Промоции на книги - тема 21

• 48 343
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
От години ги плюя Колибри аз. 😂

Иначе поръчах кутията от Бард, а поръчката от Хермес ми е до книжарница и още вчера ми звъняха, че е пристигнала, но вероятно утре ще я взема чак.
Кои заглавия си поръчахте от Хермес?

# 616
  • София

А Бард писаха, че след 10.04 ще са доставките.

# 617
  • Варна
Някои идеи за книги от Колибри.

# 618
Някой може ли да сподели добре опаковани ли пристигат поръчките от "Колибри"? Искам да поръчам, но като ви чета започвам да се колебая.

# 619
Поръчай 4 книги, плати 2 от Тери Пратчет
Озон имат някаква оферти мания  и с книги на Кръгозор
https://www.ozone.bg/landing/ofertomaniq/knigi.php

# 620
Озон имат и на някои чуждоезикови издания оферти, забелязах на “Wind and Truth” (на Сандерсън) с -25%.

# 621
  • Бургас
Някой може ли да сподели добре опаковани ли пристигат поръчките от "Колибри"? Искам да поръчам, но като ви чета започвам да се колебая.

Аз съм поръчвала няколко пъти от тях. Не съм имала проблем с опаковането.

# 622
На мен Колибри ми бяха объркали книга, но като им писах, я заменихме за тяхна сметка без проблем.
Книги от тях не съм получавала в лошо състояние.
Действително не са с най-блажената комуникация, но пък издават автори, които много харесвам и винаги има много интересни книги за мен при тях. Правят и хубави намаления често.
Има много мили издателства, но от тях не мога да харесам книги, които да са ми интересни, затова подобни сравнения не ги разбирам.
Не съм адвокат на Колибри, но за всички любители на френскоезични и испаноезични автори, това е издателството с най-богат каталог. Също за съвременна европейска проза като цяло.

За електронните книги и аз им писах и още нямам отговор.

# 623
Никъде не намирам информация за този съспенсBox - нито из сайтове, нито във фб. Дали ще може линк?

# 624
Ако въпросът е за офертата на Бард, видях я вчера на фейсбук страницата им, но тогава пишеше, че остават само 10 бройки от тези кутии.
П.п. Сега погледнах и не я виждам и аз, може да са я изтрили, ако са изчерпали предвидените количества.

# 625
  • София
Взех си днес книгите от книжарницата на Хермес в София. Нямаха торбичка към тях, предлагаха, ако искаш да си купиш. Имах подарък ваучер за -10%, важащ до края на април само във физическата книжарница. Още днес го използвах. Grinning
Видях, че има някои книги по 10 лв и книгите на Владимир Зарев бяха намалени също.

Колкото до мистериозната кутия, ако става въпрос за тази от Бард, вероятно се е изчерпала, защото и аз вече не откривам информацията във ФБ страницата им.

# 626
Аз като си взех поръчката от Хермес не ми дадоха ваучер с 10 процента отстъпка - щях да се изкуша да купя още нещо. само книгите в насипно състояние. маркираха ги една по една и ми пуснаха бележка

# 627
Мен 10% не биха ме съблазнили вече 🤣

# 628
  • София
И мен, ама така или иначе имах да купувам подарък и викам айде. Grinning

# 629
Да ви попитам за сайта на Колибри. При мен текстът се вижда съвсем бляд, сякаш си правил разпечатка на матричен принтер без лента. Търсих настройка, за да променя това, но не намерих.
Има ли такава? А вие имате ли такъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт