Промоции на книги - тема 21

• 48 344
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
От селекцията на Хермес препоръчвам Сетният и дъх и Пазителката на истории. Simple Smile
Озон имат 4 за 3.
Това на Озон е до утре, 20.03

# 601
💥Magic СъспенсBox от “Бард“ за 50 лв. с цели пет неизвестни!
🎁Подаръци за мегафенове: лимитираната новела "Сватбата на прислужницата"* от Фрида Макфадън, книга от български автор и още три яки предмета.
❓Какво още?
📖Новият бестселър на Фрида - "Приятелят" и още две класни заглавия в същия жанр на стойност минимум 60 лв.!
⭐Перфектна цена за перфектната изненада!
❗Поръчайте Вашият СъспенсBox на имейл:
✍️borsa@bard.bg
✍️Пишете ни: брой кутии, име на получателя, адрес и тел. номер и очаквайте кутията след 10-ти април.

*Единствен начин да бъде набавена, новелата няма да се продава в книжарниците, а бройките са строго ограничени.

# 602
💥Magic СъспенсBox от “Бард“ за 50 лв. с цели пет неизвестни!
🎁Подаръци за мегафенове: лимитираната новела "Сватбата на прислужницата"* от Фрида Макфадън, книга от български автор и още три яки предмета.
❓Какво още?
📖Новият бестселър на Фрида - "Приятелят" и още две класни заглавия в същия жанр на стойност минимум 60 лв.!
⭐Перфектна цена за перфектната изненада!
❗Поръчайте Вашият СъспенсBox на имейл:
✍️borsa@bard.bg
✍️Пишете ни: брой кутии, име на получателя, адрес и тел. номер и очаквайте кутията след 10-ти април.

*Единствен начин да бъде набавена, новелата няма да се продава в книжарниците, а бройките са строго ограничени.
И аз го видях това и се чудя като имам всичките им съспенси, дали си заслужава само за "Приятелят ""Сватбата " и 3 предмета, а какви са не е ясно. 🤷‍♀️

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 09:55 от УИНКС БЛУМ

# 603
  • в сърцето на един мъж...
Супер разочарована съм от Колибри. нямаше никаква информация кога ще дойдат книгите, без линк за проследяване, няма вътре опис на стоката, естествено съм получила две еднакви книги в пратката. Написах им мейл, надявам се да реагират адекватно. Но май това ще ми е поръчката от тях.

# 604
  • Варна
В youtube един човек доста рекламира Колибри. Ревюта прави на техни книги, а скоро и разходка из новия сайт. Сякаш не можем сами да им видим сайта.

# 605
Ами много се радвам за хваленето, обаче аз никак не съм доволна, може ли да имаш поръчка, на която да пише нещо, а ти да си съчиняваш какво да сложиш...

# 606
  • Бургас
Може да е на хонорар човечеца Grinning

# 607
Може да е на хонорар човечеца Grinning

Радвам се за него, ако е така, ама нещата трябва да отговарят все пак на истината.

# 608
  • Варна
Ама той не крие. Като почне видеото казва, че било в колаборация с издателството.
Аз все не мога нищо да харесам от Колибри.

# 609
Колибри още не са ми отговорили на въпроса за електронните книги.

# 610
  • София
От години ги плюя Колибри аз. 😂

Иначе поръчах кутията от Бард, а поръчката от Хермес ми е до книжарница и още вчера ми звъняха, че е пристигнала, но вероятно утре ще я взема чак.

# 611
💐 ПРОМОЦИЯ! 💐
🌼 Пролетни отстъпки от -20% до -50% от 20.03 до 11.04 (включително) на книгите в онлайн магазина ни тук - www.miranda.bg
🎁 ПОДАРЪК платнена торбичка при поръчка над 80 лв!
✨ СПЕЦИАЛНИ НАМАЛЕНИЯ на книги тук - https://miranda.bg/products/specialni_otstupki/
🚛 Безплатна доставка при поръчка над 80 лв.

# 612
  • Beyond the stars
Artline да похваля, че оборудвах дребният с комикси от промото “5 за 50лв”- поръчката се изпълни от Ozone, доставиха на следващия ден.

# 613
  • София
Колибри са джаста праста. На предишната промоция се разправях с тях. Едно просто: Извинявайте нямаше накрая.

# 614
Аз Красимир го гледам от време на време, не ми пречи да го спонсорират. Въпросът е, че като правят такива грешки да има компенсация. Преди време поръчах от Бениториал, бяха ми объркали поръчката, а беше за подарък едната книга. Писах им, веднага ми пратиха коректната, не са искали обърканата и се извиниха по мейл. Всичко е до отношение.

Тази кутия на Бард много я мисля, някой ако знае какво има вътре нека сподели. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт