Промоции на книги - тема 21

• 47 148
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Мисля да не поръчвам повече от ориндж, независимо какви промоции има и какви бонуси дават. Изобщо няма информация кога ще пристигне поръчката, никаква обратна връзка с клиента, нищо, буквално. Виси поръчката и не е ясно ще дойде ли, кога и как ще дойде. Озон вече ми пуснаха и двете поръчки и всичко беше светкавично, даже заради един на приордър, три пъти ми пускаха мейл...
За сиела не знам, аз не съм поръчвала скоро от тях, дразни ме сайта им.
Озон са върхът! Всичко идва бързо и може човек да се свърже с тях при нужда. Сиела съм ги отсвирила по лични причини. Пуснах в "Какво четеш..." пост да гласуват хората за едно момче от Перник в "Звезде гранде" и ме блокираха. 😂 Не че е толкова важно, даже благодарих на страницата на Блажев, че откакто ме блокираха спестих доста пари, преди тичах за почти всяка похвалена книга в групата до книжарницата. Ама ей така, заради злобата им не купувам книги на тяхното издателство. От Ориндж много отдавна не съм пазарувала.  Мога да похваля Бард, супер бързи са също с доставките, исках и да сменя една книга,  обадих се и реагираха веднага. Другите от които съм доволна са Хеликон и Хермес, обикновено поръчвам до книжарниците им и за ден-два пристигат.

# 61
  • София
Не че ги защитавам даже много се дънят напоследък, ама Вашият пост изобщо не е бил за групата даже е много възможно други хора да са го докладвали като спам.
Не знам какво сте очаквали да се случи.

# 62
Уинкс,
Съгласна съм с написаното. Впечатленията ми са сходни. Озон наистина могат да си позволят добри промоции и върховно обслужване. Нямам спомен за излагации.
Само веднъж май бях получила грешна книга, а не поръчаната. Не помня със сигурност дали с тях се случи.
Ориндж и сиелци са много арогантни. Аграрно положение направо.
Сиелци не ги знам по имена. Научавам от вас и темите, но са едни ехидни, висят само във фейсбук да се мазнят и/или обиждат. Много извънградско поведение.
Да се чуди човек Карабашлиев как се е загнездил там. Промоциите или както там се водят… откакто не са -50% съм пас. Веднъж годишно имат заглавие, което е топ. Или да не се засилвам - ок.
Другото е - да издаваме там нещо, даже без да го четем.

# 63
  • в сърцето на един мъж...
Аз съм супер доволна от озон, бях си направила поръчка, чаках я, харесах си още неща от промоциите им, писах на лайв чата и буквално след две минути получих допълнената поръчка, всичко е в кашона, доставиха го веднага. Изобщо за сега са ми фаворит от всички, които работят с книги.

# 64
Сиела бълват такива ужасяващи помии, че трудно може да се отсее смисленото измежду плявата. Издават някои автори, които следя и си купувам новите им книги, но повечето са еднодневки, които съдействат за изграждането на лош литературен вкус у по-младите читатели. Това за художествената литература, в раздел нехудожествена имат много повече смислени заглавия.

# 65
Не че ги защитавам даже много се дънят напоследък, ама Вашият пост изобщо не е бил за групата даже е много възможно други хора да са го докладвали като спам.
Не знам какво сте очаквали да се случи.
Е и? И в други групи съм. Едната е за красота, но пуснаха поста и масово писаха момичетата,  че са гласували за него. Голям проблем щеше да е да подкрепим момчето. Това се случва за пръв път- в "Звезде гранде" да участва българин и да стигне до финал. Щеше сигурно направо групата им да се затрие, ако му бяха помогнали. Потресох се от егоизма и злобата им. Чак ме и блокираха. Еми не, не купувам книгите им, няколко мои четящи приятелки също. Ако излезе пиратска електронна някоя, която ми се вижда интересна, чета я, но не купувам. Да ги купуват хората от "Какво четеш...", както преди това правех и аз. Но бан и край с пазаруването  на книгите им.  Много са умни. 😃

# 66
  • София
Чак от блокиране не мисля, че е имало нужда, но си представете, ако всеки реши да публикува негова любима кауза в какво ще се превърне дадена група/страница.

# 67
Какво е това "Звезде гранде"? За първи път го чувам..
Сиелци имат специфичен маниер на поведение, който и мен ме дразнеше, но вече не им обръщам внимание...
От книгите им отдавна не съм купувала, повечето са прехвалени еднодневки със съмнителни качества. Само като прочетеш на корицата "Тик-ток сензация!" и ти е ясно за какво става въпрос...
Но се държат дразнещо и надменно с читателите. Особено онази Милена Ташева , която е рядко неприятно същество.

# 68
И аз не зная какво е Звезде гранде.
Ташева тази, която коментираше духането ли беше?

# 69
И аз не зная какво е Звезде гранде.
Ташева тази, която коментираше духането ли беше?

Същата.

# 70
Чак от блокиране не мисля, че е имало нужда, но си представете, ако всеки реши да публикува негова любима кауза в какво ще се превърне дадена група/страница.
Каузата беше българин за когото трябваше да се гласува за финала в най-голямото музикално шоу на Балканите, което беше прецедент и едва ли ще го има някога пак. Не пускам каузи всеки месец, дори на 5 години не пускам. Бих ги разбрала, ако съм се карала и съм обиждала някого, но за това... Как в Безопасна красота разбраха за какво става дума и го публикуваха, то вярно, че там са по- интелигентни и емпатични жени.  Но и четящите хора би трябвало да са такива, нали? Както и да е, лично на мен ми спестиха пари за книги, защото лесно се подвеждам в желанието си да имам хубава книга. Но сигурно не само аз ги бойкотирам по такава причина. Проблема си е техен. Аз приключих с тях. Слава богу, има много други и добри издателства. 🙂
Р. S. Напишете Яни Янков в "Звезде гранде" и ще видите. Не го познавам, но много му се радвах и исках да му помогнем по някакъв начин.

# 71
  • София
Не знам дали е споделяно, издателство Пан с черен петък

# 72
И Пергамент прес:

# 73
Снощи в късните часове,полугледаща избухнах с 3 детски книги от пан и вече тотално съм фалирала ...

# 74
  • в сърцето на един мъж...
Моята поръчка от ориндж след дълго чакане днес най-накрая дойде

Общи условия

Активация на акаунт