Кой пробиотик за женско здраве е най-добър?

• 716
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте ! Въпроса ми е от кой пробиотик сте най-доволни ? Аз лично съм използвала Хупавир и този на Булгарбиотик. Ако някоя от вас има по-добър вариант ,ще се радвам да го чуя .

# 1
  • София
А защо ти е пробиотик?

# 2
За здрава имунна система ми беше препоръчан хупавир от генеколог и след това реших да го сменя и така пия вече година. Имах липса на лактобацили и ми беше предписано да пия.

# 3
Значи една година ползваш, имаш ли вече лактобацили?
Това с пробиотиците става прекалено вече...
На колко си години?

# 4
Значи една година ползваш, имаш ли вече лактобацили?
Това с пробиотиците става прекалено вече...
На колко си години?
На 20 съм . Имах много проблеми през миналите 2 години като започнем от Гарднерела ,кандидат,кондиломи и липса на лактобацили . Излекувах се от всичко и ми беше препоръчано да пия пробиотик .Лактобацилите се възстановиха но аз продължавам да пия за да не ми пада имунната система и евентуално да се появи отново кондиломи или нещо друго .

# 5
Изобщо не ти трябва тоя пробиотик. Нито за имунната система, нито за кондомите. Ама ти си знаеш.
Модерно е, да. Но ей така за всеки случай, няма особено смисъл.
На 20г особено. Отсега ако си свикнеш организмът с лекарства, не знам нагоре какво ще се правиш...
Дишай 😉

# 6
  • София
След като са се възстановили, няма причина да го пиеш. Това се отнася за всякакви добавки. Пият се при конкретна необходимост.

Общи условия

Активация на акаунт