но 2 часа по-късно беше много неприятно. Направих тази грешка веднъж. От тогава детето на гръб и всичко е точно Joy
НДК има асансьори, но трябва да ходиш до асансьора всеки път, когато искаш да отидеш някъде. А за полуетажите трябва да сваляш по стълбите. Съответно като искаш да излезеш от полуетаж - пак по стълбите. Не е невъзможно, но е досадно

# 249
  • Разпиляна във въображението
Да, това исках да кажа, че миналата година цената беше 39 лв за целия комплект и вътре имаше куп неща плюс книгата, календар, 2 тефтера, карти, разни късмети за баница...

И сега е така - https://www.dahvaneshgorata.com/pages/index.php#%D0%9F%D0%BE%D0% … D0%B8%D0%B3%D0%B0

# 250
А, олее... като гледам, цени народни. В "Хеликон" предполагам, ще ги има тези комплекти. В "Сиела" видях само книгата, не и комплект. Ще питам. Мерси много.

# 251
В другата тема стана въпрос за книжна борса Болид,от няколко дни търся книга и я открих там но като тръгна да правя поръчка с наложен платеж не ми дава такава опция, а в описанието им за плащане е описано като вариант. Някой поръчвал ли е от там с наложен платеж да каже как става? Писах им днес във Фейсбук но като гледам профила им с последна публикация 2022г не знам дали ще ми отговори Някой.

# 252
# 253
😲 това изобщо не съм го видяла... ужас! И на книжарниците ли посегнаха измамниците 😡

# 254
Борса Болид нямат официален сайт, само Борса Искър имат, но не може да се поръчва онлайн. Не се подлъгвайте.

Общи условия

Активация на акаунт