Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 551
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Момичета и момчета, някой да си е получил Oud Zanzibar от Елинор и вече да има впечатления? Моят ме чака в Спиди, но гледах разни ревюта и жените споделят, че им напомня на мъжки одеколон и е по на мъжката страна. Така ли е наистина? Четох старите мнения във форума, но не можах нещо да добия ясна представа...

# 211
Eeee как да е мъжки Занзибар, почти цяла бутилка изразходих това лято - беше ми топ аромата

# 212
И за мен не е мъжки. Хубав си е по-скоро летен аромат.

# 213
  • Sunshine state
Аз мятам, че е унисекс клонящ към мъжки, но аз обичам силно женствени аромати и не съм особен критерий. Ако харесваш унисекс, ще ти допадне.

# 214
  • София
Занзибар за мен, мъжа ми, и сина ми си беше мъжки Flushed. Синът ми много го хареса, мъжът ми каза че му е много одеклонест. Аз опитах да го нося, но определено не го усетих като мой, а нося унисекс, морски и солени аромати. Купих го насляпо и го продадох.

# 215
  • Sofia
Май сега е моментът да попитам, има ли в София място, на което да го пробвам… 😂

# 216
Какво ви е мнението за LPRN L'Eau Rose? По-специално има ли голяма разлика с LPRN black perfecto?

# 217
  • Варна
Здравейте 🙂
Какво мнение бихте дали за тези? https://douglas.bg/lancome-miniatures-fragrance-84972

# 218
Мацки, кой Xerjoff да видя освен Ерба, харесвам ориенталски, цветни, сладки,тежки аромати. Питам Ви, тъй като за един ден няма как да помириша 10 парфюма. Ще пътувам до град, в който ги предлагат. Максимум 3 мога да помириша, в момента гледам Naxos, по описание се доближава по вкуса ми.
Споделете личен опит и мнение кои други аромати харесвате на Xerjoff?

# 219
Някой да сподели лични впечатления от Akro Infuse?

# 220
Търся подарък за половинката ми ,около 40-те, пада си по Каролина Херера и Диорските парфюми. Беше ми подхвърлил по някое време за Gucci Guilty и сега се чудя на ЕDP . Във фрагрантика мненията са противоречиви. Някой може да ли сподели лични впечатления тук, моля!

# 221
Princess Sissy, от Guilti серията мога предложа да "преслушате" Gucci Guilty Pour Homme EDP. Иначе от Carolina Herrera мога да препоръчам CH Men Prive, ако го намерите или CH Men и Chic For Men.

# 222
Princess Sissy, от Guilti серията мога предложа да "преслушате" Gucci Guilty Pour Homme EDP. Иначе от Carolina Herrera мога да препоръчам CH Men Prive, ако го намерите или CH Men и Chic For Men.

Благодаря за бързия отговор 🤗! Поръчах Gucci Guilty Pour Homme EDP. Дано се хареса, че взех голяма опаковка !

# 223
.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 18:35 от Dewi D

# 224
Нещо грешите темата.

Общи условия

Активация на акаунт