Промоции на книги - тема 21

• 47 158
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Не пускам каузи всеки месец, дори на 5 години не пускам.

Вие може и да не пускате, но има хора, които само да видят, че дадена група не се почиства от излишни неща и я наспамват яко с глупости и продажби. На мен също ми е много неприятно да съм в някаква група и да почнат публикации от типа - гласувайте за нашето детенце.

# 76
Не пускам каузи всеки месец, дори на 5 години не пускам.

Вие може и да не пускате, но има хора, които само да видят, че дадена група не се почиства от излишни неща и я наспамват яко с глупости и продажби. На мен също ми е много неприятно да съм в някаква група и да почнат публикации от типа - гласувайте за нашето детенце.
Не става дума за "моето" детенце , а за българин, представящ ни в чужбина.  И както писах, в друга група пуснаха публикацията, как те разбират, че не е "моето детенце" , а четящите Блажев и Ташева не. Но все едно, злобата не трябва да се толерира. Приключих с купуването на книгите им, както и две мои приятелки,  но сигурно и не сме само ние с този им начин на действие. А да,  познавам и един, който много мрази Блажев, та и той не купува техни книги. Не че не четем сканирани пиратски техни понякога😃, но не купуваме и така ще е и занапред.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 19:03 от УИНКС БЛУМ

# 77
  • Разпиляна във въображението
Пуснах последна, ПОСЛЕДНА, поръчка от промоцията на СИЕЛА. Надявам се Озон да не ме изненадат в гръб и да разклатят решението ми. Вече ме е срам Simple Smile

# 78
Вчера поръчах и от Сиела, и от Озон. Крайно време е да спра с тези книжни покупки 🤐.

# 79
  • София
Не мога да повярвам, че Сиела са успели да ви изкушат. 🤣

# 80
Искам да похваля ПАН, супер бързо изпращат, след два дни пристига поръчката и безплатната доставка над 50лв смятам, че е разумна. Вече пуснах две поръчки от намалението на -25%, сега с тези -35% малко ме е яд, но какво да се прави.

# 81
Моята поръчка от там беше за детски книги, предстоят подаръци. Дали ще ми ги доставят е друг въпрос, сега виждам, че едната книжка вече я дава, че не е налична….

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 10:44 от fenyx

# 82
Аз поръчах три книги, които са на други издателства. С 10-те процента и после още 20, излизат две по 30 лв и една за 20, плюс безплатна доставка, плюс гумичката, което беше прилична отстъпка.

# 83
Така, по този начин някъде към -28% идва, което ми се струва приемливо. Имам съмнения обаче, че едната книга няма да дойде, щом я дават неналична. А тъкмо щях да пиша тук за книжката, от новите на Рибка е, може пък да не са я доставили до склада им…

# 84
Аз пак не съм разбрала, какъв е допълнителния код за Сиела?

От Пан и аз се разписвам, има книжки със стикери и задачи... Колко да са гадни за 3лв Joy Клевърбук също имат намаление, ще взема разни занимателни неща.

# 85
CielaPaket , трябва да се сложи нещо ненамалено в количката, каквото и да е, за да проработи.

# 86
Успях да поръчам детски книжки и аз от Сиела с намалението и кода. За себе си даже и не гледам, защото имам много непрочетени.

# 87
Книгата на Рибка, ако е от поредицата за Феята, в петък я бях сложила в количката в сайта на Сиела, беше налична, преди да успея да приключа поръчката, свърши. После пак се появи налична и направих втора поръчка. Сега проверих, че пак не е налична. Дано дойде.

# 88
  • Разпиляна във въображението
От Сиела взех една тяхна книга и две от други издателства.

# 89
Здравейте,
Вкъщи имам един голям фен на филма Сам вкъщи и де опитвам да намеря книжката към филма. То се оказа трудна работа…
Обръщам се към вас ако някой е склонен да се раздели с нея и да може да зарадвам един фен на филма и книжките като цяло много ще съм ви благодарна.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт