Промоции на книги - тема 21

• 47 154
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
60% ама "до" (написано със ситни букви) Grinning Grinning

# 691
Детски книги в Озон

# 692
  • Варна

По случай празника, всички детски заглавия в нашия сайт са с 15% отстъпка! С промокод Kids15 ви очакват над 4000 истории 📖, които ще разпалят въображението на малчуганите.

https://bookspace.bg/knigi-na-balgarski-ezik/detska-i-junosheska … mc_eid=a39c340f31

# 693
  • Димитровград
Издателство ер малки, при поръчка над 30 лева, подарък" Шехерезада ".

# 694
Днес празнуваме международния ден на детската книга!

Тази година честваме и 220 години от рождението на Ханс Кристиан Андерсен - любим автор на детски книги. Неговите приказки са обиколили земното кълбо и са станали част от литературната класика, за да влязат в сърцата ни.

По този повод, ние от store.bg, ти подаряваме промокод mlda-ja64dg за 10% отстъпка ! Използвай го до 04.04.2025 г. при закупуване на ненамалени детски книжки от огромното разнообразие, което ще откриеш при нас.

Защото знаем, че любовта към книгите се възпитава от рано!

# 695
"Голямото разчистване" на "Озон" в секцията за книги има заглавия на "Сиела" на 7лв. Предимно трилъри са.
Аз случайно видях, поръчвайки сборници за детето. Поръчах си "Прекършени криле" - първата ми покупка на книга за годината. Като я прочета, ще я даря на библиотеката, че я няма там Simple Smile

# 696
  • Бургас
В Сиела и във физическите им книжарници ги има тези книги по 7лв. Днес минах през нашата в Бургас и си порових, но не си харесах нищо. Имаше няколко книги от поредицата им на Джани Родари с твърди корици. Който има деца на съответната възраст си заслужават.
Автобиографията на Дейв Гроул също е 7лв.
Има и книги по 5лв от редовното им намаление.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 18:26 от Irene Adler

# 697
  • Варна
От Хермес

# 698
  • София
На сайта на Ориндж има добра селекция от намалени книги по 5, 7, и тн лева. Препоръчам Пътни, Миракъл Крийк, Пурпур, книгите на Маргарет Атууд, Червена вдовица, Тайните, които не разкрихме. Simple Smile Аз напълних количката и се чудя дали да поръчам, че тамън пуснах поръчка с детски книжки от Озон. Вече ще ме изгонят от къщи.

# 699
И аз си харесах книга от намалените на Сиела в Озон. Иначе останах малко разочарована от издателство "Кръг". Възползвах се от намалението им за 1-ви април, за да взема книга за подарък от луксозните издания, но тя пристигна със скъсани и прегънати ръбове на кориците. Писах им, но отговор още не съм получила. Не знам дали бих поръчвала отново от тях.

# 700
Какво ще препоръчате от тях?

# 701
  • Бургас
Забравих да напиша, че във физическите книжарници на Сиела има и -30% на книги на английски.

# 702
CoCoMilk,
от най-новите на Колибри имам, но още не съм прочела, "Тесният път към далечния север" и "Леонора". Със сигурност ще си взема натам и новата на Лоран Гунел - "Един почти съвършен свят", която излиза в понеделник.
Много хубави отзиви чета за "Черно сърце".

# 703
Тесният път към далечния север е страхотна книга.

# 704
Къде в сайта на Ориндж мога да откажа поръчка?

Общи условия

Активация на акаунт