Промоции на книги - тема 21

• 48 254
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна

🎄 Най-вълшебното време от годината наближава! 🌟 С огромна благодарност към Вас, нашите верни читатели, сме подготвили нещо специално за празничния сезон – Книжна Коледа!

📚 Подарете си топлина и уют тази Коледа с любими заглавия на специални празнични цени. Изберете книга за себе си или за любимите хора – най-добрият подарък, който може да вдъхнови и радва дълго след празниците.

От 03.12 до 18.12 ще може да напазарувате при нас със следните отстъпки:

10% при покупка над 50 лв.;

15% при покупка над 70 лв. + безплатна доставка;

20% при покупка над 90 лв. + безплатна доставка.

https://hermesbooks.bg/

# 91
Orange с нови намаления!

# 92
Знам, че не е по темата, ама ако някой рови из Ориндж и срещне диамантен гоблен с някаква торта, ще помоля да сподели. Само това ми остана от списъка за Дядо Коледа, имало в Ориндж, но аз не намирам.

# 93
Една добра оферта от Ориндж, копирам
:
“Потопи се в магическия свят на Дж. Р. Р. Толкин.📚 Открий Средната земя – място на епични битки, могъщи герои и незабравими приключения. ⚔ Само през декември грабни книгите, които вдъхновяват поколения фентъзи автори, с 20% отстъпка.

*Предложението важи само за онлайн поръчки от посочената категория в периода 01.12. - 31.12.2024 г. Кампанията е съвместима с услугата Click&Collect. Научете още в общите условия на кампанията.”

На Бард обаче все още е с по-добра оферта Силмарилион, там е за 59.90 лв. Луксозното Хобит пък е 46.89 лв. Властелинът пък в тритомното издание с меки корици е на -30%. Но на сайта на Ориндж пък има и издания на английски, които също са в офертата за -20%.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 10:26 от fenyx

# 94
След  колко време получавате поръчките от Сиела?

# 95
Моята я няма още. Статус “задържана”.

# 96
Здравейте, някой поръчал от промоцията на Пан има ли движение?
Поръчах на 01.12 и още нищо

# 97

Аз имам 2 поръчки. Едната пристигна днес, а другата я дава за утре.

# 98
Здравейте, някой поръчал от промоцията на Пан има ли движение?
Поръчах на 01.12 и още нищо
Аз си я получих вчера...направих я на 29.11 и то в късните часове на ноща ...

# 99
Очаква ли се някакво намаление в Озон когато е Коледния панаир на книгата или до края на годината е това, което е към момента?
Не знам дали разгледахте тази нова лоялна програма, но аз на бърза ръка прехвърлих някакви точки, естествено, към Озон и сега имам ваучер, но не съм напълно сигурна как действа...и куп непрочетени книги имам 🙄

# 100
И аз взех ваучер за Озон, сега се чудя дали да чакам промоции или да го харча. И дали ако взема още един, ще мога да ги ползвам заедно.

# 101
Коя лоялна програма и точки?

# 102
И аз взех ваучер за Озон, сега се чудя дали да чакам промоции или да го харча. И дали ако взема още един, ще мога да ги ползвам заедно.
Ваучерите за озон в профила се преобразуват в левовата им равностойност и можете да си ги харчите както ви харесва (на части, заедно всичките с доплащане дори).
Преди плащане показва парите, които имате в портфейла и можете да си ги приспаднете от сметката. Прехвърлете си ги, за да не ги забравите по-натам.

# 103
Тук във форума - разгледайте си профилите.

# 104
Ваучера важи до ноември 2025, аз ще изчакам за нещо от кошницата ми, което е намалено, защото към момента са само 2 книги по 10%...малко ми се вижда 🤔

Общи условия

Активация на акаунт