Промоции на книги - тема 21

• 45 159
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
Някой да е запознат с творчеството на автора на тази книга?
Струват ми се интересни и мисля да ги започна една по една.

# 46
  • Варна
Сиела са много скромни. Да вземем да им пуснем Коледна песен Laughing Интересно Егмонт ще пуснат ли нещо. Миналата година имаше 20% намаление.
Оф това ме разсмя тази сутрин.

# 47
Чудех се защо вече не ми излизат известия от темата, то имало нова. Аз се възползвах от промоцията на Озон, за да взема някои неща на Артлайн - с безплатна доставка до Boxnow. След всички тези оферти, май ще пропусна тазгодишния панаир на книгата...

# 48
Една добра инициатива

# 49
Мерси, че сподели, CoСo, избрах си един младеж на 14 с отличен литературен вкус.

# 50
Благодаря, че сподели, CoСo, ще се включа и аз Simple Smile

# 51
# 52
АБК вече публикува
списъка
с изложители по щандове за Панаира идния месец 🙂
Направи ми впечатление, че издателство "Българска илюстрация" на талантливата художничка Милена Радева тази година също има щанд. Книжките им са едни от най-красивите, стига да има на кого да ги подарите, моите деца отдавна вече не четат книжки с картинки, но давам идея за малките читатели.

# 53
Еха, обикновено са при Съзвездие Simple Smile От една страна хубаво, че растат. От друга - малко носталгично, свикнала съм да са на едно място Joy (което, разбира се, е безпочвено мрънкане Simple Smile )

# 54
Кодът на Сиела дали е спрян сега, заради промоцията, защото не ми го отчита, когато го въвеждам?
И някой знае ли какви са условията за ползването му?
Освен това днешната промоция ДО 15% ли е, защото книгите в кошницата ми ги намаля с 10% само?

# 55
  • в сърцето на един мъж...
Мисля да не поръчвам повече от ориндж, независимо какви промоции има и какви бонуси дават. Изобщо няма информация кога ще пристигне поръчката, никаква обратна връзка с клиента, нищо, буквално. Виси поръчката и не е ясно ще дойде ли, кога и как ще дойде. Озон вече ми пуснаха и двете поръчки и всичко беше светкавично, даже заради един на приордър, три пъти ми пускаха мейл...
За сиела не знам, аз не съм поръчвала скоро от тях, дразни ме сайта им.

# 56
Кодът на Сиела дали е спрян сега, заради промоцията, защото не ми го отчита, когато го въвеждам?
Освен това днешната промоция ДО 15% ли е, защото книгите в кошницата ми ги намаля с 10% само?

Не е спрян. Намерете и добавете нещо, което не е намалено. Например химикал Wink

# 57
Жанет45 с намаления до 70% на избрани заглавия. Не че подстрекавам, но има невероятни находки почти безплатно - "Разкази на Мешчанинова" за 4,80 например. Или на Евгения Белорусец за 7,20. Направо са подаръци.

Има ли желаещи за комбина за безплатна доставка за София?

# 58

Не е спрян. Намерете и добавете нещо, което не е намалено. Например химикал Wink

Всичко в количката ми е на Фют. Днес ми изписа, че кодът не е валиден. Книгите са намалени с 10%. После добавих една ненамалена картинка, за да видя дали ще има промяна. Кодът се прие, но отново е 10%, а не както беше досега 20. Явно ще чакам да мине това намаление.

# 59
На мен ми сметна 20%. В количката са си намалени и после свали още с 20%.

Общи условия

Активация на акаунт