Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 56 708
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, търся си парфюм с хубав шлейф, подходящ за вечерно парти. Новак съм и не познавам много аромати, харесвам цветя предимно. Ще съм благодарна за насоки. Бюджет до 300 лв. Иска ми се да хвана намаленията и да си подаря нещо качествено.

# 106
  • на терасата
Здравейте, търся си парфюм с хубав шлейф, подходящ за вечерно парти. Новак съм и не познавам много аромати, харесвам цветя предимно. Ще съм благодарна за насоки. Бюджет до 300 лв. Иска ми се да хвана намаленията и да си подаря нещо качествено.
Моите не-нишови предложения, които да пробвате
CHANEL:
Coco Mademoiselle
Gabrielle
Gabrielle Essense

DIOR:
J’adore l’or
Miss Dior Parfum
Miss Dior EdP

TOM FORD:
Café Rose eau de parfum

CHLOÉ:
CHLOÉ L’Eau de Parfum Intense

GIVENCHY:
L'Interdit - в момента има няколко вида по магазините за проба, може някой от тях да Ви допадне, ако харесвате бели цветя

Според мен, който и да изберете от тях, ще покажете класа при избора на парфюм  Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 20:39 от рак-щрак

# 107
  • Бургас
От мен предложение за проба на следните аромати-Parfums de Marly Delina в момента 30мл. е на страхотна цена с код, Maison Crivelli Hibiscus Mahajad, BDK Pas ce soir, Амуаж Онър и пробвайте и Коко Мадмоазел Интенз ,Мон Герлен ЕДП ,Мugler Аngel Fantasm , както  и Бърбъри Годес, разкошен е и много секси.Лавандула, бели цветя и ванилия, обожавам го и е с много добра трайност при мен.Всички тези парфюми са брутални за моя вкус, голяма красота са.Муц, благодаря за новата тема.Kiss

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 21:26 от Bright Crystal

# 108
Да предложа и нещо, което отстрани се усеща от мъжкото обоняние по малко по-различен начин Wink.
За последните 5-6 месеца съм изключително впечатлен от няколко дамски парфюма.

- Ramon Monegal Flowerpower (2023)
- Lancome La Vie est Belle L'Elexir
- Lancome La Nuit Tresor Le Parfum
- Bottega Veneta Bottega Veneta Pour Femme
- YSL Black Opium Over Red

И два, за които е коментирано многократно в предходни теми.
- Boadicea the Victorious Bodacious
- Vertus Vanilla Oud

Всичките са супер секси, притегателни и омагьосващи сетивата аромати. С всеки от тях със сигурност ще бъдете забелязана от околните!

# 109
Много ви благодаря за предложенията!

# 110
  • Sunshine state
Получих си отливката от Бланш Бет и познайте дали не си поръчах цяла бутилка. Ауу, много ми харесва, а не обичам флорални парфюми по принцип! Туберозата тук е така направена, че ми мирише леко на канела??? Много ми харесва! Усещам, че ще са в голяма ротация с Бианкото. 😍

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 01:54 от Pupitka

# 111
  • The Evergreen State
Оги, още един глас за парфюмите които Рак-Щрак е предложила, любимци са ми и на мен.

Днес нося J'adore L'or, просто прелестен.

# 112
Привет в новата тема! 🌞
От намаленията си взех единствено поредния 100 мл рефил на Womanity и съм много хепи.
Той е всичко, което искам! ❤️

# 113
Някой може ли да каже дали дамския парфюм на Христо Стоичков е копие на някой друг.Тук бях чела за мъжкия,че го оприличават на 1 милион.

# 114
Здравейте, можете ли да ми препоръчате ванилов парфюм, но да е чиста ванилия?

# 115
В момента се сещам само за Montale Vanille Absolu.

# 116
Аз се сещам за Montblanc Signature, но не е чиста ванилия. Най-силно обаче се усеща ванилията и е един много харесван от мен парфюм, подходящ за всички сезони, траен и на хубава цена.

# 117
Sweet vanilla на Montale за мен също си е само ванилия.

# 118
За мен този е чиста ванилия, от тази сладкарската, но не е накъртващ. Много реалистична ванилия и много бюджетен!

# 119
В момента се сещам само за Montale Vanille Absolu.
На мен ми е доста синтетичен Sad

Общи условия

Активация на акаунт