Промоции на книги - тема 21

• 48 356
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Да, вярно че на браузъра на телефона гледах , ще трябва да видя как е на десктопа по-късно, явно там ще трябва да гледам, когато реша да търся 😔…
Скрит текст:

Скрит текст:
Съпътстващите книги към Първият закон някой ден бих искала да добавя, обаче те май са им отдавна изчерпани и не са преиздадени, а на КП “офертите” не са оферти

# 571
  • в сърцето на един мъж...
Без да съм логната го виждам, ето

Скрит текст:

# 572
На телефон не е така. Нищо де, ще търсим с десктоп браузъра (няма да сме чак толкова мобилни)
Скрит текст:

# 573
Ох, аз не съм ползвала от телефон, не мога да помогна Sad А в трите точки няма ли?

# 574
Ох, аз не съм ползвала от телефон, не мога да помогна Sad А в трите точки няма ли?
Не, затова сложих какво излиза от тях, втората снимка е. Не е драма, ще се гледа от лаптоп/РС, ама първо от мобилната версия гледах новия сайт и затова се позачудих къде е изчезнала търсачката. Понякога, обаче, когато си в движение навън и точно тогава се присетиш нещо да провериш, ще липсва като опция за телефоните директно така (освен ако не вземат да я добавят и там впоследствие).

# 575
Може би ако се пита техния съпорт, ще помогнат. Аз рядко ползвам от мобилен телефон като търся книги, затова и не съм обръщала внимание.

# 576
Добре че похвалих Колибри, за да мога сега да се разочаровам - при преминаването към новия сайт са затрили профилите на клиентите си, заедно с електронните книги в тях и ги молят да си създадат нови профили. Освен това доставката вече е фиксирана сума 4,99, което за мен лично не е изгодно, защото поръчвам до автомат за 3. В крайна сметка какво излиза - нов сайт с много функционалности, но са ми изтрили профила и ще плащам по-скъпа доставка? Ами не, благодаря!

# 577
Е, така е гадно. Аз нямам спомен дали имам регистрация и направих нова. Но аз и не съм поръчвала от там кой знае колко. Но виж това за доставката не е ок. Няма ли някаква минимална сума, от която да е безплатна? Те така няма да имат кой знае колко клиенти. Доставката ще оскъпява всяка една промоция.

# 578
Но виж това за доставката не е ок. Няма ли някаква минимална сума, от която да е безплатна?
Копирам от мейла, който са ми пратили, а предполагам и на всичките си абонати.
След 24 май 2025 г. стойността на доставката за всички поръчки в България ще бъде унифицирана - 4.99 лв., което я прави една от най-евтините доставки изобщо на територията на страната. Както и досега, при поръчки на стойност над 80 лв. доставката на книги в цялата страна ще бъде безплатна.
Едно от хубавите неща при тях беше, че калкулираха доставката според тарифата на куриера и така можеше да се ползва по-евтиният вариант до автомат. А това, че не са успели да прелеят профилите в новата база данни, говори недобре за екипа, който обновява сайта.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 23:06 от Rayna13

# 579
Rayna, а какво казаха за закупените електронни книги? Наптавих си нов профил, но не ги виждам там?

# 580
Аз от тях хартиени книги не поръчвам, но това с електронните е много гадно. Не всички са ми запаметени в Adobe Digital Edition, а първите ми бяха точно от Колибри.

# 581
Добре че похвалих Колибри, за да мога сега да се разочаровам - при преминаването към новия сайт са затрили профилите на клиентите си, заедно с електронните книги в тях и ги молят да си създадат нови профили. Освен това доставката вече е фиксирана сума 4,99, което за мен лично не е изгодно, защото поръчвам до автомат за 3. В крайна сметка какво излиза - нов сайт с много функционалности, но са ми изтрили профила и ще плащам по-скъпа доставка? Ами не, благодаря!
Чудех се какво става.. Не мога да вляза, няма опция за възстановяване на парола.. Значи да не правя повече опити и явно трябва нова регистрация? Много тъпо!

Иначе пуснах поръчка от ICU, не успях по-рано и не знам дали отстъпките са били по-високи, но не ми се чакаше за Щуката повече.. имах и други набелязани и успях до безплатна доставка да я докарам.

# 582
Rayna, а какво казаха за закупените електронни книги? Наптавих си нов профил, но не ги виждам там?
Нищо не са казали, може би все пак още пазят архив на стсрите профили и информацията от тях не е унищожена, но няма връзка с новия сайт.

# 583
Писах им дали има шанс да ми ги възстановят. Надявам се на положителен отговор, защото най-старите им ги имам само на четеца, а той не е първа младост.

# 584
  • София
Не вдигнаха ли картелно цените или още има 3лв до автомат? Защо някои сайтове пращат по спиди но няма опцията Автомат, поне на пръв поглед?

Общи условия

Активация на акаунт