Промоции на книги - тема 21

• 48 332
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • в сърцето на един мъж...
Някой може ли да сподели добре опаковани ли пристигат поръчките от "Колибри"? Искам да поръчам, но като ви чета започвам да се колебая.

При мен са пристигнали в торбичка на спиди, не в кашонче. Днес са се обадили на майка ми и са се разбрали да заменят книгата без проблем. Учудва ме обаче, че обяснението е било - ми те кориците са еднакви... Едната синя, другата зелена, едното име на писателя е червено, другото жълто... Ама като са казали... По-важното е, че ще си получа втората част от поредицата.

# 631
  • София
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ А можеха просто да се извинят, без тези безумни оправдания...

# 632
  • в сърцето на един мъж...
Можеше, ама то това е трудно Simple Smile Нищо де, важното е да сменят книгата. Но малко като в оная приказка за лошата дума... И на мен ще ми остане неприятното усещане.

# 633
  • Враца
Никъде не намирам информация за този съспенсBox - нито из сайтове, нито във фб. Дали ще може линк?
Явно са изчерпани вече и са изтрили постовете. Книгите бяха "Приятелят" на Фрида Макфадън и още две книги от същата категория на стойност поне 60лв, подаръци - новелата "Сватбата на прислужницата" (няма да я има за продажба, само с тези Magic СъспенсBox), книга от български автор и още 3 яки предмета, всичко за 50лв. Сега видях, че съм била направила скрийншот

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 08:33 от margi_vr

# 634
В промоцията на "Хермес" са добавени нови заглавия. Видях доста книги от каталога на издателство "Еднорог".

# 635
Озон са вдигнали прага за доставка (или поне при мен така излиза, а до бокс нау ми начислява 1.99). Имат сега някаква офертомания до края на месеца, може да е заради това. За една книга - ако решите нещо да поръчвате, няма смисъл заради доставката.

# 636
Ох, само при мен ли излиза непрекъснато "Възникна грешка, моля презаредете страницата" и не мога да добавя книги в количката в Хермес? А от доста време бях хвърлила око на едни книжки на Еднорог.

edit: намерих му цаката, като отворя книгите успявам да ги добавя

# 637
Ох, само при мен ли излиза непрекъснато "Възникна грешка, моля презаредете страницата" и не мога да добавя книги в количката в Хермес? А от доста време бях хвърлила око на едни книжки на Еднорог.
Тази грешка излиза когато искате да добавите книгата от главната страница. Трябва да изберете самата книга и тогава да я добавите в кошницата. Поне при мен е така.

# 638
Здравейте, имам нужда от малко помощ за "Хермес". Влязох и се регистрирах в сайта, избрах си 4 книги от промоцията, плюс още 2. Оформих поръчката, излиза ми безплатна доставка, защото без промоцията цената им е над 80 лв., но не виждам намалението на поръчката от промоцията /4 книги за 30 лв./. Не ме притеснява, че с нея ще имам платена доставка, искам да ползвам отстъпката. Какво трябва да направя, нещо за попълване, или трябва да са само книгите в тази промоция? Ще съм благодарна за насоки.

# 639
Вижте ако са само книги от промоцията тогава дали начислява отстъпката, може да се обърква системата им като има и книги извън оферта, не съм тествала на сайта, само предполагам….

# 640
Озон са вдигнали прага за доставка (или поне при мен така излиза, а до бокс нау ми начислява 1.99). Имат сега някаква офертомания до края на месеца, може да е заради това. За една книга - ако решите нещо да поръчвате, няма смисъл заради доставката.

Основно от там пазарувам и затова сега отидох да погледна, 50лв е за безплатна доставка, така е от много време насам Thinking

# 641
  • София
Да, само до магазин е безплатна.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 16:00 от Starrydream

# 642
  • България
При мен Озон до офис на Еконт не начисляват доставка над 50 лв., но със Спиди, да.
От Хермес взех и две книги извън промоцията и всичко беше точно.

# 643
Ако този скриншот е от Озон, в тази поръчка нямате 50лв, като се приспадне отстъпката и слизате на 40лв. Или това е от Хермес?

# 644
Интересно, за Озон при различни техни клиенти да не е еднакво ли? До магазин е безплатно при мен, но за бокс нау или адрес се промени цената при мен, а онзи ден беше с безплатна доставка и до бокс нау, даже писах, че такава поръчка скоро получих.
Скрит текст:

За поръчка над 60 лв вече, дава при мен БД.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 10:06 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт