Промоции на книги - тема 21

• 47 154
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
# 706

Важи и в книжарниците Хермес

# 707
Някой има ли проблем с поръчването от Хеликон? Опитвам от одеве да завърша поръчката, но само ми зарежда

# 708
хеликон имат ново мобилно приложение. и при регистрация в него дават 15 % отстъпка в книжарница. поне това е при мен

# 709
  • Враца
Някой има ли проблем с поръчването от Хеликон? Опитвам от одеве да завърша поръчката, но само ми зарежда
И при мен беше така. Ту ми изчезваше кода за отстъпка, ту не можех да обновя количката ... В крайна сметка, след няколко опита, успях.

# 710
  • София
Пристигна ми днес кутията от Бард.

# 711
# 712
  • Варна
Аз имам На тихата улица, която е била в кутията. Хубава книга е. Засяга и домашното насилие.

# 713
  • Mostly in my mind
По тази Сватба на прислужницата са луднали във фейса. Всеки втори я търси...чак  смешно ми става вече. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 714
Ще я пуснат безплатно в сайта. Grinning

# 715
  • Mostly in my mind
Да,някой беше писал,че ще я пуснат безплатно онлайн.

# 716
  • Варна
Тия от Озон ми пратили код за имен ден. Откога имам имен ден на тая дата. Тия с какъв календар работят Thinking

# 717
  • в сърцето на един мъж...
Тия от Озон ми пратили код за имен ден. Откога имам имен ден на тая дата. Тия с какъв календар работят Thinking

Ти пък, радвай се Simple Smile

# 718
Моля, ако някой има код за имен ден и няма да го ползва, да ми пише на ЛС, ще съм благодарна! Simple Smile

# 719
Забравих да пиша по повод електронните книги в Колибри - има начин да си ги възстановите. Пишете им, ще отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт